Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na bammeg, én is annak néztem.......ettől függetlenül a mód választásra tök feleslegesen hivatkozott....
annak örülj , hogy él édesanyád,mert addig gyerek vagy
A mutter reggel 6 utan kicsivel felhivott ilyenkor mindig beszarok, hogy jaj, ki halt meg - hogy elromlott a fagyasztoja, tele van cuccal, azonnal menjek es kell venni masikat. Mondom mutter, majd 8 utan, mert ha lesz is fuvaros a mai nap, biztos, hogy nem reggel 6 orakor.
Aztn fel ora mulva felhivott megint, hogy beindult, de akkor gondolkodtam el, hogy mibol gondolta, hogy nem jo a fagyaszto... De nem hivom fel, mert akkor megint elkezd ezen morfondirozni.
nem , csak vmiért gs-nek néztem elsőre
En nem mondtam ilyent.
Igen, hivatalosan Kopasz-hegy. Azt a buckát hívják Nagy-hegynek is (mert a következő domb a "Kishegy"), a kilátót meg Nagy-hegyi kilátónak.
közben levágtam.
megnéztem jobban, triumph tiger 🤓
Ezerkettes Tiger volt.
ez milyen ezerkettes gs volt? elborulva nem boxernek látszott
Az, hogy valamiert megall, akar forgalmi okbol, az egy dolog. De az, hogy felborul, az mar tulmegy a hataron. Ha nyomvalyus uton menne es a bakhaton all meg es nem er le a laba, az egy majdnem elfogadhato indok a veszhelyzeti megallas eseten, de itt nem az volt.
Láttam már napokkal ezelőtt, szörnyű.
tőled és a helyiektől utólagosan elnézést kérve elhoztunk a kilátóból egy darabot ami le volt esve a falból. 😆
Ígérem ha még járunk arra nem fogjuk elhordani csak kellett egy ereklye 😅
Most, hogy nézegetem a kilátótok darabját a kezemben rosszul írtam rá magas hegyet írtam rá pedig nem magas hanem a helyiek kopasz hegynek hívják látható okok miatt.(meghajlós)
fasza kis hely a hegy. Tenkesből kijövet másztuk meg. Már nem emléxem, hogy vagy kicsi volt az adag vagy a sok légy miatt nem tudtuk megenni a kaját minden esetre nem terhelte le annyira a gyomrunkat, hogy ne tudtunk volna tenni a gerincen egy sétát a kilátóig 😅
Így van, az egy turistaszopató hely sajnos.

Pont azon a hegyen lakom, a csárda alatt két "utcával". A kilátás nagyon adja, nem tudom megunni. Jó, ma speciel a kert végéig se láttam el, akkora köd volt :D
tenkes csárda feletti kopasz hegy nagyon tetszik. Néhány éve voltunk a végén található kilátóról látszik a vár meg a beremendi cementgyár is. Magától a csárdától nem estem hanyatt(gondolkodós) Szerintem túl van hájpolva. A leves nagyon jó volt a 2 személyes tál viszont nem ütötte meg a gyenge szintet sem. Rágós újból melegített előzönapi szarokért fizettetek velünk másfélszeres árat bármelyik átlag csárdához mérten(gondolkodós) Persze aznap akkor lehet csak nekünk nem volt szerencsénk(kezeit széttáró)
Persze, effelől nincs kétségem. A Tenkesen lakom, meredek kavicsoson járok.
Igazából azokkal és azok nélkül is tudja a motor. Csak a felhasználonak kéne még tudni valamelyiket vagy mindegyiket.
Nem tudom, én eleve nem értem a szenvedését azon az úton. Üzemmódok, kipörgésgátlók, kutyafülék ide vagy oda.
na ez a baj. ezek a módok 🤣 Én nem is engednék ráülni olyat aki ilyeneket használ amíg az átkapcsolással bibelődget más inkább elindult volna felfelé 😆 Egyébként legyártani nem engednék ilyen elektronikai faszsággal telebaszott szarokat. a legnagyobb segítség amit én a gyártóknak engednék, hogy beletegyenek a motoros számára az legfeljebb az abs. Aki a sok vezetés baszogtató nélkül nem tud rendesen motorozni annak kár is ezzel kísérleteznie. Itt az eredménye(állát vakargató)
Akkor egyszerűbben kérdezek, az időbeli behozatal/elterjedés az elnevezés alapja, vagy mondjuk a hasznosítása, vagy valami más?
Így érthető?
Road.....bmwnél. de azzal is simán felmegy ott. Alapesetben azzal a móddal szinte mindenhol elmegy, az enduro módot ez a terep egyáltán nem indokolta. . Kettes se gáz ha huzza neki. Kettesbe ha ilyen alapjáraton botorkál mindenhogy elborul bármilyen módba teszi
most szórakoztok? Hát ez itt nem tűnik komplikált terepnek 😅 Ha itt komár mopeddal nem megy el a 80 éves pistabácsi két karján diszpivödörrel a hátán egy botzsákkal és a lábához beszorított merítőszákkal akkor én megeszem a kalapom 🤣
Meglehet, de itt "saját magát" sem ismerte eléggé.
"Akkor visszakérdezek, mikortól nevezünk valamit tájidegennek?"
De hát ezt te kérdezed???? Hiszen ezt én kérdeztem tőled 🤣
"Egyáltalán a mai nappal mit lehet annak tekinteni."
De jött ám rögtön a segítség mert meg is válaszoltam neked(meghajlós)
"Legfeljebb csak azt amire ráfogják(kezeit széttáró) "
Meddig fűrészeled ezzel a fingot? Nincs olyan, hogy tájidegen(kezeit széttáró)
Politikai szándék és akarat van(kezeit széttáró) meg 4 mancs alapítvány meg a tökömtudja mi, hogy ne lehessen tömni a kacsákat, libákat mert nagyon kelendő a magyar kacsa-liba máj(kezeit széttáró) tájidegen? Az egész világ tájidegen. De csak arra fogjá rá amit el akarnak távolítani az útból(kezeit széttáró) Van amit sikerül van amit nem.(kezeit széttáró) Egyenlőre még a zöldenergia sem frankó bár az átállás egész mókás 😅