Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amúgy nagy genya ez a vindóz cég, legalább a defender kaphatna frissítést, mert aki új gépet vesz arra már úgy is a 11 kerül egy ideje szóval úgy is kihullik a többsége
na de majd szerzünk valami vírusirtót ingyen aztán majd lesz valami, vagy meg a linux vissza
Nekem marad. Emiatt nem cserélek gépet.
a rókák az első este alatt elhordják a darabokat, minden hasznosul
amúgy ha a terv szerinti keringési baj végez akkor megyek a csatornába por formájában, már intézkedtem ezügyben
Múltkor voltunk(kezeit széttáró) Ott hot-dogot nem érdemes enni 6000-ért ettünk két hitvány hot-dogot 😅
Az igazán magas helyekre meg belépőt kell fizetni 😅
Mondjuk ha ini oda elmenne megöngyilkolászni magát szerintem nem is kellene ugrania se(kezeit széttáró) Az árak láttána szívinfarktus elvinné 😅
vonat 300 méter, halászbástya 130km
A halaszbastya felerol beszelek.
Ami oda van irva.
A windows 10-re jovo osztol nem lesz tobb frissites, addig at kell allnod Win 11-re, ha naprakesz es biztonsagos rendszert akarsz.
nekem egy ideje ezt dobálgatja be ez mit jelenthet?
Igaz, de közben észrevettem, hogy optikai meghajtónak nincs kivágás...
Kell vennem valami külső meghajtót, a fenébe is.
Mikor kérdeztem még nem választál😀
Éppen most írtam.
Minek
Hát... sima fekete, egy oldala átlátszó, a többi perforált
A gyerek ledobott gépét nekem adta (i5 9550, RTX3060, ssd,), de egy mATX házba zsúfolta bele, a baszom hűtőt, nekem nem tetszik a zsúfoltság, így elmentem az első boltba, egy fekete midi ház volt, alku nélkül, kartondoboz nélkül elhoztam kb. egy perc múlva.
Most megyek a rokonhoz, az alaplapot kifújom meg a videokártyát meg a tápot, 'oszt összecsavarozom.
A régi becsületben szolgál máig, meg fog is, az életem egyik legjobb gépe volt, kb. 8-9 éve raktam rá Win 10-et, azóta hiba nélkül megy.
Az ARMA futott rajta, ezen meg a 3D-s szemüveg is, mert nyilván az is az enyém lett. Ja, a régi gép, ami idősebb mint a windows ami rajta van, abban egy ősrégi SSD volt, vagyis van, most néztem a Sentinellel, még 97%-os kondícióval bír, pedig azon van a rendszer, M2 SATA.
Ha lány lennék, megkönnyezném.
jól néz ki?
csak kibaszott szar a testrészeket összevakarni a sinek /talpfák közül h ne ott büdösödjön, én inkább ha beleunok az életbe, kötök egy bazi nagy betondarabot a hasamra és beugrok egy jó mély vízbe, a halakat se fogom zavarni ott
sámlitól nem merek magasabbra menni, erős a tériszony
meg aztán a mozdony sosem téveszt
Én ma vettem egy ATX házat.
Egyszerubb lenne magasbol leugrani.
a csúcson kell abbahagyni mindent 😉
Azert varod a 7-20-as gyorsot.
tőlem azért az emberiség többsége félresikerültebb 😂
szinte tökéletes vagyok
Inkabb etkezőt,matracot,ágyat.
23.-an egy felmillios konyhat,raktari,nem rendelt.
En is csodalkozom hogy nalad is felresikerultebb emberek vannak.
azt ne mond hogy a bútorboltban héderelsz mert hátha pont ma akar venni valaki egy szekrénysort
kocsonyát eszegetek, de már nem kívánom úgy mint hétfőn......
Dolgozom.