Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a mederszint felett 5 cm-re is van uszadék?
Na ilyen helyen én nem horgásznék az tuti 😅
Nekem elég lett a csatornahorgászatokból, régebben jártam ilyen helyekre. De biztos, hogy hétvégére engedték meg a zsilipet, had szopjon a köcsög horgász 😅 Nálatok folyamatosan nyitva van a zsilip? Nincs olyan, hogy nem mozog a víz?
olyan is van másképp nem is lehet
ráadásul olyan ami elfekszik az aljzaton és leakad bevágáskor
de ha van kő az már 4-5 centit emel és akad bele az uszadék
főleg ősszel a sok hullott nádlevél
a dvcs kurva gyors víz, kb mint a duna
nem is való hülyéknek szóval ne horgásszál 😅
van zsinór süllyesztő ólom amit közvetlen a bot végén lévő zsinórra teszel és akkor le van süllyesztve a zsinórod a bot elejétől a végszerelékig. Az ilyen helyeken ahol te horgászol ezt alkalmazzák meg ott ahol sok a köcsög kenus-kajakos(kezeit széttáró)
Bonyolult hobbi ez a horgászás 🤣
csatornába se jó a kő elviszi a gaz a zsinórt ha nincs fenéken
én sose szarakodtam a popuppal nincs is sok kedvem vele baszakodni de erre jön a hal tavasszal
de én tuti nem adok 2 ezret egy borsónyi pasztáért inkább csinálok
ólom könnyű mert keverni kell gyurmával
plusz azt se egyszerű porrá őrölni
plusz kibaszott mérgező
wolfram meg ingyen van csak valahogy port kell csinálni belőle
Mondjuk ilyet se gyűjt össze senki 😁
Más miért nem jó? Ólom vas bármi
Azt meg minek? Ilyen is csak neked jut eszébe. Szerintem menj el dolgozni
Ez igaz lehet mert sajnálnám összebaszni aztán jó pár év mulva kukába dobni mert elhasználódott
akkor tulajdon képen ebben sem csalódtál 😅
Neked pont az jött ki mint az összes többinél 😅
Én meg félórát néztem hogy ez milyen 3D kép lesz 😂
Nem mintha az előzőekből megfejtetem volna egyet is 😬
bányatavak kivételével lehet használni a követ szerintem.(gondolkodós) Vagy ha nagy rézsűre teszel végszereléket oda sem jó, mert legurul. Ha meg lapos követ használsz abba leengedéskor össze tud gabalyodni a végszerelék. Nagyjából egyenes aljú talajokon használható a kő vagy ha gödörbe horgászol mert onnan nem mozdul el. Én lehetőség szerint nem használok ólmot mert darabja 1000 ft felett van és egy horgászaton elmegy 40-50 db. (szemeit körbeforgató)
hát nem bizony.(állát vakargató) Ha kastélyban élnénk lehet meg sem találnánk a konyhát de többnyire azért mert nem is keresnénk 😅
Így pont nem érdekelne, hogy a konyha ékes dísze egy 6 kilás főzőlap. 😅
vagy faragsz a popappól vödörben teszteled ha hóembert csinálsz, vagy ólompasztával ballanszírozod. Vagy megveszed méregdrágán a ballanszírozott horogcsalit. De van ennek még egyszerűbb és olcsóbb módja. Vagy csiptetsz egy megfelelő méretű mini úszóolmot a az előkére a horog alá, vagy nem popup csalit raksz fel hanem süllyedőt és azt emeled ki technopufival. Még majdnem az a legjobb. Szeretik a halak ha a bojli végén ott figyel egy színes hungarocell golyó mindig érdekesnek találják. Én pont ezért nem is használok popup bojlikat.
Egyébként is ritkán lebegtetek. Nyáron szinte sosem. Megkeresem a leg iszaposabb helyeket oda rakom le a süllyedő csalit, hogy eltűnjön az iszapban(meghajlós) A ponty a nyári meleg vízben nagyon szeret túrni az iszapban(meghajlós) Megnéztem néhány felvételt a víz alól félig eltűnik benne kajakeresés közben.(kezeit széttáró) erre már elég rég rájöttem. Ezért is van az, hogy soxor a szomszéd lófaszt nem fog aki 1 napot azért volt bent a vízen, hogy megtalálja a kemény aljzatot és ott kínálja fel a végszereléket. Én meg a fél méteres iszapról sorra fogom a halakt. Ez a nyári időszakra igaz inkább mint a büdös kukorica fogóssága is. Én meg mostanában nyáron horgászom. Tavasz nem érdekel már mert mindig az ívással küzdök az ősz meg azért mert ott meg az időjárással. Tuti akkor vannak nagyesők amikor horgászok és lehangoló úgy egy hetet eltölteni sátorban, hogy 6 napból 4-est szakad az eső és esélye sincs, hogy felszáradjon és még a tököm is saras mire a peca véget ér(kezeit széttáró) Télen meg ugye hideg van.(kezeit széttáró) Most ugyan a szomszéd elcsalogatott egy 3 napos decemberi pecára a buli kedvéért igent mondtam. Ez 2 nap ivászatot jelentett meg sütés főzést egy faházba ahol volt fűtés így kibirható volt meg leteszteltem az új csónakmotoromat is(kezeit széttáró)
De nekem igen, hogy ha arra tévedek ne egy szutykos, füstös sparhelt és tüzifahalmok között kelljen hamuban taposnom.
van otthon kb 200g wolfram törmelék
2-3000w égőkből gyors összejön
nem kell olvasztani nekem por kell a gyurmához
Hát ez elég hülyeségnek tűnik... hány izzót kell összetörni hogy értékelhető grammynyi wolframod legyen? és mindenképp ólommal kell keverni, mert magában a wolframot nehezen olvasztod meg otthon 😁
kastélyban van konyha ahol a cseléd főz
cselédnek meg nem kell extra drága eszköz
van otthon ragasztott kavics egy vödörrel
de ezt nem használhatod mindenhol
ez a paszta csak arra való hogy a popup cuccokat ki tudd súlyozni
Ez pont nem érdekelne ha a kastélyomban lévő konyhaszinten takarítók szívnának, majd felszámolják pluszban. 😁
ez már megint egy bulshit 😅 Kule kavics ingyen van én azt használom 😅
Én is éltem a gyanúval, hogy a halakat majd zavarja a víz alatt az idegen test ezért használtam rikító fehér követ súlynak meg használtam olyat amit lefestettem feketére. De az eredmény ugyan az volt. szarik rá a hal, hogy milyen súlyod van a végszerelék végén 😅
Ismét ékes példája annak, hogy nem beszélgetünk velük 😅 Ha tudnának beszélni akkor elmondanák, hogy leszarják mivel horgászol. Így a tehetősebb horgászok megkímélnék magukat felesleges pénzkidobástól te meg egy felesleges halom munkától 😂
szerintem nem érti. Amikor utoljára betonoztam 1 m3 sóder 12 ezer volt. ugyan ennyi volt a fuvardíj. és mind1, hogy a tüzép melletti szomszéd vagyok vagy a falu másik végén lakok 5 km-re. (kezeit széttáró) az is mind1 mit hoz az autó. Ha 3 pakk nikecelt hoz csak akkor is 12 ezer de ha 2 m3 sódert akkor is(kezeit széttáró)
súlynak
összekeverni gyurmával
https://www.xfish.hu/webshop/t...