Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem van 2010es főzés is, olyan nagy lendülettel fogyasztom a szeszt
de szerintem meglesz még 2030ban is

sok éve vettem egy üveg chivast valami bulira, aztán valahogy itthon felejtődött,
utána a legénybúcsúra el lett téve, az is másképp alakult
na akkor a lakodalomban kivégezzük, itthon maradt....
akkor a gyerek születésekor megisszuk, hát olyan picsa influenzás voltam hogy nem lett buli, utána meg jöttek a farsangos témák és nem lett buli
szóval most itthon van egy alapból 12 éves chivas, ami minimum 25 éve a dobozában van
megvárom vele az unoka születését........vagy a hamvasztás során rámöntik
Kimondottan utálom a szélsőséges embereket....azt is aki alkoholista...de azt is aki teljesen elutasítja.Mind2beteges...Kurvára lehet élvezni a jó italokat mértékkel...és emellett számos bizonyított jó6ása is van.Pl.a sör vesetisztító és rákmegelőző anyagokat tartalmaz...stb.És ezeket nem brit tudósok találták ki...nem beszélve az igazi házi pálinkáról....
Te minden szar bulin részt veszel.
tegnap belekeveredtem egy vallásos esküvébe
ott mondta egy öreg hogy sosem ivott még akoholt és nem is fog, azért mert az alkohol sok családot tönkretett már és ez nem jó dolog
az öreg 84 éves volt
100 emberből kb 5-6 ha ivott alkoholos terméket
sose voltam még ilyen körben, de ezután kerülni fogom
a templomi duma is olyan volt hogy ha lett volna némi thc a szervezetbe max akkor lett volna elviselhető
A pálinka attól nem karcos, hogy normálisan leveszik az előpárlatot. Attól nem lesz karcos, acetonos, főzés után egyből iható. Persze az illat és ízanyagok idővel jobban előjönnek, tehát a pihentetés fontos. Az első évet jó kiböjtölni, utána pedig mindig az előző évi főzetet inni... A jó cefre meg olyan, mint a gyümölcsbor! Egyébként az orvosok szerint a párolt dolgok a legjobbak. A zöldség párolva, a gyümölcs le-párolva.
Én most pl.a változatosság kedvéért Unikumot....
Az emberiséget ez emelte ki az állatvilágból! Akkor is iszik,ha nem szomjas...
Volt eccer egy cimbinek állkapocsműtéte után sikerült rendesen bepiálni és a fogsorát szinte nem tudta emiatt szétnyitni így háromszor hányt mert mindig vissza kellett nyelnie a sűrűjét mert csak a lé távozott.
azt könnybb volt összesöpörni mint a teljes gyomortartalmat, amire kijózanodott megszikkadt annyira hogy ne kenődjön
Egyszer egy csoporttarsammal rosszkedvunkben megbeszeltuk, hogy elmegyunk az egyetemi discoba, az Agymosodaba. Elotte elmentunk a tecsoba. En egy uveg gold tequilat, o egy uveg unicumot vett. Bazzeg, a tequilahoz ugye jart a narancs meg a fahej, kene egy jo kis hely, ahol kenyelmesen belokom, felhivtam exem koleszos haverjat, mondom van piam, adjon szallast. Az uveg tequilat vegul kb egymagam benyakaltam a 2 decis koleszos bogrebol huzokra. Vegul eljutottunk az Agymosiba is, ahol elvileg meg 7 feles Futyulost bedobtam es vegul elkezdtem sorozni. Ami nagy szo, mert gyulolom a sort. Nem is emlekszem ra. Baratnom meselte 2 hettel kesobb, mikor felhanytorgattuk a bulit es megdumalruk, hogy soha tobbet egyutt, hogy milyen szepen hanytam...
- eeen? Eeen neeeem!
- Dede! Diszkreten magad ele raktad a fel literes ures sorospoharad es csurig toltotted. Egy csepp sem ment melle bazdmeg. Jozanul nem ment volna, de neked meg tajreszegen is.
Jo tudni, hogy tudok diszkret lenni ittasan. Jozanul se szoktam...
(tudom, kurvara nem noies, de az az este nem is errol szolt evvan)
Ilyet csinált egy kollégám is csak a teraszajtó hálóján keresztül szűrte meg a sijólét.
Ha már ilyen gusztusos téma....haverom esténként a kiskertbe hányt ki az ablakon... Aszonygya egyszer...bazmeg,apám felrakta a szúnyoghálót...Aztán a sűreje bent maradt....
haver egyszer az autó küszübre rókázott, nyitotta az ajtót de nem sikerült kitenni az összes cuccot, elég ordas buké volt az autóban, mert ég mentünk vagy 30at hazáig
Azon pattog az ázott pityóka!
Vagy autóülésen.... Lehetőleg plüss
Szőnyegpadlón jobban mutat.
boroskólával lehet jó színvarázst csinálni, főleg a hóba
Hogy hívják a kisrókát,mielőtt megszületik?.....Hányinger
Ó, én ennél sokkal színesebbet tudok "ásítani"!
Magyarul nagyreszben piros. Koszonom
(amugy keprol meg minden csaloka, ezert kell elhozni mutiba!)
Rókaszín...
Inkabb a fuggonyt valasztom !
ez olyan három rész piros meg egy rész narancs keverék
Ó... hogy törölnèd az állad zacsival...
Le lett szárazva szemenkèt kimagozva elmosva. Cuppogatnál tezsvírem.