Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

...rádnyitja a -10 fokot.
Látványos, ez kétségtelen, de továbbra is azt gondolom, nem túl jó megoldás az edényekből kijutó miegymás miatt.
és bízunk abban, hogy a leolvasó az hölgyemény 😂
Én zsaludeszkát írtam a betonozáshoz.
10 cm mindenre is elég(meghajlós) nagy teherautót is elbír és szét sem fagy(kezeit széttáró) Aki nagyon igényes az tesz közé egy 6-os vagy 8-as betonhálót. Bár amikor utoljára vettem ilyet azt épen az arany árában adták igaz azóta az arany ára ment fentebb(gondolkodós)
Plusz fagy
Beltérre. Gondolom garázsba kell neki. Amugy medence is lesz egyben.
A 7 cm nem.nagyon van, 7.5 de az már szarufa. 5 cm meg padlodeszka és ha keményebb fa mindent kibir. Nekem azon áll oldaltámaszon a motor, de kocsival is rámegyek nsm szakad be
Veszel olyan fozolapot ami elszivja.
Nem tudom, én 150 literes keverőt vettem, de azt ha csurig raktam is belefért a talicskába. Vagy valamit szarul csináltam vagy kurva nagy talicskám van 😁
Mert azok képesek dillatálni/mozogni, nem keletkezik bennük feszültség.
Én vashálót mindenhová raknék. Egy. Kettő: 7 cm-es zsaludeszkát nehezen találok, max. ha vágok, de 10 cm-est bárhol kapok.
De ez én vagyok. A fagy meg szerintem mindenhol megemeli a betont, persze lehet mondani, hogy manapság a fagy ismeretlen fogalom.
Vagy beltérre gondoltál?
meg lehet csak akkor nem keveri össze a cumót(kezeit széttáró)
meg el is kell mosni a betonozás után(kezeit széttáró)
Egyébként nem sárgák hanem narancssárgák csak ezt te nem látod 😅
két oszlophoz 2 zsákosbeton oszt jó napot(kezeit széttáró)
meg a fazékból a cuccot 😅
nekem is van ilyen csak akkor még 7000 volt amikor én vettem(állát vakargató) Én úgy szoktam csinálni, hogy az üres gépbe bele öntök egy vödör vizet dobok rá 10 lapát sódert. Majd forgás közben beleszórok egy zsák cementet. majd 1-2 fángli víz aztán dobom tele a gépet. Majd látom, hogy kell e még bele víz. Ez mindig változó, mert a sóder eleje száraz amint bentebb érsz meg már tök víz. ha meg előtte volt egy jó zuhi a vödör víz elég ami az elején belekerült. Ha én nem ebben a sorrendben keverem akkor volt, hogy a cement úgy odatapadt a keverő falához, hogy 10 percig azzal buziztam amíg a kőmírges kanállal levakargattam róla. (fejét fogó)
érdemes vasat hajtatni a szélére
nekem 50x50 szögvasból van de lehetne vastagabb is, mert jó ha 4-4 centit fekszik fel
azért egy 2 tonna feletti szarral rááll az ember akkor beszakadhat a picsába
persze nem létkérdés ráállni de néha meg kell tenni
én egy 50x80as lemezt hajtanék és rozsdamentest 3-4 mm vastagságút
persze megdobná a projektet egy százassal de ennyit megér 😆
a lapát is pont ugyan olyan tág fogalom. 😅 Én ugyanabba a gépbe tudtam 38 lapáttal is megtölteni meg 48 al is. Szóval púpos e a lapát vagy ép, hogy csak van rajta. Ez soxor függ attól is, hogy épen honnan lapátolod a sódert vagy az első keverés vagy aznap a negyven kettedik 😅
Akkor a faházalaposok túl is tolták volna a 15 centivel. Mondjuk pont ezen gondolkoztam, hogy ha a 6-8 centis térkő nem törik össze az autó alatt akkor a beton miért törne.
De, hogy kell úgy főzni, hogy lefelé szálljon a gőzpára?
nagyjából ilyen arányba kevertük mi is. 3 talicskás keverőbe ment egy 25-ös cement(kezeit széttáró)
nem néztem végig. Ezt mutatták is próba közben? A gőzpára ott lefelé szált a bemutatás alatt?
Aknába nem kell vas. Meg semmilyen gyalogos felületre ha nincs hőmozgás
nemtom én hozzá szoktam csavarozni a kis szekrény aljához is a páraelszívót. Nekem nem zörög semmi(kezeit széttáró) Ventilgábor az hallatszik. De 21 e forintért nem is vár csodát az ember(kezeit széttáró)