Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

50€ volt nem 50ezer , csak a korrektség jegyében egy T-Bone steak, és olyan szar volt, hogy hálát adtam az égnek hogy nem az én pénzem bánta. Egy kurva nagy csont sok faggyú és minimális hús.
akkor állj meg autópályán bármelyik benzinkúton. Ott majd iszol(kezeit széttáró)
mondjuk megdönci nálam tuti kijön heti 1-re. idén már 4* voltam és még csak 12. Mondjuk mióta adják a rácsos burgonyát attól van szép kockahasam 😅
Akkor ez olyasmi már, mint a vadász meg a medve vicc? 🙃
😅 De miért csak majdnem?
én osztom ezt a véleményt a túlzó luxus sosem vonzott azt meghagyom mamlaszéknak a felesleges pénzherdálást. 😅
Ettől függetlenül ez nem azt jelenti, hogy nem próbálok néha olyan dolgokat ami tudom, hogy árban írreális de hajt a kíváncsiság. Amikor párkányba jártunk meglátogattuk az éttermet mondták, hogy legalább 2 hetes előrefoglalásuk van pedig épen nem láttam bent senkit(kezeit széttáró) Aztán annyira nem érdekelt a téma. De ha épen be tudtunk volna menni akkor meg bemegyünk(kezeit széttáró)
Szóval ha én kipróbálok ilyen helyet akkor na itt is voltam címszóval nem megyek többet(gondolkodós) De ekecs már legalább 3* hagyta magát levenni 😅
mi eljárogatunk de koránt nem annyit mint a kovid óta. 40-45 pénzt szoktam otthagyni egy normálisabb helyen. Ezt én egy kicsit túlzásnak tartom még akkor is ha megértem miért ennyi az annyi(kezeit széttáró) Olyan helyekre ahol ilyen önkiszolgálós ilyesmi heti szinten járok, járunk. Na ott 15 ből telezabáljuk magunkat egész jó kajákkal annyi a különbség, hogy nem a pincér hozza ki. (kezeit széttáró)
Életemben nem ittam még öt eurós kávét, pedig egy pár helyen már meg fordultam... még az eiffel-torony teraszán se volt ennyi 😁
Hát ezt én is kábé pont így gondolom
Én vagy 10 éve voltam budán a trófeában akkor még az ital is benne volt, ott voltunk mindig két-három órát 😁
azért egy asszonyt rendesen megverni nem kis feladat, nem volt kedvem megizzadni
az semmi (legyintős) Saller kb. 5 éve 50 ezerrel húzta le az akkori cégét a céges bulin valami extra fogást kért 😅
Baszki atvertek jelenleg az euro a revoluton 415,85.😮
Havonta-kethavonta elugrom ha utbaesik egy mekdonci es nem erek haza.Decemberben krőzust jatszottam es betertem a Völkemarktiba.Baszki valogattunk,annyit hogy 28 eurot hagytunk ott.2 szemelyre
Horror,itthon ez 6 rugonal megall. 🤣
Majdnem!? Becsicskultál. 😒
Legyen motor a téma ! 🤣
50 volt de ivott az asszony egy kávét 5 euróért
majdnem megvertem 😁
akkor te nagyon olcsón étkeznél ott:)
nekem még van 45 euróm amit 300ért vettem, egyre gazdagabb vagyok 😂
Ettem rétest , egy túrós rétes , fél sültalmával 8,99 juró ! Átlagosan a kaják 20juróba kerültek ! A forintot 429 ért számolták át ! 🙃
unokatesóm gyereke most elsős mi meg a lakodalmi kaját ettük a trófeában, szóval én még a gazdag korban voltam ott
akkor még csak kettő volt, a kelenföldi meg valahol a belvárosban
mióta van ott 2 hónapos várólista?
a vírus előtt ebédidőben simán volt hely abban az étteremben, igaz hétköznap volt de nyáron
Hát akkor egészségedre. Ilyen élményre nem vágyok, pláne egy lepukkant étterembe ahol a 6000 ft-os menűt 20ért hozzák ki mert azt hiszik egyedi ahogy a vendéget kezelik. Az meg hogy nem dohányzik az ember nem feltétlen ok arra hogy szórja a pénzt értelmetlenül. De mint tudjuk a wolksvagen szerelés után, szereted ha tripla áron szolgáltatnak😅
Engem érdekel minden ár amit ki kell fizetnem, egyrészt mert ár-érték arányban ne legyen túlzó, másrészt mert én ezt a fajta luxust nem engedem meg magamnak.
Szerintem pont ebből a két hónapos foglalásból gondolják, hogy bármennyit elkérhetnek, lesz mindig annyi hülye hogy megéljenek belőle.
Az élményt senki nem veszi el ! A lényeg ,hogy jól éreztük magunkat , rengeteg és nagyon finom kaja ! Az ár nemérdekelt , az étlapon sem ! Nem iszok , nem dohányzok helyette ! Kéthónapja foglaltunk helyet ! 😉
Néha még látok trófea plakátokat. Azt, hogy a több helyszínből mennyi van még meg, nem tudom.
21-ben voltunk utoljára óbudán. Az emlékekből tudva előre megtárgyaltuk, hogy miket fogunk enni. A várt kajáknak a negyede volt csak és abból is az egyszerűbbek. 4 évvel ezelőtt!
Már régóta, folyamatosan emelkedtek az árak és ezzel arányosan csökkent is a kínálat. Ez nem annyira a szárnyalás jelei...