Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az nem. Majd a cizelláltal hagy csorgassam a nyálam. Csesznek is láttam idén nem egyszer egy feketét vaddisznó hangja van még a gyári kipuval is.
Majd jövőre.
Jelenleg 3 hét mulva megyek,de megint platóssal.
Az nem buli.
Te szépen told ide a pofád ha erre jössz mert gyakran jössz....
Gyere velünk televerünk!
Nincs.
Nekem van
Nincs kedve valakinek jönni egy bóklászós bogarászós karikára
Az a jó ha a nő talpa a nyakadban van mert akkor közben tudod nyalogatni.
Tudom és most hogy végre van körmöskulcsom is a hátsó rugó előfeszítés állításához most már talán a lábad is leér róla ha mennél vele egy kört. Így nem kell talpra lökjelek induláskor
Tényleg baszki on-off.
tudod, hogy szeretem (őt is )
De ez igaz. Papírod van róla vagy mi fene. Igazad van. De attól még nagy szó. Mondjuk a papír sem volt kisebb, amit amúgy azóta sem bántam meg.
közös moci or not?
De béééééna. Fater Fordjában is 5 állásos a cucc
Az kétállású.
Csessze meg a cég csak egyállású az ülésfűtés a noje munkagépen amit használok.
De azt is tudod hogy viszonyulok a motoromhoz. Ezek alapján ez nagy szó, mármint az hogy szabadon garázdálkodhatsz a malac körül.
tudod, ha azt mondom, vállalom, akkor az úgy van, nálam nem divat a viccből beszélek, ha mégis, odaírom :) megcsinálom! /juk
Nem csak Te vagy kocsog BMW-s ismerosom. Haveromnak megvettem
Tudod.Ilyet szeretnék. (Mivel nem hozza a képet mondom hogy 2017.10.02. 16:32 kor küldött HSZ-ed)
Az eleje már jó. azt átszabtam. Most már csak hátulról akarom az t az ormótlan nagy műanyagot amit sárvédőnek neveznek azt akarom eltüntetni és már jó is. Amúgy nem veszek 1000R-t mert próbáltam és nem férek el rajta. Egy utcával odébb egy havernak pont van egy. Nagyon szép motor. De nekem nem jön át.
Cica. tudod milyen vagyok. Ha azt mondom csinálhatod akkor csinálhatod. Megbeszélem a Zsoltival ott a műhely. Csinálhatod. Fizikai részében segítek. (Tankot leemelni mert az enyém nehéz mint a dög főleg hogy teletankol teszem el a masinát) Vagy a lánckerék csavarjait lehúzni. Vagy az olajszűrőt levenni feltenni. Szelephézagot csak akkor nézzük meg ha Zsolti meghallgatta és hallja hogy kell. Különben nem fogjuk szétszedni mert minek.

Szóval jöhetsz gyakorolni, de előre szólok te ezt tanulod rám csak rám ragadt ami rám ragadt. Szóval igazából egymagad csinálod, azt csinálom én amit mondasz hogy csináljak.

Amúgy a farokidom átalakítás sem lesz nagy kunszt. Meghozom a cseredarabot. hogy legyen gyári tartalékom. Ami meg rajta van azt meg fent a motoron megvágjuk és kész. Feldobjuk az új rendszámtábla tartót és átrakjuk arra az indexeket és kész is. Már ha összejön.
inkább vegyen egy törött 1000rr-t aztán streetfighter
lánc és lánckerék csere, olaj csere, szelephézag ellenőrzés, légszűrő csere, Láncolajzó felszerelése - ezeket átvállalom :)
Nem lenne eccerűbb veni egy CB1000R-t?
Ha már se az eleje se a háta nem tetszik a motornak?