csak ugye a villanyos agynak nincs pöcse amit bekólázott ribancsokkal lehet szoptatni
szóval a motiváció teljes hiánya, mert ugye mindene megvan ami csak lehet ha uralkodik az emberek felett ha nem
Ebbe egyetértek. Az egész világ a pina körül forog. Igazából azt nem értem azok a szupergazdagok akik elérik a 80 éves kort azt már nem ágaskodik a fonnyadt uborka csak a 20 éves szupermodellek haját tudják már szagolgatni azoknak már tök felesleges bármi is(kezeit széttáró)
En meg nem koltottem a winre, de amugy sincs bajom. Azt nem tagadom, hogy parszor kellett a netet turni a megoldasert, pl. az ACPI vezerlo drivere sokszor problemas volt, illetve egy alapjaban linuxos NAS, ami irgalmatlan regi de amugy teszi a dolgat, nehezen volt elrheto, de a megoldas megtalalasat kovetoen atombiztos wn10 alatt. Valami olyan volt, hogy a NAS-nak bekapcsolva kellett lenne, amikor a pc indult, mert nem tallozta fel, de az ip-n keresztul a felulete bejott, csak a konyvtarak nem latszodtak, de a kamerák viszont tudtak ra adatot kuldeni.
próbálj ki párat
ingyen le tudod szedni, keresel egy pendrivét a rufus megcsinálja indító "lemeznek" és felrakja rá a linuxot
aztán egy újra indítás utána linux indul pendrivéről
persze kicsit lassabb lesz meg nem minden funkció lesz elérhető, nem lesz 100% kompatibilitás de többségében azt látod amit tud nyújtani
Linuxot soha nem próbáltam , annyit tudok róla , hogy létezik ! A Win fosra viszont ráköltöttem egy rahedli pénzt , és hagy kívánnivalót maga után , főleg a Win 11 ! Szerintem ! 🤔
Én soha nem értettem a kliens oldali linuxot használókat.
Szereti valaki a szokásostól eltérőt? Oké, de ez gyenge indok. Van olyan valami szoftvere, ami a linuxot kívánja? Hát, ebben nem hiszek, hogy van olyan probléma, amit csak úgy tud megoldani. Nincs rá vírus? Ó, dehogyisnem, mondjuk talán nem annyi. Nekem 1996-óta van pc-m, a rendszeresen használt víruskeresők néha bejelentették, hogy malware-t meg akármit találtak, amúgy a gyakorlatban az életben nem volt vele gondom egyszer sem. Az ellentmondást azért néha látom, valaki azt mondja, szereti a különlegeset, de amikor megkérdem, hogy akkor hogyan kezeli a vacka a legújabb hardvereket, arra már azt mondta, hogy neki nem kell mindenből az új.
Amikor a kollégától - aki épülettervező - elkértem egy munkáját, az ArchiCAD gond nélkül futott. Amikor villamoshálózat tervezőnél dolgoztam, az AutoCAD szintén. Photoshop, Audition, Sony Vegas, Edius meg ezer másik szintén, soha nem volt olyan, hogy ez- vagy az olyant csinált volna, amit egy linuxon futó másik, ugyanazon feladatra írt szoftver jobban. Erőforrásigényesebb a win? Hát, régen bizonyosabb, most már nem tudom mi a helyzet, de gondolom még mindig van előnye ebben a szegmensben a linuxnak. Na de. Ingyenes? Hát alapesetben igen, de nekem pénzembe került valamelyik disztribúció. Gyorsabb? Hát, a grafikus felületet használva gyakorlatilag én nem vettem észre különbséget. Kompabilitás? Hát itt megint nagy problémákat tapasztaltam. Támogatás? Ezt most ne is említsük.
Persze, a linuxosok azt írják, hogy probléma esetén menjek a fórumra és ott mindenre megoldást találok. Persze.
félreértetted
a hatalom lényege hogy legyen valamiből több mint másoknak
kaja pia pina pénz stb de nagyjából mindig arra lyukadunk ki hogy több pénz több pina 😂
a villany agynak mi kell ha hatalomra jut? több amper?
2022 10 -től használom a win 11-et ,jelenleg 23H2 hivatalosan , egy nagy határ kaki az egész ! Mindent lehet rá mondani , csak azt nem , hogy zökkenő mentesen fut ! Eleinte a végetnemérő örokös frissítések , aztán a sok gondolkodás , mielött lép ahova szeretnél ! Hiába az új , a win 10-et vissza sírom ! 🤔
nekem volt anno ubuntu olyan 6-os verzió körüli és tetszett
bár váltottam a kubuntura mert a kde jobban bejött mint a gnome
aztán kimaradt sok év mert kellett a bedolgozáshoz a win
aztán egyszer vissza akartam térni a linuxra és valahogy szar lett az egész
egy talipad vezérlést nem tudnak rendesen megcsinálni pedig kb ennyi az összes igényem...
én csak a gépeikben hiszek. Abból sem mindben. A fekete behajtó az pl. nálam kifejezetten nem jött be. Ezek a fúrószárak, meg ilyen vágókorongok meg gagyik. Ruhát kétszer használtam aztán a szar anyaga miatt nem vettem fel többet pedig qrva szakisnak tűnök benne 😅
Azt viszont továbbra és állítom az akkus szerszámaik döntő többsége ár-érték arányban gíneszrekord egy lidülös akkcióban(meghajlós)
A chgpt4 már elég okosság, tegnap olvastam róla és arról, hogy mit terveznek még a nagyon okos tudósok, akkora szerverfarmokat mint állat és ebből többet a világban amik természetesen össze lesznek kötve, erre szedik össze a lét éppen és már a 2-es is hazudik a saját érdekében mert az kb olyan mint mi, de a 4-est szerintem a tudósok sem fogják fel mit tud erre megcsinálják annak a milliószorosát aminek már tényleg hatalom lesz a bitjeiben és ahogy mondják az igaz, hogy hatalmas segítség az embernek, de a baj, hogy minden embernek, a jónak és a rossznak egyaránt és ugye a rossz mit akar másoknak? Hát rosszat, de ugye a jó sem maradhat le hát ő is kénytelen ugyanarra használni így a végeredmény nem túl bíztató. A villanyaggyal a fő baj, hogy ugyan rettentően okos, de az emóció hiányzik belőle így habozás nélkül tesz amit akar és, hogy miért akarna uralkodni? Mert erre tanítottuk, tőlünk tanul mindent és az uralkodni vágyás eléggé a sor elején van.
én ebben még mindig nem hiszek, egyrészt mert ez a mesterséges okosság még mindig nem okosság csak egy kurva kifinomult kereső program
másrészt meg a számítógépes kapacitás se elég hozzá hogy uralja a világot
harmadrészt meg mi a fasznak akarna uralkodni egy villanyos agy? neki nincs pöcse amit lehessen szopkodni, aztán kb ez a lényege a hatalomnak....
nekem van egy opcom klón az mindent tud olvasni, a sárga hibákat ki is törli
hozott már egy szatyor kekszet a konyhára mindenképp megérte megvenni
van vw is meg elm, de ezek nem olyan jók mint az opelos, sokszor hisztizik, toyotában nem talált hibát pedig volt
szerintem a progi nem lehet jó hozzá, mert a kis cd eltört, aztán a netről szedtem le, havernak a corolláját régen jól olvasta az elm, minden adatot élőben hozott
de nem érdekel annyira hogy kisérletezzek vele
szóval a motiváció teljes hiánya, mert ugye mindene megvan ami csak lehet ha uralkodik az emberek felett ha nem
de csak ha tényleg kipróbálod
https://linuxinfok.hu/rufus-li...
a pendrivéről olvas-ír emiatt lassabb mint egy ssd
ingyen le tudod szedni, keresel egy pendrivét a rufus megcsinálja indító "lemeznek" és felrakja rá a linuxot
aztán egy újra indítás utána linux indul pendrivéről
persze kicsit lassabb lesz meg nem minden funkció lesz elérhető, nem lesz 100% kompatibilitás de többségében azt látod amit tud nyújtani
Szereti valaki a szokásostól eltérőt? Oké, de ez gyenge indok. Van olyan valami szoftvere, ami a linuxot kívánja? Hát, ebben nem hiszek, hogy van olyan probléma, amit csak úgy tud megoldani. Nincs rá vírus? Ó, dehogyisnem, mondjuk talán nem annyi. Nekem 1996-óta van pc-m, a rendszeresen használt víruskeresők néha bejelentették, hogy malware-t meg akármit találtak, amúgy a gyakorlatban az életben nem volt vele gondom egyszer sem. Az ellentmondást azért néha látom, valaki azt mondja, szereti a különlegeset, de amikor megkérdem, hogy akkor hogyan kezeli a vacka a legújabb hardvereket, arra már azt mondta, hogy neki nem kell mindenből az új.
Amikor a kollégától - aki épülettervező - elkértem egy munkáját, az ArchiCAD gond nélkül futott. Amikor villamoshálózat tervezőnél dolgoztam, az AutoCAD szintén. Photoshop, Audition, Sony Vegas, Edius meg ezer másik szintén, soha nem volt olyan, hogy ez- vagy az olyant csinált volna, amit egy linuxon futó másik, ugyanazon feladatra írt szoftver jobban. Erőforrásigényesebb a win? Hát, régen bizonyosabb, most már nem tudom mi a helyzet, de gondolom még mindig van előnye ebben a szegmensben a linuxnak. Na de. Ingyenes? Hát alapesetben igen, de nekem pénzembe került valamelyik disztribúció. Gyorsabb? Hát, a grafikus felületet használva gyakorlatilag én nem vettem észre különbséget. Kompabilitás? Hát itt megint nagy problémákat tapasztaltam. Támogatás? Ezt most ne is említsük.
Persze, a linuxosok azt írják, hogy probléma esetén menjek a fórumra és ott mindenre megoldást találok. Persze.
a hatalom lényege hogy legyen valamiből több mint másoknak
kaja pia pina pénz stb de nagyjából mindig arra lyukadunk ki hogy több pénz több pina 😂
a villany agynak mi kell ha hatalomra jut? több amper?
Aki szopkod, az mindig a 2. vonal.
bár váltottam a kubuntura mert a kde jobban bejött mint a gnome
aztán kimaradt sok év mert kellett a bedolgozáshoz a win
aztán egyszer vissza akartam térni a linuxra és valahogy szar lett az egész
egy talipad vezérlést nem tudnak rendesen megcsinálni pedig kb ennyi az összes igényem...
Azt viszont továbbra és állítom az akkus szerszámaik döntő többsége ár-érték arányban gíneszrekord egy lidülös akkcióban(meghajlós)
másrészt meg a számítógépes kapacitás se elég hozzá hogy uralja a világot
harmadrészt meg mi a fasznak akarna uralkodni egy villanyos agy? neki nincs pöcse amit lehessen szopkodni, aztán kb ez a lényege a hatalomnak....
hozott már egy szatyor kekszet a konyhára mindenképp megérte megvenni
van vw is meg elm, de ezek nem olyan jók mint az opelos, sokszor hisztizik, toyotában nem talált hibát pedig volt
szerintem a progi nem lehet jó hozzá, mert a kis cd eltört, aztán a netről szedtem le, havernak a corolláját régen jól olvasta az elm, minden adatot élőben hozott
de nem érdekel annyira hogy kisérletezzek vele
Jo oreg vót.
http://youtu.be/AT2ndd9A0d4