Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://youtu.be/IGtLWtybp2M

Így kell eljárni a fasszopó köcsögökkel.
Ide mondjuk beírtam valami kedvemre valót, kb. 10 mp. múlva jött az üzi, hogy ez volt az utolsó, a youtubenek nem tetsző véleményem, kizárnak, a csatornámat törlik, etc.
A nemrég hallott axióma szerint, ha a libsik* megtanulnának számolni, már nem lennének libsik.

Zöld=lipppppsi=komcsi=bolsi=dk=momentum=lmp=faszkalapok=cigányok
Ne országhatárban gondolkodj, mert akkor vizsgálhatnád megyehatárban is. Szerintem a földrész bőségesen elég.
Na ! A csattogós lepkétől az "esőcsinálásig" ! Nincs itt lehetetlen probléma ! 😂
Igen.
a haarp-ról azt írják, hogy az ionoszférát vizsgálják vele, mert oda nem jutnak fel a kutatók léggömbjei
Mondjuk a németeknél volt az hogy felgyújtották a villanyautó gyárat merthogy sok vizet használ.
Na most azon a részen van vagy 20 nagyobb üzem meg bánya, és mindegyik több vizet használ 🤣
Bezzeg a német autógyárak ellen egyik sem ment tiltkakozni, ebből látszik hogy fizetett terroristák ezek nem zöldek.

A másik vicces volt amikor meg akarták büntetni a Teslát hogy túl nagy a gyárból kijövő szennyvíz nitrát tartalma. Kiderült hogy csak a WC-k szennyvize megy csak a csatornába teljesen szabályosan.
Igen. Ilyen kísérlet is volt. Vasklorid az anyag ami segíti az algák szaporodását és így javítják az ezzel táplálkozó élőlények szaporulatát is.
De ez olyan mint a műtrágyázás.
Azok a hülyék, de a pénzt azok teszik el akik odaküldik őket és pózolnak a nyilatkozataik közben.
azért vannak ott idióták is szép számmal
fához láncolós, aszfalthoz ragasztós, autók elé kiülős stb
egyik se tiszta
ráadásul kínából behozott hipszer cuccokban feszítenek 😂
ezt hol lehet megnézni? 😅
Beírtam a Poli topicba... Musk kiosztotta a német libsi-ződ koalát, erre azok idegrohamot kaptak 🤣 elkezdtek vagdalkózni 🤣
Nem hülyék a zöldek illetve a vezetőik csak szeretik a pénzt, ja holnap azért fizetnének nekik, hogy mostantól szénerőművek a tiszták és a nap/szél meg szennyező akkor a holnaputáni cikkekben már ezt hirdetnék az mondjuk tényleg hülye aki hisz nekik így tényleg igazad van. 😁
szerintem a krumpli a paprika, bors is és másik 1000 olyan dolog amit naponta fogyasztunk, használunk. Itt a kárpátmendencében 1000 évvel ezelőtt tényleg nem volt más csak erdő meg mocsár. Ha nagyon visszakívánjuk ezt meg kell tanulnunk fakéregből jó pörköltet csinálni 😅
A paradicsom is idegen faj az európai földrészen, azzal még sincs senkinek baja.
A dohányt nem is említem.
ezek a zöldek mind hülyék, képtelenek a rendszert átlátni, előre látni meg végképp nem tudnak hiszen a fókusz az orruk hegyén van
pl a csatornákba(meg szerintem máshova se nagyon) nem lehet amúrt telepíteni mert annyira káros a környezetnek ameg az őshonosnak mondott halaknak(részletekbe ne menjünk most bele)
évek óta nincs telepítés, amúr nem ívik a csatornákban szóval fogy rendesen, hínár meg annyi van mint a mezőn a fű..... most kitalálták 10 kg felett nem lehet majd hazavinni, alatta meg nemigen van mert olyan régóta nincs telepítés 15 alatti fogásokról alig hallani
szóval a pecás megszopta mert még kevesebb halat vihet haza az engedély áráért, a kímélendő halakból sincs több mert lassan alig van a vízben, persze hínár marad lehet vágni évenként több alkalommal......
ami fura hogy láttam olyan videót hogy valami öntöző csatorna tulaj mondja hogy olcsóbbak kirágja az amúr a hínárt mint a vágás, még úgy is hogy megveszi az amúrt és "odaadja ingyen" a pecásoknak
és ez csak egy picike szeletkéje a kurvára zöld gondolkozásnak, van ettől sokkal nagyobb szopó is
Én olvastam, hogy a tengerbe öntöttek valamit, amitől az algák jobban szaporodnak és azok több széndioxidot kötnének meg, tehát az időjárás befolyásolás lehet olyan is, aminek a hatása nem azonnali (természetesen az azonnalit nem órákban vagy napokban mérendően), hanem később jelentkezik.
A sötétződek hülyék. Egész Európa mesterséges művelés alatt van, és rengeteg betelepített, meg invazív faj van. El kell fogadni hogy ennek a régiónak a természetes ökoszisztémájának szerves része az emberi mező és erdőgazdálkodás is. Amíg ezt felelősséggel művelik, szerintem nincs gond vele.
Nincs ilyen. Az összeesküvés hívők találnak ki ilyeneket.
A HAARP-al kezdődött. Ez egy titkos katonai cucc volt a hidegháborúban. Ebből indult ki az egész mendemonda.
A célja vélhetően az volt, hogy egy fajta alacsony frekvenciás radarként, a horizont mögé lássanak és időben észrevegyék ha az oroszok támadnak. Ennek sikerességéről nincsenek adatok, de az oroszoknak is volt ilyenje, csak más műszaki megközelítéssel csinálták. Ugye a normál radarok nem látnak a horizont mögé....bezzeg ha tényleg lapos lenne a föld 😆
Jelenleg a sarkifény kutatására használják és nincs benne semmi titok. Ez egy rövidhullámú antenna csoport, amit fázisvezérléssel tudnak fókszálni a kívánt helyre. Gyakorlatilag ugyan az mint egy parabola antenna, csak ezt nem kell forgani mechanikusan, és jóval olcsóbb emiatt, mert csak pár drót és alumínium cső az egész.

Energiával befolyásolni az időjárást már csak azért sem lehet, mert egy sima zivatarban is több az energia mint egy hidrogén bombában. Sok ilyen bombát kellene robbantani hogy jelentősen tudjuk befolyásolni az időjárást. Sima sugárzásoknak csak lokális és jelentéktelen hatása van.

Az egyetlen ismert és nagyjából működő időjárás befolyásolás a töménytelen CO2 és korom részecske amit a levegőbe engedünk a foszillis energiahordozók égetésével, de ez is csak a nagy mennyiség miatt.
Az ezüstjodidos rendszer is csak lokálisan képes esőt fakasztani egy olyan felhőből, ami amúgy is esni akar. Csak arra jó az egész, hogy a jégszemcsék idő előtt kiessenek és apróbbak legyenek.
ha nincs megfelelő páratartalom eső sem lesz, bármi gépet vetsz be
a párához meg a sok mocsaras rész kell
hallottam már rebesgetni én is olyan technológiát ami képes lenne esőt képezni. Remélem ez nincs már olyan messze mint a fénysebesség elérése, mert ez fontosabb is lenne meg az idő is kevés.(óranézegetős) Sok probléma megoldódna. Igazábol nem feltétlen a csapadék mennyiségvel van a gond hanem az eloszlásával(kezeit széttáró)
olvastam korábban hogy van rá valami alacsony frekvenciás berendezés, amivel óriási területen lehet a felhőképződést optimalizálni és ezzel együtt befolyásolhatóvá válik az időjárás, de jelenleg ezt a technológiát még finomhangolják, mert nem jól működik
ez nem újkeletű. Nálam minden ültetvényem így van telepítve vagy felújítva. Csak akác vagy csak nyárerdőm nincs. ha a fő fafaj a nyár megy hozzá 30 % akác. Szóval 70-30 Vagy fordítva ha az akác a főfaj. Persze nyárnál hazai nyárról beszélünk a nemes nyár ültetvény az sosem volt eddig elegy(kezeit széttáró) A hazai nyár és az akác jól elvan egymással és jobb hozamot képez együtt. A nyár gyönge lombja nem nyomja el az akácot. A lényeg az, hogy záródásig ne szoruljon a nyár alá utána nem lesz gond hiba nől az akác fölé 10-15 méterrel(kezeit széttáró)
hát a levelet nyáron akkor szórják el a fák amikor nincs vizük. Így tudják csökkenteni a kipárolgást próbálják magukat minél előbb vegetáción kívüli időszakba helyezni(kezeit széttáró)
ismerősék vegyesen ültették az akácot meg a nyárt
de nem tudom mi lett vele mert elcuccoltak innen aztán eladták a földeket