volt 12 alkalmazottam is amikor nagyon ment a gúnyás biznic. Engem sem töltött el örömmel a feladat. Van aki főnöknek való van aki nem én nem mert túl lágyszívű vagyok. Stresszes és ideges voltam pláne akkor amikor kezdett leáldozni a cég csillaga, hogy mindenkinek meglesz e a pénze. Most olyan alkalmazottaim vannak akik nekem fizetnek ez már egész stresszmentes és nem jár munkával meg ideggel 😅
egy csomó felelősséggel jár. Elég ha csak a főnöködre gondolsz az is már egy hatalom feletted(kezeit széttáró) Mennyi idegbe kerül egyben tartani egy üzleti kócerájt. Én pl. qrvára nem szeretnék hatalmat(ujjával nemet mutató) Én azt szeretem ha nem látszok ki a nagy átlagból(meghajlós)
Volt, hogy én is szembesültem a jótékonykodás árával. S azóta nem, mindig megállok a korrektségnél, de tovább nem megyek. Ezt sokan geciségnek fogják fel, de pont ez zavar a legkevésbé, mert akinek a véleménye számít (nekem), azokkal pont nem kell lesüllyednem addig, hogy csak korrekt legyek, de több ne.
én pont ezt csinálom csak puntó helyet egy bádogdobozzal járok 😅
Ugyanezt a faszit láttam telefonos példákkal is. Elég jó előadást tart csak meghazuttolja saját magát(kezeit széttáró)
Épen elmondja az értékteremtés és az értéken tartás legjobb példáját és hát az ismerősének meg milliárdos ingatlanvagyona van és szegény meg csak egy puntóval jár 🤣 Pedig ebből a fasziból az előadás mód miatt nem nézném ki, hogy csak az orra végéig lát pedig ez történik(kezeit széttáró) Úgy látszik ő az összes jövedelmét a bahamákra költi és fizeti az albit(kezeit széttáró) Van aki meg 50 évesen nyugdíjba megy és éli az életét a befektetéseiből és abból megy bahamákra(kezeit széttáró) Lehet a faszi azt az elvet vallja, hogy az a pénz ami nincs elköltve az olyan mintha nem is lenne 😅 Ebbe is van valami pláne, ha se kutyája se macskája akit forral kell elindítani az életbe(kezeit széttáró)
42167-et most raktuk össze a gyerekkel egy elektromos szelektív kukásautó jött ki belőle a 76920-asból meg egy kék ford mustáng 😅
Zotyára gondoltam amikor elkészült 🤣
de legalább nem lettél egy szar jellemtelen ember......
azért ez többet ér mint egy cikk a megyei újságban hogy milyen sikeres vállalkozó az ember.....
Én egyszer, réges-régen asszem egy Mint-ről csináltam egy cd-ről boot-oló- és futó változatot, azzal netbankoztam, mondván, a gonosz tolvajok az én eszemen nem járnak túl. Hát, nem is.
A BIOS-ban még persze bujkálhat a geci, de szerintem azok tized százalékokban mérhető gyakoriságúak. Voltak akkor. Most nem tudom.
Sebességet többre értékelem... egy pendrive írás olvasás sebessége meg hozzáférése köszönő viszonyba sincs az ssd-hez. Az évtizedek alatt annyira megutáltam a homokóra látványát, hogy képtelenség, hogy azt nézzem ma is 😁
nekem a w7 meg a w10 is pendrivén van sok éve, bedugja az ember aztán úgy indul mintha cd lenne
még azt is írja ki hogy nyomj egy gombot a cd indításhoz 🤣
Igaz, nem notebookra gondoltam, hanem asztalira. A pendrive-sal csak az a baj hogy az lassabb lesz, és az user esetleg azt gondolja, hogy szar az ubuntu 😁
pendrivéről amit előtte megcsináltad
egy sima rendszerindító pendrive kell aztán elindítod a telepítőt
régen egyszerűbb volt mert cd-re kiírtad az iso-t feltelepült lefrissült aztán egész egyszerű volt
az újabb laptopokon ez jelentős macera, a régiekből 1-2 csavar után ki lehetett venni a vinyót, most meg szedheted le az egész alját aztán 5-6 évesen már pattognak a fülecskék ezer felé
azért jó ez a pendrivés teszt mert legalább azt látja hogy tetszik-e a kezelése
Egy tanács: linuxal úgy érdemes kísérletezni, hogy venni kell egy valami kis használt ssd-t, feldugni és arra aztán telepítgetni, próbálgatni ...aztán ha kiszórakoztam magát az ember, vissza dughatja az érintetlen windows-os vinyóját, és szophat tovább a windows-al, mint addig 😁
ha igazán értelmes lesz akkor ezeken átlát majd, ha nem akkor nem értelem csak mint írni szoktam egy nagyon kifinomult kereső program
az emberi értelem is ha túlmutat minden gyarlóságon csak jó lehet, sajnos ezeket többnynire elnyomja az aljas tömeg
Na ja, ez lenne az ideális, de sajnos nem a valóság, akit a hatalom érdekel az mindenkin, mindenen átgázolva meg fogja szerezni bármilyen alakoskodással..........és visszatérve e polémia kiváltó okára a gpt-re, hát vazz pont azt tanulja, hogy az a nyerő aki aljasul viselkedik tehát ha jó tanuló akar lenni akkor, hogy fog viselkedni?
aki hatalmat szeretne azt el kellene zárni tőle, mert mind beteg mentálisan, persze ez sosem volt így
az igazán jó vezetőt kényszeríteni kell a vezetésre/hatalomra, és nem boldog tőle....
Ezért írtam 3.-nak azt akit hidegen hagy, ez a ritka, de aki ilyen annak nem beosztottai, alkalmazottai, cselédei stb. vannak hanem kollégái. Mondjuk tényleg ritka ez, én sem így gondolkodtam míg alkalmazottaim voltak és minél többen lettek ( max. 10 fő a végén) annál kevésbé és igazából nem töltött el örömmel, hogy mások függnek tőlem és nehezen rúgtam ki még a tolvajt is.
...és csak fekete, egyszínű háttérszínnél. Bármilyen más színű, illetve háttérkép esetén a fényerő változatlan marad, illetve ha egyéni színt kérek, és a feketét választom, de a csúszkát elmozdítom a szürke irányába egy kicsit, ami még mindig fekete, akkor is változik, csak kevésbé. Ha képszerkesztővel csinálok egy fekete png-t és azt képként illesztem be, akkor is változik a fényerő.
Hm.
Ugyanezt a faszit láttam telefonos példákkal is. Elég jó előadást tart csak meghazuttolja saját magát(kezeit széttáró)
Épen elmondja az értékteremtés és az értéken tartás legjobb példáját és hát az ismerősének meg milliárdos ingatlanvagyona van és szegény meg csak egy puntóval jár 🤣 Pedig ebből a fasziból az előadás mód miatt nem nézném ki, hogy csak az orra végéig lát pedig ez történik(kezeit széttáró) Úgy látszik ő az összes jövedelmét a bahamákra költi és fizeti az albit(kezeit széttáró) Van aki meg 50 évesen nyugdíjba megy és éli az életét a befektetéseiből és abból megy bahamákra(kezeit széttáró) Lehet a faszi azt az elvet vallja, hogy az a pénz ami nincs elköltve az olyan mintha nem is lenne 😅 Ebbe is van valami pláne, ha se kutyája se macskája akit forral kell elindítani az életbe(kezeit széttáró)
Zotyára gondoltam amikor elkészült 🤣
azért ez többet ér mint egy cikk a megyei újságban hogy milyen sikeres vállalkozó az ember.....
A BIOS-ban még persze bujkálhat a geci, de szerintem azok tized százalékokban mérhető gyakoriságúak. Voltak akkor. Most nem tudom.
anno az ubuntu ment cd-ről is minimal módon, még netezni is lehetett vele
még azt is írja ki hogy nyomj egy gombot a cd indításhoz 🤣
egy sima rendszerindító pendrive kell aztán elindítod a telepítőt
régen egyszerűbb volt mert cd-re kiírtad az iso-t feltelepült lefrissült aztán egész egyszerű volt
azért jó ez a pendrivés teszt mert legalább azt látja hogy tetszik-e a kezelése
az emberi értelem is ha túlmutat minden gyarlóságon csak jó lehet, sajnos ezeket többnynire elnyomja az aljas tömeg
az igazán jó vezetőt kényszeríteni kell a vezetésre/hatalomra, és nem boldog tőle....
Hm.