Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor mondom mit kell csinálni a malacon a télen. Abroncs csere, lánc és lánckerék csere, olaj csere, szelephézag ellenőrzés, légszűrő csere. Farokidom átalakítás, rendszámtábla tartó átalakítás, indexek átépítése. Láncolajzó felszerelése (Lehet hogy kétszer is)
Míg elkészülsz addig én főzök
Èn mint targoncás, segíthetek
nyugodtan csapogassad, poén az kell mindig
főzzé' nekem, én addig majd szerelem a mocikat
Nekem egy jó hamburger buci recept érdekelne! Mert szoktam csinálni házi hambit, de a bucit pont veszem hozzá... És azért az nem az igazi.
Na bazzeg megfőzök bármit és mi kell? Az a szar Lidlis hamburger. De basszus itt most megígérem hogy készítek ha jössz legközelebb rendes igazi házi hamburgert. Itthon készült húspogácsával meg mindennel. Utána nem fogsz olyan boltit kérni.
A jó kis kétértelmű kijelentésed lecsapását meg csak úgy elengedjük
Gyakorlatilag is nő vagyok, csak nem tartozok az általános címke alá. Én kb a nőknek egy szegmensének az 1%-át képviselem. Bár tudom, hogy ez nem feltétlenül jó, de evvan. Van, aki így is kedvel, de nem szerethet mindenki. Rohadt unalmas is lenne.
A videó elején ahogy meglegyintette a szerszámot, azt hittem sikerül belebasznia a kocsiba is
Amúgy meg szerencsére nem vagyunk egyformák De pl azt mai napig nem értem, hogy volt a lelkiterrorista köcsög pasim (életem első szerelme, szóval sokat tűrtem és azt hittem én vagyok a fasz sokmindenben...), aki konkrétan lebaszott, hogy minek van ekkora mellem. Tegyük hozzá, nem voltam még C kategóriában sem, szóval azért ezt ne nevezzük nagynak, de akkor már bánom, hogy nem kérdeztem rá, hogy mi a fasznak vagy velem? És foggal körömmel ragaszkodott hozzám 2,5 évig, mire nehezen kitettem. Aztán lett egy bombajó csaja. Az is kirakta Azért a legszebb öröm a káröröm. 31 éves és még mindig sehol nem tart a balfasz
De tény, hogy én is lennék vékonyabb. De mire eljutottam addig, hogy a mérleg is együtt működjön velem, az Alien közbeszólt
jó kis balatoni hamburgerrel
kell is picit, jaja, aztán lehet dolgozni rajta kicsit
Úgy általában,ahogy ír,az gusztustalan...pedig elvileg nő..
Vihetik mind.

Speciel az ilyesmi slim tipus nekem jobb.Ő még autót is szerel és ő az első youtobe-os aki olajcserekor nem öntözte össze az egész kezét fáradt olajjal,és a leeresztő csavart se ejtette bele a kannába.
http://youtu.be/l95ZoBXUQlw
Ja és volt olyan pasim, aki után a helyi szexi ribancok is megfordultak és irigykedtek Szóval nem csak a hasonló szintű genetikai hulladéknak kellek én is
Szerencsére valakinek az ilyesfajta genetikai hulladék is kell És csodálkoznál , hogy mennyinek...
"meg kell tömni kicsit"
Semmi akadálya
Lófaszt,a végén egy lógócsöcsű nagyseggű nőcit kapsz.Aki többet zabál mint egy ló.
A seggre, mellre hízni lehet
köszönöm, de jobban szeretem ha van rajtam pici, a hasamon tilos, de seggre, mellre stb-re mehet pici, igen, ez elmúlt hónapban az evéssel nem dicsekednék.... :/ ( lehet azért is betegedtem le könnyebben most!!!) jön a tél, meg kell tömni kicsit
De csak azért vagy megint ilyen vékony (ami amúgy jól áll) Mert nem voltál itthon huzamosabb ideig az utóbbi időben. Itthon nincs olyan hogy ÁÁÁÁ most nem kérek semmit. Itt motorozás van kérem szépen ahhoz meg energia kell szóval kajálás van. Azt is meg kell enni ami rád kacsint a tányérból
Hát én 190 centi felett járok. alulról karcolom a két métert. Ehhez vagyok most olyan 120 Kiló körül. Ami nálam egész jónak számít már. Voltam sajna ennél sokkal több is mikor műszakos irodista melót csináltam.
én 170 cm vagyok, mellé kb 60 kg ( most picit talán kevesebb 58 fele) , szeretem ha egy pasi alkata azért sportosabb kicsit, nem kell nagy pocak lehetőleg kicsit lehet macis azért ( ám mivel nem a külső a fontos... volt már pár pocakos pasasom... )
Apám is ezt mondta egyszer egy aranyos exemnek, Ő meg visszaszólt: akkor Te nem vagy az?
Az a baj, hogy 20 cm van köztünk a Zurammal, az Ő javára, de jelenleg súlyban viszont egyek vagyunk. Ki is röhögött a kis szemét...
Volt olyan pasim, aki 2 m - 130kg volt. Az lenne az igazi zsáner külsőre, de viszont egy rohadt nagy balfasz volt... A Zurammal jobban jártam. Ő csak seggfej
160-as magassághoz
Na jó módosítom. Rendes férfi ember 100 kiló felett kezdődik. Így már jobb ?