Valami jó ősgyik notebook lehet, ha kettő memória hely is van benne, az újabbakban már csak egy van, vagy egy se...
Olyan köteg memória van itthon, hogy egy kézzel nem tudnám átérni, kezdve az sd-től a ddr akármennyiig, de notebookba való nincs... mindig igyekeztem elkerülni, hogy notebookot kelljen javítani, az rühes meló, és ritkán érte meg.
2x4 lehet van de nem tudom mennyi mhz
feltúrom a padlást hátha előkerül a sok kacat közül
8gb esélytelen az sosem volt, amúgy is jobb a 2x4 mint az 1x8
Ilyenkor nehéz eldönteni, hogy csak jópofizol vagy komoly? Mindkettő tud kínos lenni, de tán az utóbbi jobban viszont akkor becsülendő az őszinteség. 😁
Itt már a kérdést sem értem? A delejnek mi köze a motor típusához?
Hány különböző típusú autó fut egyforma motorral(gondolkodós)
Azért mert mindegyiken máshol van a tanksapka attól még ugyanaz a motor hajtja nem?
Nem is veszek Makitát. Az olyan szar, hogy csak 20 évet bírt 😆
De amúgy a faszom fog több féle akkut tartani, már csak ezért sincs esélye a paksidenak.
Makita még oké, de az sem olcsóbb, szóval akkor marad a deWalt amihez van mindenem.
nekem a 2004es makita eléggé elgyengült már
a fúróban ráadásul már egy új motor van mert addig füstölt amíg egyszercsak nem indult
10+ évig mindig füstölt egy kicsit amikor megakadt a fúrószár
az ütvecsavarozó meg olyan gyenge hogy alig teker be egy 4x40es facsavart, pedig új korában a 6x200ast egy pillanat alatt beleverte a kőműves kisbakba
szóval semmi se tart örökké
Nem nagyon olvasom a négyoldalas horgászkalandokat a topikban.
Olyan köteg memória van itthon, hogy egy kézzel nem tudnám átérni, kezdve az sd-től a ddr akármennyiig, de notebookba való nincs... mindig igyekeztem elkerülni, hogy notebookot kelljen javítani, az rühes meló, és ritkán érte meg.
... vagyis inkább úgy mondanám, hogy egyes dolgokban tájékozott, másokban totál nem.
feltúrom a padlást hátha előkerül a sok kacat közül
8gb esélytelen az sosem volt, amúgy is jobb a 2x4 mint az 1x8
Bár van szénkefe benne, ha van rajta önindító :D
Akkor a csónakmotorom is brúsless?
Hány különböző típusú autó fut egyforma motorral(gondolkodós)
Azért mert mindegyiken máshol van a tanksapka attól még ugyanaz a motor hajtja nem?
De amúgy a faszom fog több féle akkut tartani, már csak ezért sincs esélye a paksidenak.
Makita még oké, de az sem olcsóbb, szóval akkor marad a deWalt amihez van mindenem.
a fúróban ráadásul már egy új motor van mert addig füstölt amíg egyszercsak nem indult
10+ évig mindig füstölt egy kicsit amikor megakadt a fúrószár
az ütvecsavarozó meg olyan gyenge hogy alig teker be egy 4x40es facsavart, pedig új korában a 6x200ast egy pillanat alatt beleverte a kőműves kisbakba
szóval semmi se tart örökké