Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor azt kell venni ha annyival drágább a parkinál annyival biztos többet is tud(gondolkodós)
teljes meg vagyok én is rőkönyödve 😅
nálunk még kaphatnak itt nincs ombucman
parki? Mi lett veletek? eddig tiltakoztatok, most meg már mindenki marékszám veszi 😅
A 4 Ah smart is 15 papír volt, annyiért basszák meg, a nagyobbakat meg se néztem, nekem kisgépnek kellett, nem tehetek rá egy kilós akkut.
Van ahol 30 papírért árulják...
https://www.emag.hu/utvecsavar...
Elkurvultál,igy múlik el a világ dicsősége.😂
Amugy smart akkubol van 8 es 12Ah-as.Az az igazi. 😎
10 éves lettem, mikor anyám haza hozott vagy három kiló salgó csavart a cégtől, mert ki akarták dobni... azóta azt használom, még mindig van belőle kb. fél kiló 😁
Igen, feladtam az elveimet 😁 leginkább azért, mert a milwaukee-t nézegettem a múltkor, csak ugyanilyen gép százezer volt 😂
Én választhattam a csirkeólból kibontott fenyö cseréplécek meg a betárolt tüzifa között - a tűzifa jobb volt 😁
a szoci korban azért annyira nem volt sok anyához hozzájutni mint most, ólom jobb volt mert lehetett nagyobbat nehezebbet, szóval elefántölő lövedéket csinálni 😆
Nemmondod.😂
Mi telével csináltuk. Kicsit kellett mozognia, de annyi hely volt benne mindig.
Na de börtönbe is kerülnének ha most csinálnánk meg mindazt. Kicsit már túl is van ez lihegve. Régen max nyakoncsapott a rendőr és eldobta a Simson szelepeit 😅
Az okos meg 8-as anyával lövöldözött, az könnyen hozzáférhető lőszer volt 😆
Valahol azt olvastam hogy nem a keményfa a legjobb, hanem a gyantás fákból készült faszén. De ebben te voltál a profi. 😆
mi se emberre dobáltuk csak odavertük a földhöz és visszapattant osztálytársnő meg akkor szaladt valahová aztán pont rosszkor volt rossz helyen, egy lépés vagy másodperc ide-oda és nincs semmi
emlékszem hogy jelmezbál volt és valami vastag harisnya volt rajta és teljesen ráégett a combjára
amikor szakközépbe jártunk még akkor is meglátszódott a helye, szerintem még most is csak már nem vagyok rá kíváncsi 😆
Mi patikában vettük és cukorral kevertük. El kellett találni az arányt, mert inkább csak hevesen égett, és baromira füstölt, de előbb elfogyott minthogy rájöttünk volna hogy kell keverni. Igaz nem folytottuk le de szerintem túl sok lehetett az üzemanyag (cukor) meg lehet nem kristálycukrot kellett volna használni.
2 tizes csavar szembe tekerve egy anyában, pár gyufafejjel. Na az volt veszélyes dolog, ha kiszakadt a menet 🤣
nem vettünk ki mert nem volt színültig sosem
ha jól be lett tekerve akkor egész jókat durrant, de néha csak fújt egyet ha hibáztunk valamelyik sarkán
Ja, ezeket mi is csináltuk, csak engem nem kaptak el. Kicsit több eszünk volt, és nem másokra dobáltuk 😆
Volt itt egy agyagbánya, ott lehetett bármit csinálni, csak magadban tudtál kárt tenni.
Nekem már akkor is a rakéták voltak a mániám. Csináltunk szilárd hajtóanyagú rakétát, de nem volt az igaz. Manapság már készen lehet kapni ilyen rakétamotorokat, nem érdemes vesződni vele. Meg ami igazán szépet repült, az a vastag visszaváltható 1.5literes PET palack, etanol, és csináltunk rá egy egész jó fúvókát. Etanol nem robbant, lassan égett nyomás alatt is, így meg egész jó magasra felrepült. A benzin az robbant. Még a csavarlazító volt jó, de az is veszélyes volt. Egyszer szétégette a kezemet, aztán lehetett magyarázkodni hogy történt 😆
nekünk is volt a sörétes patronba való lőpor. Az meg azért mert édesapám még saját maga töltötte a lőszereket réz hüvelybe. Volt hozzá ilyen kis kézi nyomó gépe, meg fojtás, sörét stb. Ilyen zöld-szürke színű kicsi lemezkék voltak. Én a betonrepedésbe a hangyákat irtottam vele. beszórtam a lőport azt meggyújtottam. Eső előtti időszakban volt ez látványos ahogy rajzottak. Egyébként nem volt kifejezett gyors égésű(kezeit széttáró) A benzin faszább volt na az gyors volt(meghajlós) aZZAL IS CSINÁLTUNK NÉHÁNY MARHASÁGOT. A bratyó egyszer a haverjával szerelte a szimót az udvarba. Takarítgatta a karburátort az úszóházból a benyát meg beleöntötte a kinti pottyantós wc-be. Fűre nem akarta locsolni a wc, meg pont ott volt az udvaron. Emléxem forró nyári nap volt. Én a haverommal pinyóztam a kertbe. A batyeszék elmentek motorozni. Kb. fél óra múlva hazajöttek, mert még állítgatott valamit a szimón. Aztán a hülye haverjának eszébe jutott, hogy nézzék meg, hogy ég a szar tetején a láng a fél órával azelőtt beleöntött benzintől(szemeit körbeforgató) Én csak azt láttam,hogy bemegy a bratyó a budiba, nekem nem mondta miért én nem kérdeztem(kezeit széttáró) mi pinyóztunk tovább(meghajlós) majd egy nagy robbanás kíséretében elemelkedett a buditető a cserepeket levágta a budi melletti acéllemez is elemelkedet majd ferdén esett vissza. Hát a lélegzetünk is elállt úgy megijedtünk. 😅 Begázosodott a benzin a bratyó meg a meggyújtott gyufát beledobta a budiba akkor detonált(fetrengős) Gyakorlatilag felrobbant a tesó 🤣 kijön a budiból a az arca tiszta piros a szemei vérben úsznak mind két szemöldöke és a szempillái nullára égtek, büdös égett szőrszag terjengett 🤣 Végül is 2 napig kenegette pantenollal azt ennyivel megúszta a kalandot 😂
ezt nem ismerem.(kezeit széttáró)Nekünk többnyire a rendőrök kivetették a szimóból a szelepet azt bedobták a legközelebbi ház csatornájába épp ahol megállítottak 😆
na ilyet mi is csináltunk már el is felejtettem 😅 Lehet a gyereknek meg is mutatom(meghajlós) Az egyik dobozról a smirglipapirt ki kell vágni akkorára, hogy beleférjen a másik gyufásdoboz fejrészéhez. Aztán összetolni a dobozt és bőséggel körbetekerni szigszalaggal, hogy ne legyen rés. Majd dobálgatni a falhoz azt egyszer csak begyullad majd durran egy nagyot, meg rohadt büdös lesz 😅 Azt tudom, hogy néha sokáig kellett vele szórakozni mire sikerült elindítani(gondolkodós) Inikém nem emléxem tele gyufásdobozzal kell vagy ki kell venni a gyufákból? Ma már túl tudományos lennék és azon morfondíroznák, hogy honnan van a gyufáknak oxigén az égéshez 😅
én az osztályfőmökömtől olyan pofonokat kaptam hogy néha hármat léptem oldalra hogy egyensúlyba álljak
de volt aki a paddal együtt borult
most meg a 6.-os cigó lányok is már verik a tanárt