Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kuldj el a picsaba de nekem ez piros
Inkább anyázz, hol piros ez
a főzés az egy fontos dolog, de szarból a legjobb főző se tud jót csinálni
az a fasza cefre amit főzés előtt simán meg lehet inni és jó íze van, ezt ha egy jó főzővel lefőzik akkor akár ott helyben meg lehet inni karcok nélkül, bár nem az igazi még, egy pihentetés után jobb íze lesz
Gyere azt igyál majd elraklak az ágyneműtartóba. Azt a leveled amiben a pènzt meg a csomagot kèrted, nem kaptam meg.
Nagy gyomrom nincs, csak nagy pocakom benne elvileg egy majdnem 1,5 kg-s Aliennel (a penteki 4D szerint ).
Es nekem ez bazzeg piros, ne legyel csajeee, hogy egy szinnek megkulonbozteted nev szerint a 50.000 arnyalatat
Kűggyé csomagban.... De aztán a töltött csirke fel ne rúgja benne az üveget,mert elázik a 20ezres....
Úgy főzettem profiknál nagyon fini már most. 38 lityi lett.
Nem piros ha nem mandarine rosso (cefre metál)
azért karcos mert belefőztétek még azt a szerencsétlen csigát is ami épp akkor ott volt
Azzal a nagy gyomorral nem karistolod össze a tankot!
Ha nincs, ilyet is kaphat
Nekem az is jo, ha az Asszony jon, csak hozza el a piroskád de épen ám!
Jut fejembe finomak lettek a friss páleszok igaz mèg karcosak, fosóka szilva, sárgaboroc, meg lesz mèg nèmi körte-szőlő vegyes.
Szerintem van már ilyen feliratú pólója:
Vannak még bátor emberek....
a dhl vámkezelés már 6 ezer
és olyan kibaszott banda hogy a 2. levélváltásra is csak félinformációkat közöl
eddig még sosem volt evvel a céggel kapcsolatom, de ezután biztos nem is lesz
Szóval kíváncsi vagy a pofámra
ezen még nem gondolkoztam, az a baj hogy ez a tb dolog így is kurvára nem igazságos aztán még cifrázni is
amúgy magam se tudom sajnálni hogy megyek a szántásban mint a töketlenm utána meg ez-az eltörik, ez is evvel jár......
így van, nem is írta ezt senki :)
Szerintem túl sokat foglalkoznak másokkal az emberek.Mindenki úgy vezet ahogy akar amíg nem veszélyeztet másokat.Én sámsonról ültem fel 600as nakedra. Ésszel megyek ,rettegni meg nem fogok minden méteren,hogy mikor kanyarodnak ki elém vagy mikor csapnak el.
Igazad is van Ini. Pl annak ellenére hogy énis tempózva közlekedek simán jogosnak érezném azt hogyha egy ilyen arcoskodás alkalmával (Hogy legyen egy szint is. sebesség korlát duplája feletti baleset esetén) Ha a delikvens túlélta akkor pl a kezelését nem állná a TB. Ilyet simán elfogadnék. HA gyorsan mész és perecelsz így jártál alapon.
Pocses, megveszem Neked, csak gyere el erte
én senkit se itélek el, de ha amiatt éri baj mert gyorsan ment vagy egyéb dolgot szándékosan csinált (pl egykerék és társai) akkor nem tudom sajnálni
amúgy én még mindig nem értem mi a fenének kell 30-50 lovas gépektől többet csinálni, bár engem sosem érdekelt ez a lóerő téma, épp most szokok vissza az 50esre és kurvára tetszik
Sajnos ilyenkor szezon végén meg ugye szezon elején mindig megszaporodnak a balesetek :-(
na, ma is volt baleset.... pffff...