Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak sajnos nem sikerült 😅
Egy régi mákdaráló? az a klasszikus tekerős... gyerekkoromban azzal csináltam puskaport 😁
A wolfram drága. Add el, és kapsz az árából több ólmot
Ahhoz valami gyengített urán jobb lenne szerintem, kár azzal a szar wolframmal szenvedni 🤣
csalit akar ballanszírozni. Sűllyedő damil létezik.
Mi lenne ha vékony drótkötelet használnál? Annak nem kéne súly, hogy a fenéken maradjon. 🙃
😅
Hogy a francba keveredtél egy sima otthoni házkörül adódó betonozástól a pörgetett betonoszlopig meg a panelig? Ilyeneket otthon senki nem csinál.... egyszerűen kevered az ésszerű és gyakorlatias dolgokat az internet okosságaival, mert azt se tudod mit alkalmazz ezekből amimet összeguglizol és első találatra hoz, ha leakarod betononozni a kutyaólad helyét........ezért volt jó régen, mig nem volt internet, kevesebb hülyét termelt ki 🤣
keverj hozzá kristálycukrot 😅
ezek elvek
pár ezrest ki tudnék én is izzadni
a kávédarálóban bíztam mert törékeny az izzószál
de mégsem annyira hogy porrá
szinte semmi por nem lett csak törmelék
Ha összedobunk 20 grammnyit? 5-öt vállalok. 😄
Mielőtt szétvágtad az izzószálat kellett volna áramot adni neki búra nélkül és felfogni valamivel amikor elpárolog amiről le tudod kaparni utána. Talán ez sem működött volna de más módszer még jobban scifi kategória 😁
izzó ingyen volt
2000w izzókat senki sem használ már mert gazdaságilag nem éri meg
kb 2 ezer 5 gramm
nem tudom meddig elég
Ininek vannak gondjai(szemeit körbeforgató)
Szar lenne a világ ha mindenkinek ekkora teher nyomná a vállát 😅
Mennyibe kerülne 1 évre elég paszta?
Amikkel az elektroboltokba mentél wolfram izzókat venni és örömmel hazavinni most meg ott állsz tele anyaggal csak a megoldást pazaroltad el. 😄
sújnak kellene nem etetni
de ha nem jön össze akkor inkább kidobom a kukába ezt a popup vackokat. nem szarakodok a kis gömb ólmokkal
mert tuti nem adok annyi pénzt azért a pasztáért
már régen leadtuk rézbe a mozsarakat, kellett a buszjegyre
A halaknak wolfram éhsége van? Hogy jöttek erre rá? 🤔
Szerintem az a frakció jó már amit csináltál(gondolkodós)
Azt simán meg fogják enni a halak 😅
Mozsár?
sóderozás helyett inkább törjétek porrá a wolfram darabjaimat
annak értelme is lenne
Frici nem válaszol(kezeit széttáró) Akkor nyertem?
frici enyém lesz az utolsó szó ha nem válaszolsz(ujjával nemet mutató) Ezt ugye te sem akarod(gondolkodós)
Gőzölt beton.(állát vakargató) Ez már megint hogy jön a kocsibeálló betonjához 😅 Én ismerem a gőzölt betont(kezeit széttáró) Abból van az összes lakótelepi panel, hogy rohadjon meg 😅 Ha gondolod jöhetsz néhány konektor dobozhelyet vágni nekem néhány vídiás kőrkivágómat már a kukába küldött. 😅 Guglizd ki nekem, hogy csinálhatok e ilyet panelban? Ha nem miért nem?