Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nameg tasi ossza az eszt a moto bro csatornajan a szakaszos lanc nyulasnal,kommentflame.😃
Kurvajo ez a kozossegi media.😂
El kell vonatkoztatni.. a táj remek, a felvétel se rossz csak el kell engedni a balfaszságokat :))
Ma már onos eső is esett, különben mentem vona egy karikát az 500-assal a faluba, ha már azzal bibelődtem fél napot.
Ezt nezni is rossz.
Azt se értem minek teszi ki.....Huzni kell a gázt és nem dől fel....pedig doboz se volt rajta hogy elrántsa:)
ez mit csinál? Behúzva felejtette a kéziféket(kérdőjeles)
a bükkfa is pusztul az eredeti élőhelyein pedig az őshonos fajta.......
Nezem ezt a szerencsetlent,nem ertem minek neki csattogos lepkenel nagyobb.

2:15-tol jon a horror.

http://youtu.be/pzR1gDbOWtI?si=nof-Me2NeopKuOCN
ezek amiket felsoroltam szerintem még ezen a földrészen sem voltak 😅
a beszélgetés onnan indult ki, hogy tájidegen meg invazív(kezeit széttáró)
Egyáltalán a mai nappal mit lehet annak tekinteni. Legfeljebb csak azt amire ráfogják(kezeit széttáró)
Akácból indultunk. Itt van 2-3 száz éve nálunk megköti a talajt és nitrogénnel dúsítja azt fájának minden porcikája hasznosítható az iparban és tűzifának is kiváló. Virágából a mézelő méhek termelnek. Szóval lehet az akácot tájidegenezni meg invazivozni ettől függetlenül jól mérhető nemzetgazdasági jelentősége van. Amikor a sötét zöldek elkezdték üldözni az akácot az akkori agrárium egy legyintéssel söpörte le ezt az elképesztő baromságot az asztalról. Aki csak egy paraszthajszálnyit is ért a témához az látja,hogy ez kb. ugyanaz a kategória, hogy ne tenyésszünk szarvasmarhát mert a fingjuk növeli az üvegházhatású gázokat együnk helyette energiarovarokat 😂
persze a sötétzöldek elő is álltak helyette azzal az ötlettel, hogy itteni őshonos fajokat kell telepíteni az akácok helyén(fejét fogó)
Szóval tölgyet 😅 Vagy a mocsári fajokat. De hát mocsári élőhely már nincs a futóhomok meg nem alkalmas rá akkor, hogy legyen ott éger? esetleg a kőris amivel még lehet találkozni az égert már lassan csak arborétumba látni 😅 Azt kell megérteni ha nincs akác akkor nincs ott semmi csak homok. Az únióba lépéskor a homokról kiszedették a magyar szőlőgazdával a szőlejét. Igaz jól meg is fizették érte 2005-ben adtak hektárjáért 2 milliót csak azért, hogy ne termeljen(kezeit széttáró) Szóval ez a tájidegenezős baromság szintén a politika része(kezeit széttáró) meg az invazívozás is. Ilyen alapon a búza is özönnövény hisz millió hektáron terem 😂
Ehh,benned biztam.....
Már csak jövőre
csak ugye a műtrágya nagyon kétélű dolog
pl ismerős a parika öntöző vizébe tesz műtrágyát, de grammokba méri hogy mennyi menjen a vízbe
3 öntözés van, 2 műtrágyás(nem egyforma hatóanyag) és egy sima víz
tonnaszám termeli a paprikát pár zsák műtrágyával
a szabadföldi termesztésnél meg mindig több jut ki mint amennyit a növények felszívnak, a 80as években meg durván több lett kiszórva mert gombokért volt a műtrágya
aztán megy a vizekbe és az algáz meg a gazak tapsolnak olyan táplálék bőségben van részük
még a tisztított szennyvízben is van egy csomó tápanyag
azért a műtrágyázás elég hatékony dolog(állát vakargató)
Ha olyan hatékonyan tudnának esőt csinálni,mint amilyen a műtrágya hatása a gazdasági növényekre akkor megmenekültünk(meghajlós)
Előbb jöttem haza autóval, sötét van, qrva hideg, és jegesek az utak, szóval inkább kihagyom 🤣
az akkugyáros közmeghalgatásos videók viccesek voltak
egy fiatal ember tett fel értelmes kérséseket, a többi ilyen iq60 tömeg volt akinek fogalma se volt semmiről se, még azt se tudta némelyik melyik mozit nézi
Pont az ilyenek írják alá a petíciót a di-hidrogén-monoxid felhasználása ellen 🤣
... végül is az a savas esők alapanyaga, és nagy koncentrációban károsítja az ember egészségét 😂
Pedig menjetek.
Idén már nem valószínű 🤣
Motorozni fogtok?
A kormány helyében, a régi rendszerből átvett jó dolgok - mert azért voltak azok is - szerint a rémhírterjesztőkkel úgy bánnék, mint a Háborús fenevad c. filmben volt.
Ilyenkor én meg is tapostatnám, hogy ne tudjon ellenem vallani.
Ez a Debreceni BMW-nél meg valami akkugyárnál is megtörtént. Fogalma sem volt miért hőbörög, csak hogy ellopják az ivóvizünket.
Aztán kiderült hogy a szennyvizet megtisztítja és azt használja, majd tisztábban engedi vissza mint volt.
A legtöbb víz meg csak simán elpárolog a hűtésnél. Ez is azért mert így energiát lehet megspórolni. Lehet hűteni víz nélkül is, csak akkor az több villanyba kerül, meg zajosabb gépekkel működik.
Én csak a lovat sajnálom. Meg is sérülhetett volna az idióta miatt akit végül szerencsésen eltaposott.
Volt ilyen cikk, az nem autógyár volt, hanem valami nemtom, és leleplezték, hogy csak uszítás miatt ment a sok balfasz paraszt tüntetni, mert megkérdezte a szakember, hogy tudják-e, hogy mire megy a sok víz? A köcsögök nyilván nem tudták, erre mondta a mérnők, hogy az elhasznált víz kicsivel több, mint 80%-a csak hűtésre megy (de nem atomerőmű), változatlan formában engedik vissza a kivételi helyre.
Na. Szóval az időjárás megváltoztatására sokféle kísérlet zajlik. És mert félnek a következményektől, az eu szabályozza is rendeletben.