Bükk ott van ahol a tölgy. Alföldi kocsányos tölgy már nem létezik. Az egész országban nálunk van egy 2-3 hektár úgy hívják, hogy pálfájai parkerdő. A homoki vagy gyöngyvirágos tölgyes még a debreceni parkerdő. Azt ennyi(kezeit széttáró) Nálunk natura 2000. Több már a zöldjuhar az akác a bálványfa és a keletkező tisztások mint amennyi tölgy van benne. A kocsánytalan tölgyek a hegyvidékeken még jól elvannak a bükkel. Járok hegyekbe nem látnám, hogy azokkal különösebb probléma lenne döntően 3-400 méter felett(kezeit széttáró)
A duma alatta utólagos kommentár, mondja is, hogy szerinte hol cseszte el. Nem értem teljesen, a németem elég rozsdás, de említi a kettesben gurulást, meg hogy "utcai módban" van.
Azt láttam, de miért nem? Nem volt az olyan meredek, hogy a laza talajon inkább elkapart volna, mintsem tapadva a gépet vitte volna előre. Aztán persze lehet, de én így gondolom. Mondjuk más lehetőség sem nagyon van.
Nem, de ha megáll csak el kéne tudni indulni neki......egy saras részen csak értem, de ez száraz troszkás út. Nyilván tudni kéne a gáz hátsó fék kuplung szentháromság összehangolt működtetését, de itt semmilyen elektronikára nincs szükség.
Hát pont nem a hőtől....ezért (is) egy szélhámos beképzelt fasz számomra tasi
A nagy számok törvénye alapján össze tud rakni ezt azt, néha a szerencséje vagy arajta kivülálló törvényszerűségek miatt, de motort nem vinnék hozzá
na az ilyen balfaszok miatt teszik a motorba a sok 3 betűs biszbaszt
kipörgésgátló nélkül ezek el se tudnának indulni ilyen helyen
amúgy ezekre a helyekre egy crf300 bőven elég lenne, nem kell ide ekkora bazi nagy pusztulat gép
A szakaszos lanc nyulas a tema.A srac szerint a csapok megkopnak szemmel lathatoan.Ettol van,hol kopik hol nem ezert szakaszos.
Tasi szerint a lancszemek hevederjei megnyulnak a hőtöl amit kapnak.
Ezt hangoztatjak oda-vissza.
Nekem erdekes hogy bebaszta tadi egy kazanba a motorjat hogy a hotol nyulnak a szemek?🤣
Akkor visszakérdezek, mikortól nevezünk valamit tájidegennek? Ha már a paradicsom itt van mondjuk 500 éve, de az akác csak 300, az ecetfa csak 200, a medvetalp mondjuk 30-40 éve.
A különféle, nem, vagy csekély haszonnal bíró növények emlegetve vannak, mint invazív, az általam már említett dohány is vagy 5-600 éve európába került, azt valahogyan mégsem emlegetik, mint invazív növény.
A nagy számok törvénye alapján össze tud rakni ezt azt, néha a szerencséje vagy arajta kivülálló törvényszerűségek miatt, de motort nem vinnék hozzá
🤦
kipörgésgátló nélkül ezek el se tudnának indulni ilyen helyen
amúgy ezekre a helyekre egy crf300 bőven elég lenne, nem kell ide ekkora bazi nagy pusztulat gép
Tasi szerint a lancszemek hevederjei megnyulnak a hőtöl amit kapnak.
Ezt hangoztatjak oda-vissza.
Nekem erdekes hogy bebaszta tadi egy kazanba a motorjat hogy a hotol nyulnak a szemek?🤣
De szerintem a fajtikái borulnak fel a Stelvio-n a kanyarban az égbe rakott alukofferes fosokkal.
A különféle, nem, vagy csekély haszonnal bíró növények emlegetve vannak, mint invazív, az általam már említett dohány is vagy 5-600 éve európába került, azt valahogyan mégsem emlegetik, mint invazív növény.
https://www.facebook.com/share/r/14cTeTvZ3k/