aki csóró annak csak az ár a szempont, ezen kívül minden más sokadrendű
a szarvasos trófeában voltam már kelenföldön jó régen, én se ettem ilyen mindenféle tengeri baszokat, a félig rohadt marha se vonzott be
de ettem legalább 15 féle ismert dolgot, én nem vagyok az éttermeknek megérős mert eszek 2x annyit mint amennyit fizetek, d emég akkor is jobban megéri otthon, legfőképp mert nem nekem kell főzni, ráadásul mászkálni is utálok
amúgy az az étterem megvan még? alig tudtunk feljönni a mélygarázsból mert nem nagyon tapadt a 10+éves gumi az opelon 😂
Hogy legyen motorozashoz kapcsolodo dolog is.
Az sf2 tuning sikerult,az hogy 3 centivel lejjebb sikerult a HD hangszoro part beépíteni megnovelte a hangerot,tavasszal ha motoron is jo lesz az eredmeny akkor megcsinalom a masik sisakba is.
Tök jol szol a Drunmatix HD-ban.😀
A lényeg, hogy nem feltétlenül a "megéri mérlegre" kell tenni a dolgot.
Otthon nyilván minden olcsóbb és lefürödni, felöltözni sem kell szépen. 😆
Az étterembe járás a hétköznapokból való kilépés, ahol vendég vagy! Nem kell dolgozni a kajával, utána mosogatni...stb.
Meg azért vannak olyan kaják, amiket úgy otthon nem is tud elkészíteni az ember. Otthon az életben maradásért kel lenni, étteremben olyat, amit egyébként nem.
Egy szolgáltatás, ahol jól érzed magad és finomat eszel. Semmi mással nincs dolgod! Ez bizony kell időnként.
Ezért is gondolom én is úgy, ahogy itt még sokan, hogy ez a pharasztos kajálda nem annyira ezt az élményt támogatja.
Akinek erre van szükséges, mert hajlik a megalázás felé....hát hajrá! 😄
Még sok éve jártunk ebbe a trófeába családi eseményeket ünnepelni.
Sok embert láttam akik nagy mennyiségben krumplit és rántott húst ettek. 🤣
Na azt tényleg lehet otthon is, sokkal olcsóbban!
Nem használták ki a sokféle étel lehetőségét, sütést, rákot..stb., ami egyébként drága. Amatőrök! 🤪
pár éve voltunk arra de olyan putris volt hogy ingerenciát se érzett senki sem arra hogy ott együnk
inkább esztergomba valami spanyolos helyen, a gyerek akart oda menni valami különlegeset enni
neki tetszett nagyon, nekünk meg kb tökmindegy
kapott ajándékba valami eredeti spanyol kibaszott erős chips szerű akármit ami nekem már akkor csípte a pofám amikor a zacskóra ránéztem 😂
én inkább a sütögetős dolgokat szeretem, mint amikor erdélybe motoroztunk mindig vettünk valami állatból készült dolgot és jól elégettük a nyárs végén, közben meg a nap történéseit átbeszéltük, az volt az igazi buli
a vidéki mindig vidéki marad, nem szeretem a puccos helyeket meg hogy ugráljon körülöttem a személyzet
Nem feltétlen drágák, de az a hely semmivel nem különb egy átlagos minőségű étteremnél. Nem egy michelin csillagos agyon hájpolt étkezde kőgazdagok ahová csak szmokingban lehet belépni. Márpedig ezen a szinvonalon a többség étterem 20 és 30 ezer között egy négyszemélyes bőségtálat szolgál fel amiből még marad is ha neki ül négy átlag ember. Ahogy elnézem semmi különleges állat nem volt a fatálon ami drágítaná az alapanyag beszerzést. Úgyhogy sima átbaszás ezzel a parasztfelszolgálással körítve. Amit akár ingyen is megtehetnének:) Szóval fogalmam mincs mi kerülhetett személyenként huszezerbe. De aki elhiszi hogy megérte, annak egészségére. Én inkább ennyi pénzt ha mégis rászánnék valami nívós helyet néznék, bár arra meg igényem nincs.
ennyi pénzért lehet főzni egy bogrács pacalt meg venni 3 rekesz sört aztán egy egész napos programot csinálni 4-5 embernek
amióta ilyen kurva drágák az éttermek akkor se megyek szívesen ha nem nekem kell fizetni, nekem ez olyan érzés mintha felgyújtanám a pénzt
és most nem arról van szó hogy miért ilyen drága, hanem az hogy egy családi éttermes ebéd árából 3x különbet lehet otthon készíteni
voltunk egyszer hajdúszoboszlón valami szállodában aztán ott vegzáltak mindig, örökké kérdezősködtek tetszett-e a dolog, jó volt-e a kaja meg ilyenek
engem már baszott szét az ideg, ezért szeretem inkább a magán szállást ott nincs senki aki basztatna és nem kell jópofizni senkivel sem
mert a pincér nagy geci ha elküldöd a picsába tuti beleszarik a kajádba, lehet így is csak ez a gondolot nem merül fel benned 😂
kb ilyen gyökér mind:
https://www.facebook.com/watch/?v=805728560674292
Én még azt se szeretem, ha bizalmaskodik vagy jópofizik a pincér... nem azért megyek oda, hogy barátokat szerezzek, hanem enni 😁
Nem hiszem, hogy ez az "álbunkó" (vagy nem is "ál"?) milliő nekem bejönne.
Akkor bárhogy is nézzük, ha nem ittátok le magatokat akkor eléggé drága volt. Mondjuk te szereted ha valami sokkal többe kerül :)
Mi tegnap egyszerűbb helyen voltunk, a négy fő egy pohár itallal desszerttel kijött 30-ból és jól laktunk.
felénk ilyen 6-8 pénz a svédaszalos ebéd egy csárdában, vannak gyerek programok is közben előtte/utána
vírus előtt több ilyen hely volt most már csak egy maradt a környékben
a svédasztalos bulikat jobban szerettük
én azért mert jó sokat lehetett zabálni, a gyerek azért mert jó sok félét tudott enni, az asszony meg csak ott volt, kár volt elvinni mert negyedét se ette meg mint amibe került 😂
a szarvasos trófeában voltam már kelenföldön jó régen, én se ettem ilyen mindenféle tengeri baszokat, a félig rohadt marha se vonzott be
de ettem legalább 15 féle ismert dolgot, én nem vagyok az éttermeknek megérős mert eszek 2x annyit mint amennyit fizetek, d emég akkor is jobban megéri otthon, legfőképp mert nem nekem kell főzni, ráadásul mászkálni is utálok
amúgy az az étterem megvan még? alig tudtunk feljönni a mélygarázsból mert nem nagyon tapadt a 10+éves gumi az opelon 😂
Az sf2 tuning sikerult,az hogy 3 centivel lejjebb sikerult a HD hangszoro part beépíteni megnovelte a hangerot,tavasszal ha motoron is jo lesz az eredmeny akkor megcsinalom a masik sisakba is.
Tök jol szol a Drunmatix HD-ban.😀
Otthon nyilván minden olcsóbb és lefürödni, felöltözni sem kell szépen. 😆
Az étterembe járás a hétköznapokból való kilépés, ahol vendég vagy! Nem kell dolgozni a kajával, utána mosogatni...stb.
Meg azért vannak olyan kaják, amiket úgy otthon nem is tud elkészíteni az ember. Otthon az életben maradásért kel lenni, étteremben olyat, amit egyébként nem.
Egy szolgáltatás, ahol jól érzed magad és finomat eszel. Semmi mással nincs dolgod! Ez bizony kell időnként.
Ezért is gondolom én is úgy, ahogy itt még sokan, hogy ez a pharasztos kajálda nem annyira ezt az élményt támogatja.
Akinek erre van szükséges, mert hajlik a megalázás felé....hát hajrá! 😄
Még sok éve jártunk ebbe a trófeába családi eseményeket ünnepelni.
Sok embert láttam akik nagy mennyiségben krumplit és rántott húst ettek. 🤣
Na azt tényleg lehet otthon is, sokkal olcsóbban!
Nem használták ki a sokféle étel lehetőségét, sütést, rákot..stb., ami egyébként drága. Amatőrök! 🤪
inkább esztergomba valami spanyolos helyen, a gyerek akart oda menni valami különlegeset enni
neki tetszett nagyon, nekünk meg kb tökmindegy
kapott ajándékba valami eredeti spanyol kibaszott erős chips szerű akármit ami nekem már akkor csípte a pofám amikor a zacskóra ránéztem 😂
én inkább a sütögetős dolgokat szeretem, mint amikor erdélybe motoroztunk mindig vettünk valami állatból készült dolgot és jól elégettük a nyárs végén, közben meg a nap történéseit átbeszéltük, az volt az igazi buli
a vidéki mindig vidéki marad, nem szeretem a puccos helyeket meg hogy ugráljon körülöttem a személyzet
amióta ilyen kurva drágák az éttermek akkor se megyek szívesen ha nem nekem kell fizetni, nekem ez olyan érzés mintha felgyújtanám a pénzt
és most nem arról van szó hogy miért ilyen drága, hanem az hogy egy családi éttermes ebéd árából 3x különbet lehet otthon készíteni
engem már baszott szét az ideg, ezért szeretem inkább a magán szállást ott nincs senki aki basztatna és nem kell jópofizni senkivel sem
mert a pincér nagy geci ha elküldöd a picsába tuti beleszarik a kajádba, lehet így is csak ez a gondolot nem merül fel benned 😂
kb ilyen gyökér mind:
https://www.facebook.com/watch/?v=805728560674292
Nem hiszem, hogy ez az "álbunkó" (vagy nem is "ál"?) milliő nekem bejönne.
Mi tegnap egyszerűbb helyen voltunk, a négy fő egy pohár itallal desszerttel kijött 30-ból és jól laktunk.
vírus előtt több ilyen hely volt most már csak egy maradt a környékben
a svédasztalos bulikat jobban szerettük
én azért mert jó sokat lehetett zabálni, a gyerek azért mert jó sok félét tudott enni, az asszony meg csak ott volt, kár volt elvinni mert negyedét se ette meg mint amibe került 😂