Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az az, 327... évek óta nem volt a kezemben... de azok se voltak 1formák, az enyém nem tudott mindent, de az autovill szerelő haveré, ami kb. ugyanúgy nézett ki, uaz is volt ráírva (de 10x annyiba került 😁) az meg írt-olvasott...
Ahelyett, hogy nyomultál volna Parkside cuccokat venni 😁 Ezeket vettem ma, baromi jóknak néznek ki 😁
a jövő digitális.....
amúgy nem kell lenned digitális állampolgárnak, konzervgyára el kell menni dolgozni aztán oda nem kell ilyesmi
én ma is bringáztam a gyerekkel 21 km-ert(meghajlós)
az enyém pedig működik(kezeit széttáró)
és a telefonom is működik pedig az is karistolja a 20 évet(kezeit széttáró)
Most akarnak velem kibaxni mert valami digitális állampolgárok leszünk jan 16-tól most még egyenlőre nem tudom, hogy azt hogy oldom meg a c2-ről(gondolkodós) Bár én bízok egy országos tüntetésben aztán hátha visszavonják ezt a faxságot addig 😅
Ma láttam Kecsón egy nagyrobogós párt. Tuti hogy nem verejtékezett a homlokuk, a sisakban. 🤣
Tegnap beröffent a burgi és falukört ment. 🤓
Minek egyen hotdögöt ha meg akar murdelni?
kb 2-3 hónapja volt nálam pár diagnosztikai gép, egyikben 1 kb ram volt a másikba még annyi se
az is xp volt meg millió éves
de lecserélték mert olyan csiga volt hogy nem tudták használni, de annyira gáz volt mindkettő hogy nyugger gépnek se lett volna jó
amúgymeg elm327, de egy csomó mindent nem tud olvasni még a régi gépek között se
pl astrát olvasta de a corsát nem pedig egy idősek voltak, de a corsa más protokollt használt
Szerintem még ennél is régebbi, mert még bluetooth se volt rajta, madzaggal kellett a nótbukra kötni
Vagy 5 éve hányódik itt a garázsban valami profi autódiagnosztika kütyü, semmire se tudom használni, mert csak cd-s szoftver van hozzá, xp alá.
Akkoriban kaptam valakitől de már akkor se tudtam használni mert az aliról rendelt elm 23-as (vagy mi) interface egy mobil telóval többet tudott 😁
Nagyvállalati környezetben négy-öt évvel, ipari környezetben (cnc meg mindenféle folyamat vezérlők) meg akár 10 évvel is le vannak maradva...
Diag akart lenni.
Régi laptopomon még az xp fut a 10-est talán el sem bírná, de mivel a diadkütyü csak xp alatt fut így nem is akarom lecserélni semmire. 😁
Nekem a kb 4 éves i3-as noteszen tökéletesen megy... pedig semmi különös, egy átlagos gép.

Ui: ráadásul törött W10-ről upgradelt magától 😂
nekem i5 8265u van a laptopban aztán állítólag fasza hozzá
mondjuk én anno kértem még bele +8gb ramot aztán így 16 van benne, nagyjából teljesen feleslegesen, de nem kell kutakodni x év után ha bővítrni akar az ember
nekem volt c+/4 aztán az már 20 éve szar volt nagyon remegős kép jött a tv-re a gépből
szóval mindkét oldalról lehetnek kivételek
de azért nem jellemző dolgok hogy egy pc 20+ évekig működik
enyém laptop 2018as aztán azt írta hogy ezen elmenne a w11, aztán a 2018 nem a múlt héten volt
ráadásul nem is egy felső kategória
Az enyémbe is vagy tízéves az alaplap meg az i5 proci mégse jó a win11 követelményeinek. Viszont amire használom arra jó. Most volt egy kis rendbetétel, akkor felmerült az alaplap csere de lebeszéltek róla
W11 legfőbb baja, hogy csak a legújabb gépeken fut, mert valami titkosító proci kellene neki. Korábban nem kellett, csak nehogy már jó legyen a régi géped, szóval ott csesződnek meg a szarukkal, mert nekem tökéletesen működik a 2011-ben vásárolt i7-es procival a win7 😆
amúgy miért nem jó a w11? nekem is felkínálta már csak én szartam az egészre
nekem semmi fontos nincs a gépen szóval egy format c után ugyanott folytatok mindent mint előtte
nehezen tudom elképzelni hogy napi használatban közel 20 éves gépek még működnének
maximum olyanok hogy pl egy bérszámfejtő program megy a gépen és havi 1x bekapcsolják 3 órára
vagy valami ilyesmi hitvány dolgokra amiért nem akarnak pénzt kiadni
én inkább azt csinálnám hogy 10 évig ingyenes a frissítés utána pár dollár havonta aztán gyorsabban lecserélődne
Nem megy az a váltás csak úgy hip-hop... mostanára tudták elérni, hogy csak pár millió gépen maradjon - xp 🤣