ablakoknál ilyen 40 centi körüli dűbeleket verj bele, oda elég annyi is, ajtóhoz meg amit lehet kapni leghosszabbat az se baj ha kilóg a ház másik végén 😆
Tégla az tuti, lehet szépen bontani és falazni is jó vele. A kalapács azért viszi csak az ablaknál jó lenne szépen elvágni. De majd kiderül ha olyan idő lesz hogy lehet ablakot cserélni.
az agyagtól függ a dolog
ha homokosabb jobban fűrészelhető
pl felénk az akasztói szikes agyagból olyan téglákat csináltak régen hogy nehezebben tört mint a kisméretű tégla
aztán elkezdetek baszakodni a természetvédelemmel és nincs olyan vályogtégla
szinte fehérek voltak olyan világos agyag volt
Nekem pár hete állt meg az ogen sokat hasznáét zöld és úgy van ahogy írod, addig megy míg le nem merül, szétszedtem és a szénkefe tartója engedett el, de már annyiszor túlerőltettem, hogy az a csoda, hogy eddig bírta, párszor szerkezeti csavarnál kissé füstölgött is. 😁
Na ezert kell a dzsihad pickup es nem a proace.
Bar mar azok se a regiek,egy videon meglattak vele egy vandal dronet,es hanyatthomlok tolatva menekultek.
Ritkan hasznalom,egyszeruen tul nagy,es nehez azokhoz a feladatokhoz amiket csinalok.Furogepnek hasznalom neha.Ha nagy csavart kell beleagyusztalni valahova egy utvecsavarozo jobb.Az van egy bites fejjel.
nekem fekete performance van, amióta megvan még a falt is avval fúrtam, hárha kihal és visszakapom az árát
de nem döglött meg a bitang
annyira meg vagyok tisztességes hogy nem rontom el szánszándékkal
feketéből a behajtó-fúróval már volt bajom(kezeit széttáró) Annak 2* örültem. amikor megvettem meg amikor visszaadták érte a pénzt azt 9 ezerért vettem egy zöldet a másik zöld mellé ami szerintem örök darab. Van egy halom fekete parkim de valahogy ez az egy nem jött be. kezeit széttáró) A padlásfeljárót csavaroztam a ha gerendába ilyen 80-as szerkezeti csavarral azt egyszer csak megadta magát már csak világításra volt jó 😅 elejétől kezdve nem tetszett. Túl volt már variálva. Állandóan letiltott pittyegett mindig nyavajgott valamiért(kezeit széttáró) A ződet meg nyomom aszt addig forog amíg az akksi le nem merül. És van benne akkora erő mind a feketébe mind1 mi van ráírva a feketére(kezeit széttáró) Még virrasztást is tartottam neki de így utólag nem sajnálom mert nem volt a márkához méltó(ujjával nemet mutató)
egy ideje rájöttem hogy ha csak 1x nem kell valamivel beszópódni a szar szerszám miatt már megérte
pl egy gömbfej miatt vettem kinyomót, mert néha fél órát kell verni kalapáccal hogy kijöjjön, aztán bassza széjjel az embert az ideg, inkább rendeltem egyet
persze egy ütéssel kiugrott a gömbfej, de akkor is megvan aztán ha kell ott lesz
most olvasom mamlasz sem látott még ilyet akkor szerencsére nem én vagyok ezzel egyedül 😅
Egyébként tetszik az elgondolás. Pont nemrég raktam fel 2 db 80-as felső konyhaszekrényt. Annyira közel kellett raknom a plafonhoz, hogy nem tudtam húzni a racsniszárat így más megoldást kellet kitalálnom de így is elég gyalogos volt a történet. Ezzel a cuccal pikk-pakk végeztem volna de az én racsniszáraim fixesek(kezeit széttáró)
pedig anno a lengyelpiacokon is árultak ilyet, csak azokból mindig kijött a négyszög
nem minden cég gyárt ilyen mert ebből tényleg csak egyet vesz az ember mert sosem megy tönkre, mert 99,9% az irányváltó rész hal ki
a borosok használták raktárnak egy részét, de már azok is csődbe mentek
ha homokosabb jobban fűrészelhető
pl felénk az akasztói szikes agyagból olyan téglákat csináltak régen hogy nehezebben tört mint a kisméretű tégla
aztán elkezdetek baszakodni a természetvédelemmel és nincs olyan vályogtégla
szinte fehérek voltak olyan világos agyag volt
Bar mar azok se a regiek,egy videon meglattak vele egy vandal dronet,es hanyatthomlok tolatva menekultek.
de nem döglött meg a bitang
annyira meg vagyok tisztességes hogy nem rontom el szánszándékkal
pl egy gömbfej miatt vettem kinyomót, mert néha fél órát kell verni kalapáccal hogy kijöjjön, aztán bassza széjjel az embert az ideg, inkább rendeltem egyet
persze egy ütéssel kiugrott a gömbfej, de akkor is megvan aztán ha kell ott lesz
Egyébként tetszik az elgondolás. Pont nemrég raktam fel 2 db 80-as felső konyhaszekrényt. Annyira közel kellett raknom a plafonhoz, hogy nem tudtam húzni a racsniszárat így más megoldást kellet kitalálnom de így is elég gyalogos volt a történet. Ezzel a cuccal pikk-pakk végeztem volna de az én racsniszáraim fixesek(kezeit széttáró)
de leginkább a semmi a cél 😁
nem minden cég gyárt ilyen mert ebből tényleg csak egyet vesz az ember mert sosem megy tönkre, mert 99,9% az irányváltó rész hal ki