Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te azt gondolod, hogy azok a pénzek tényleg a Mészáros saját hasznára vannak?
Mér,a selyemmajom fasza lesz,lecseréli lölöt az egyik pesti úrikörből való haverjara.Es ugyaott megy minden,csak a buborekja mar nem hőböröghet a tularazott szerzodesek miatt,mert ok segitettek hatalomra. 😆
Nem feltétlen tartom a legjobbnak, ha egy kormány kontroll nélkül dolgozik. Egy valódi ellenzék kellene és nem egy hazaáruló banda.
En meg eletembenbnem dobtamki ra penzt.Ha 25 ben gebasz lesz csinalnak a muszkak tuzijatekot rendesen.
én se, de 25 szilveszterén már lehet kötelező lesz venni
Arra már megvannak az algoritmusok. 😅
kicsit igyekeznek aztán meglesz a négy harmad is, csak jól kell számolni 😂
Amióta szabad idén először nem vettem tüzijátékot.
nyugodj meg jövőre három harmad lesz, eltünik az ellenzék, szegény bogyó meg tökön szúrja magát
Az ellenzék, akik amúgy a hazaárulók (és akiknek szerencséjük, hogy nem én vagyok a prezident), azoknak soha semmi nem jó. Amúgy dróngyárba pont nem raknék mást, csak megbízható magyar embereket.
Az is elveszi a vizet,meg filipinok,meg amugyis kornyeztrombolo.
harci dróngyárat kellett volna építeni ide, annak most jól hasít a piaca és a kormány meg az ellenzék is elégedett lenne
Mert a magyar már túl jól él ahhoz, hogy dolgozzon alantas munkákat. Itt a környéken csirke gyárban fülöpök dolgoznak
Dehogy azért... kizárólag csak azért, mert a fidesz támogatja...
Ha ők lennének kormányon, és ők hozták volna ide, akkor sikerpropaganda lenne.
itt is kedvelik őket. 30ból akár 30 napot ledolgoznak, nem nyűgösködnek, monoton munka is megfelel nekik. igazi fasza droidok a munkáltatók szempontjából
amúgy a filippínók felénk jól dolgoznak, 2 óránként van 5 perc szünet azán ezen kívül jár a kezük folyamatosan
erre nem lenne képes egy c sem, ehhez verni kellene őket egy ideig
hát igen a c fajt kényszeríteni kell a melóra, kicsit faragunk még a kurva nagy felesleges demokrácián aztán sikerülni fog
Akkor nem kell otthon ülni és vagy feketén, vagy a munkanélküli segélyt várni.
Én már mondtam, hogy ahol vendégmunkást szükséges alkalmazni, ott nem adnék munkanélküli járadékot. Természetesen ez nem arra vonatkozik, hogy a doktor menjen ásni, de ilyen nincs is amúgy sem. A munkahelyemen látom, hogy közmunkásként kik vannak alkalmazna, van generálkivitelező barátom is, ott is látom, hogy kik a segédmunkások, meg amúgy is itt élek, az összes ismerős végzettségét, szorgalmát, és az életét nagyjából tudom, aki annak idején tanult, a munkája jelenleg is a minimum elvárható szintet eléri, annak tuti van munkája.
Érdekes módon nem akarják a gyárakat, nem akarják a vendégmunkásokat, de a nyereségből befizetett adóból a részüket követelik, még ha csak a házuk előtt egy darabka járdáról is beszélünk. Mert megjár ugye.
Nem, a rohadt szarházi szopadék lippppsik azért vergődnek, mert nem tudnak lopni még többet, így minden szar (mindenszarizmus) ami nélkülük történik.
itt a dzsipók nem munkára születtek, a fehérek közül, aki szabadúszó és hajlandó megmozdulni, az kijár osztrákba, a hülyébbek és kényelmesebbek, aki lusta többszáz km-re utazni, románba vállalnak melót ,mostmár hogy nincs határ, méginkább..
lenne munkás csak közben kurva nagy arcunk lett, addig néztünk nyugati irányba amíg megnőt szép nagyra.......
aztán annyiért nekik nem éri meg termelni amennyit mi gondoluk kérni a munkáért
a pigmentált bőrűek java része felénk nem dolgozik vagy csak nagyon keveset, gondolom ez északon se lehet másképp
igen,ide már évek óta nem kéne gyárat építeni, mert egyszerüen nincs elég magyar melós, aki elmegy ezekbe dolgozni, ennek okán maradnak az ázsiaiak meg egyéb külföldiek. a bmw nagyrészt törökkel volt /van tele
Az akkor történt vergődésekből nekem inkább az jött le, hogy mivel senki nem ért hozzá és le is tojja pont a zöld dolgok voltak érdektelenek azok csak ürügyekként szolgáltak, a valódi félelem a vendégmunkásoktól volt/van.
: "Az öt legjelentősebb zsidó, akiknek meghatározó szerepük volt a nyugati civilizáció kialakulásában:
1. Mózes, aki azt mondta: a törvény minden,
2. Jézus, aki azt mondta: a szeretet minden,
3. Marx, aki azt mondta: a tőke minden,
4. Freud, aki azt mondta: a szex minden,
5. Einstein, aki azt mondta: minden relatív."
a bmw valóban termőföldre épült, de az akkugyár és a hozzá kapcsolódó szeparátor- és katódgyárak és egyéb üzemek olyan földterületre, ami földművelés szempontjából a nullához konvergál. aki ismerős a környéken, az ezzel tisztában van. az utóbbinál a vélt környezetszennyezés és a nagyfoku víz és áramfelhasználás miatt vergődnek a libsik