Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

valaki észrevette*
Kedves Attila,

a misztikus szó az egyik kedvencem , és igen jellemző rám absz. Szóval ezt nagyon eltalálta, és nagyon örülök, hogy vmi észrevette. Nem véletlen a főnix , és a végtelen jel sem rajta. Tegeződjünk nyugodtan, ha az Önnek sem probléma. Örülök, hogy örömet okoz. Köszönöm szépen kedvességét!
Üdvözlöm Kisasszony!
Szerintem kifejezetten hiánypótlóak a galériái, én nagy élvezettel nézegetem. Az pedig remek ötlet, hogy nem lehet hozzászólni, mert így még misztikusabb hangulatot árasztanak
persze, de nem az határoz meg
Attól még volt, van és lesz bárkinek...
vagy éppenséggel kurvára nem érdekli.
Nem mindenki bírja a kritikát, de nem is vagyunk egyformák ez szerencse, unalmas lenne nagyon.
neked olyan, nekemhhhhhhhhhhhhhh ilyenhhhhhhhhhhhh !!! MERT NEKEM EZ TETSZIK, ÉS ÉN ÉN VAGYOk!!!

https://www.sportmotor.hu/foto...
neked is jó reggelt, a minimum ha belépsz vhova, köszönsz, hogy sziasztok
Nem rózsaszín!!Hol látsz te ilyet az én motoromon? Megjegyzem van egy csaj, akinek rózsaszín a pályagépe.
Helyesírásunk alapelvei legyen meg kérlek, mert az valóban SZÉGYEN, ahogy az is, hogy vkit támadsz a motorja színe miatt. Ki kérte hogy neked bejöjjön, és kit érdekel, hogy az neked tetszik -e ? Nem tetszik, nem nézel rá. A lelkesedés valóban megvan, és a tisztelet is , köszönöm szépen annak "tetszikelését! "
Ez igen.
De az?
Patika fényezés.Azt hittem ilyen
Jó seggű mind2ő!
Szerintem éppen ezért nem. - Ide várják a kommenteket!
A rózsaszín zzr galériát miért nem lehet kommentelni? Tetsszik a lelkesedés és az öreg vas tisztelete, de az a színszényen
Nem tudom mit álmodozol, amikor itt egy kép a tökéletes szeretődről
azon el, mert öregasszonyokkal nem foglalkozok
De egy gyönyörű MILF-en elfér kicsit nagyobb is.....
nem is kell ettől nagyobb hátsó egy lányra se
Asszem tudom kié volt. Amúgy ilyen farokidomot szeretnék a télen csinálni. Amin nincs sárvédő.
Ez is jo.
nézd milyen jó a segge O.O
megtaláltam*