Még megvolt a csőrös Tatra-m , volt Győrbe -22 fok ! Gázolajos papírt gyújtottam meg a fém légszűrőházba , úgy indítottam , Mosonmagyaróvárra mentem a vasútnál dolgoztam vele ! 😉
egyszer volt felénk közel -20 is 2012 után de pontosan nem tudom mikor
éjszakás műszakban voltam a vasas cégnél elég jól nyekeregetk a kocsik indításkor
ott azért hallani lehetett az 5w40 és a 10w40 közti különbséget
Ennek szegénynek vagy kivolt már keze lába, vagy szar kocsonyásodó gázolajat tankoltak bele.
Az enyém mindig szépen indult, nulla fok fölött nem is izzított, bár igaz, az utóbbi 20 évben nem volt mínusz 15 fok 😁
ezt úgy kell felfogni hogy iskolába járatja az embereket
aki nagyon hülye megrendeli a szettet aztán megtanulja hogy legközelebb nem kell ilyet venni
😁
Tetves google.... bejelentettem nekik egy milwaukee hirdetést, amiben komplett ütvecsavarhúzót kofferrel, két akkuval 36000ért hirdet és egy szemmel láthatóan csaló cég... erre visszaírták a kis gecik, hogy nem sérti az irányelvüket, és ha további információm lesz jelentsem be őket még egyszer 😂 nyilván a csalók fizetnek a hirdetésért és ugye nincs az a kis pézike, ami jól ne jönne 🤔
Ui: a kurva anyjukat inkább ezt a kibaszott diktálót javítanák meg mert állandóan faszságokat ír be pedig szépen érthetően beszélek
Hát srácok, én eddig azt hittem, nekem vannak haszontalan hobbijaim, de most kicsit megnyugodtam, látom, több olyan van, aki tíz deka pvc csörmelékért kifizetett 30-50 ezret, hogy aztán porfogóként nézegese a polcon 😁
na ezért kell a magyar petire szavazni mindenkinek(meghajlós)
Legalább ő nyíltan megmondja, hogy a ner kegyeltje volt és nem hergeli nyílvánvaló hazugságokkal a nagyérdeműt(sípot fújó)
tavaly is kapott ilyen legót a gyerek(kezeit széttáró) Azt jobban élveztem mert nem volt meg a gyereknek a képessége arra, hogy összerakja így én szórakoztam vele 😅 Most meg annyi dolgom volt csak, hogy bólogattam, meg ismételgettem, hogy ügyes vagy kisfiam (kezeit széttáró) Úgy olvasta a rajzot mintha mindig ezt csinálta volna pikk-pakk összerakta(kezeit széttáró)
De annak is örültem volna , azok sokkal szebbek a Legónál ! Abból van két ZZR 1400 ill. ZX 14 egy 1 első és egy második generációs is ! 1:18-as modell ! 😉
a vasas cégest pontosan nem tudom de közel -20 volt
éjszakás műszakban voltam a vasas cégnél elég jól nyekeregetk a kocsik indításkor
ott azért hallani lehetett az 5w40 és a 10w40 közti különbséget
Az enyém mindig szépen indult, nulla fok fölött nem is izzított, bár igaz, az utóbbi 20 évben nem volt mínusz 15 fok 😁
https://youtube.com/shorts/ZuC...
aki nagyon hülye megrendeli a szettet aztán megtanulja hogy legközelebb nem kell ilyet venni
😁
Ui: a kurva anyjukat inkább ezt a kibaszott diktálót javítanák meg mert állandóan faszságokat ír be pedig szépen érthetően beszélek
Legalább ő nyíltan megmondja, hogy a ner kegyeltje volt és nem hergeli nyílvánvaló hazugságokkal a nagyérdeműt(sípot fújó)
bár azokat festegetni kell
https://kockamania.hu/43230/LE...
elég összetett feladat volt az építése
Bár azt hittem, hogy egy betonkeverő autót kaptál 😅