Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szoktam idézni amit írtál anno az akkugyár területéről, de a többség hülyének tart( azt nem tudom hogy enge vagy téged) mert nem értünk hozzá
sokszor olyanok akik nem is ott laknak, bár volt olyan debreceni aki azt mondta azok renek 30+ aranykoronás földek
nem tudom mire vélni ezeket, a debrecenieket meg végképp nem nem tudják hol laknak???
Boldog újévet kívánok, minden fórumozónak! Legyen sok egészség és sok sok megtett km. 🥳
igen , rossz földterület egy rossz környezetben. a szomszédban van Debrecen szeméttelepe és volt szovjet katonai reptér, ami mostanában már nemzetközi,igaz tavaj ősszel már a wizzair is otthagyta, azt írták.
a hiszti az volt, hogy valami libbantak, momentum vagy egyéb ellenzéki csapat fellázították a környékbeli suttyókat, hogy mekkora környezetkárosítás lesz ott és ezért volt az agyatlan kiabálás a közmeghallgatáson
Szerencsés új kört a nap körül mindenkinek!
Boldog új évet mindenkinek, pénzt, egészséget, sok unokát meg amit még szeretnétek.
És az eső csinálást még sem említed ? 😉
Ezt el is hiszem, ezzel érnek vissza a hazaáruló, belterjes firkászok. Mondjuk sajnos nincs nehéz dolguk, mert az emberek nagy része képtelen gondolkodni is, és ez is látszódott a devizahiteles csúfságon.
Tokmindegy,mindenki csak a szalagcimig jutott,mintha Ze kollega aszondta szikes semitero foldek lehettek.
...nem találom.
Na de.
A debreceni gyár 240 ezer m2, azaz 24 ha. Mennyi gyár van, illetve lesz? A baloldali, okádék tolvaj prüsssszelita zsidó firkászok az alufóliagyárat (lotte alumínium kft) is ide sorolják. Tehát ha a 10 gyárat a legnagyobb, a debrecenivel vesszük alapul, akkor 240 ha-ról beszélünk. Eddig érthető, ugye mindenkinek.
Mennyi a magyarországi mezőgazdasági terület összes felülete? cca 5,1 millió ha.
https://www.ksh.hu/stadat_file...
Hányszor fér bele az excel szerint az 5,1 millióba a 240? Hát alig éppen 21250-szer.

Tévedtem a számolásban valahol?
Keresem már a pár hetes cikket, ahol olvasható, hogy az összes, már üzemelő és a tervezett gyárak összes területe a szántóföldek 1%-a alatti területtel bír.
Ha megtalálom, mutatom.
Meg vagy huzatva,motorozni,nyaron se,horgaszat,villanyauto,napelem,meg hangfalak jobb tema.
Meg a tizensok aranykoronas foldeket ahol lehetne mezogazdasag.
Az idiocracy-ban talán Getorade folyt..... 🤣
Fogunk. Január 1. olyan 10órakkor amikor felkelek megyek egy kört csak hogy elmondhassam hogy 2025-ben már motoroztam 😁
Azt a petíciót én is aláírnám. Sokkal jobb lenne ha sör folyna a csapból 😅
Szász Endre hegyezte a ceruzát egy fehér lapon 😁
Kockaváz egy edényben ! 😉
idei év utolsó szemtornája
többnyire a szülők se akarják, csak dugni akarnak 😂
Amúgy tényleg, engem nem kérdeztek meg erről.
Ez oké, de nem a gyerek akar megszületni.... 😁
Én jó gyerek voltam. Igaz, volt év az általánosban, ahol év közben új ellenőrzőt kaptam, mert a szóbeli rész betellett a sok igazgatói meg osztályfőnöki meg tanári szarságok miatt, meg volt, amikor ránk hívták a rendőröket, mert légfegyverrel átlődöztünk a szomszéd emeletes házba a nyitott ablakon át, meg pár apróság, de amúgy nem volt velem baj soha.
Ja, az iskolarádió elindítását követően, az első napi adásban felsorolták azokat, akik egyrészt az iskola hírnevét "öregbítették", meg akikre amúgy egyáltalán nem voltak büszkék, akik amúgy ketten voltak a kis szarháziak.
Szerinted melyik csoportban voltam?
:-D
Hát ez ilyen...mi is nehezitettük az övékét annak idején
Örülök, de néha megnehezíti az életemet.
Amúgy a fater is él még.
1200 Tiger ! 😂