Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem lehet radugni.
pedig mindkettő brüsszeles motor, szóval ugyanaz 😂
Nem.
Inkább szép sárga(gondolkodós) Az irigység színe 😅
Most látom ebbe is ugyanaz az erőforrás mint a fekete párkiba?
Baszki,a sötét oldal. 🤣
áruló 🤯
majd el jön a te időd is(óranézegetős) 😆
de működik 😎 👍️
ha elromlik akkor meg nézem mi a baja és ha nem lehet javítani elengedem
de remélem ez nem az én földi életembe történik meg 😂
Pedig kéne, az a legjobb 😅
Dewaltot dobd ki
Én csak azért nem veszek mert még mindig működik DeWalt .......és ha működik akkor minek másik 😆
Summa summarum nekem nem lesz valószínű Parki
A kínai Praktikeres 5.6-os szerintem inkább 3.2-es :D
Én vagyok az egyetlen igazi férfi aki nem adja fel az elveit. 😁
Nem tudom az ütvecsavarozó mennyit eszik, de a flex az úgy szívja le a kisakkut hogy behorpad. A dupla kapacitással meg egész kényelmesen lehet már dolgozni.
Szóval én az ütvecsavarozóhoz is veszek egy nagyobb kapacitást, aztán így van kettő kicsi, kettő nagy, lehet folyamatosan dolgozni bármivel, bármeddig cserélt akkuval.
Én deWaltot veszek, az sokkal olcsóbb....60ezer 😁 Igaz ez akku nélkül. 😆
https://www.szerszamoutlet.hu/...
Gyúrjá, wazze... 😅
Hatszögbefogó van rajta, valószínűleg nem kerékszereléshez tervezték... még így is kicsit nagyobb mint ami nekem ideális lenne
nekem is valami kicsike fúró kellett volna nem ez a böszme nehéz 20 voltos
havernak volt kicsike céges dewalt 1,3 vagy 1,5ös picike akkuval kb harmada volt az akku mint a lidl 2ah
de azért nem volt gyenge a cucc
de most már mindegy
A 12v os nekem tuti a kis melohoz,szekrenyszereles,agyracsok lecsavarasa,nem szakad le a kezem a dognehez 20v os cucctol.Egy sarokszekrenybe be kell maszni es feloldalt gornyedezve lecsavarni a munkalapot alulrol felfele.Nem a dognagy csillio nyutonmetres milvakira vagyok akkor.
a kettesben is van jobb, többféle akku van többféle árammal
már nem emlékszem mennyi van belőlük a1 a3 b3 meg a fasz tudja mi még
nem egyforma árammal terhelhetőek, a hokik már akkor tiltanak ha félig vannak aztán nekinyomod a fúrót erősebben a vasnak
Utvecsavarozohoz keves a 2-es,igen gyorsan levagja az akkuvedelem.De a 4-es sem birja a nagy kerekcsanarokat.Igaz az a zold szenkefes cucc.
Egy 2 Ahs van, meg most már két gépem, csereberélhetem őket ahogy épp kell.
A 4Ah az nem kicsi.😂
Ezek acél csavarok, ráadásul kurva jó minőség, a mai 5.6 ehhez képest szart se ér.
Egy raktárban számolták fel a polcrendszert, a salgó ment a vasba a csavar meg egy műanyag vödörbe, az jött haza, mert anyám tudta, hogy szeretek szerelgetni... bakker úgy emlékszem, mintha ma lett volna, pedig majd 50 éve volt.
salgó csavart? alumíniumot? mert az eredeti csavar alu volt
nekem is volt egy tejfölös dobozzal, ki is basztam jó pár éve
😂