a főzés az egy fontos dolog, de szarból a legjobb főző se tud jót csinálni
az a fasza cefre amit főzés előtt simán meg lehet inni és jó íze van, ezt ha egy jó főzővel lefőzik akkor akár ott helyben meg lehet inni karcok nélkül, bár nem az igazi még, egy pihentetés után jobb íze lesz
Nagy gyomrom nincs, csak nagy pocakom benne elvileg egy majdnem 1,5 kg-s Aliennel (a penteki 4D szerint ).
Es nekem ez bazzeg piros, ne legyel csajeee, hogy egy szinnek megkulonbozteted nev szerint a 50.000 arnyalatat
a dhl vámkezelés már 6 ezer
és olyan kibaszott banda hogy a 2. levélváltásra is csak félinformációkat közöl
eddig még sosem volt evvel a céggel kapcsolatom, de ezután biztos nem is lesz
ezen még nem gondolkoztam, az a baj hogy ez a tb dolog így is kurvára nem igazságos aztán még cifrázni is
amúgy magam se tudom sajnálni hogy megyek a szántásban mint a töketlenm utána meg ez-az eltörik, ez is evvel jár......
Szerintem túl sokat foglalkoznak másokkal az emberek.Mindenki úgy vezet ahogy akar amíg nem veszélyeztet másokat.Én sámsonról ültem fel 600as nakedra. Ésszel megyek ,rettegni meg nem fogok minden méteren,hogy mikor kanyarodnak ki elém vagy mikor csapnak el.
Igazad is van Ini. Pl annak ellenére hogy énis tempózva közlekedek simán jogosnak érezném azt hogyha egy ilyen arcoskodás alkalmával (Hogy legyen egy szint is. sebesség korlát duplája feletti baleset esetén) Ha a delikvens túlélta akkor pl a kezelését nem állná a TB. Ilyet simán elfogadnék. HA gyorsan mész és perecelsz így jártál alapon.
én senkit se itélek el, de ha amiatt éri baj mert gyorsan ment vagy egyéb dolgot szándékosan csinált (pl egykerék és társai) akkor nem tudom sajnálni
amúgy én még mindig nem értem mi a fenének kell 30-50 lovas gépektől többet csinálni, bár engem sosem érdekelt ez a lóerő téma, épp most szokok vissza az 50esre és kurvára tetszik
az a fasza cefre amit főzés előtt simán meg lehet inni és jó íze van, ezt ha egy jó főzővel lefőzik akkor akár ott helyben meg lehet inni karcok nélkül, bár nem az igazi még, egy pihentetés után jobb íze lesz
Es nekem ez bazzeg piros, ne legyel csajeee, hogy egy szinnek megkulonbozteted nev szerint a 50.000 arnyalatat
és olyan kibaszott banda hogy a 2. levélváltásra is csak félinformációkat közöl
eddig még sosem volt evvel a céggel kapcsolatom, de ezután biztos nem is lesz
amúgy magam se tudom sajnálni hogy megyek a szántásban mint a töketlenm utána meg ez-az eltörik, ez is evvel jár......
amúgy én még mindig nem értem mi a fenének kell 30-50 lovas gépektől többet csinálni, bár engem sosem érdekelt ez a lóerő téma, épp most szokok vissza az 50esre és kurvára tetszik