én ezért sose küzdöttem, igazándiból meg sem próbáltam változtatni ezeken a remek félperceseken
de nem is ez a lényeg, sikeresen túléltem minden rokonságot, holnap jön még pár távoli rokon de velük semmi gondom mert 5 évente látom őket
nincs izomerősítő szer legálisan
tesztoszteron fokozó van, ez megpörgeti a szervezet tesztoszteron termelését, ettől nagyobb kedvvel emelgeti a súlyokat, mellékhatás meg az hogy rájár az ember az asszonyra minden nap még 50 évesen is
tizenpár éve teszteltem nekem nem volt jó mert túl agresszív lettem, majdnem megvertem egy autóst mert 48-al ment előttem a városban és alig tudtam megelőzni robogóval aminek 53 volt a vége 😂
amúgy ezek a hosszú aktusokat nagyon utálom, én csak a legvégét szeretem csak, kijön a méreg megnyugszik az ember aztán lehet menni pecázni
akkor te az elhanyagolt feleségek álma lehetnél kedvük szerint addig ficánkolhatnának rajta amíg jó esik nekik 😅
Miért nem hirdeted magad? 😅
Múltkor volt valami izomerősítő szer vagy mi amit linkeltél ilyen testépítős cucc ha jól emléxem amitől állandóan baxni akartál volna nem azt szeded már?
ne is idegesís evvel
régen már ez első betoláskor éreztem hogy a másodperc mutató fél kört se fog menni mire végzek
most meg szarakszik az ember hosszú 10 percekig mire van remény a befejezése
migrénes a drágám
aztán valamelyik doki felírt neki frontint hogy ettől megnyugszik és nem fog fájni a feje
a megnyugvás sikerült mert képes volt 15-16 órákat is aludni de a migrén nem aradt el
azóta csak ritkán eszegeti
akkor én túl okos lehettem a frontinhoz mert én egész lenyugodtam tőle, igaz én nem alkohollal ettam hanem pezsgővel
amúgy asszony eszi nálunk ha nem tud aludni, meg ha nagyon felbaszom 😂
Alkohollal veszik be, és szállnak tőle. Csak az a baj hogy az átlag 60-as iq-juk ettől 40-re csökken, és mindegyik agresszív és ki van gyúrva, részletezzem tovább?
én a cigóknak ingyen adnám a frontint, egy csodaszer, meg lenne nyugodva mind
amúgy is párszáz forint, nagy tételben még olcsóbb
fejenként 2 doboz/hét simán kiírnám, 12 éves kortól
Orvosi ügyelet: hát ezt én a másik oldalról látom....
Asszony ügyelt 24 délelőtt.
Beesett egy halott vizsgálat, ez előfordul ezzel nincs mit tenni.
Viszont a buzi betegek kétharmada általában feleslegesen jön, leggyakoribb okok, szövegek:
- már napok óta fáj, de nem merek így az ünnepeknek nekimenni
- már napok óta fáj de nem volt időm bejönni
- azért jövök most mert hétközben sokan vannak
Aztán van az öregasszony, aki unatkozik, van a cigány aki a legkisebb bajával is egyből az ügyeletre rohan "inyekciójé" meg Frontint íratni ( mert a háziorvosa már nem írja fel mert elfogyott a kerete)
Szóval így fest egy átlagos ügyelet nem csoda ha az orvosnak tele szalad a fasza délre
de nem is ez a lényeg, sikeresen túléltem minden rokonságot, holnap jön még pár távoli rokon de velük semmi gondom mert 5 évente látom őket
tesztoszteron fokozó van, ez megpörgeti a szervezet tesztoszteron termelését, ettől nagyobb kedvvel emelgeti a súlyokat, mellékhatás meg az hogy rájár az ember az asszonyra minden nap még 50 évesen is
tizenpár éve teszteltem nekem nem volt jó mert túl agresszív lettem, majdnem megvertem egy autóst mert 48-al ment előttem a városban és alig tudtam megelőzni robogóval aminek 53 volt a vége 😂
amúgy ezek a hosszú aktusokat nagyon utálom, én csak a legvégét szeretem csak, kijön a méreg megnyugszik az ember aztán lehet menni pecázni
Miért nem hirdeted magad? 😅
Múltkor volt valami izomerősítő szer vagy mi amit linkeltél ilyen testépítős cucc ha jól emléxem amitől állandóan baxni akartál volna nem azt szeded már?
működni működött mert verekedni lehetetett volna a pöccsel, de a tűzgyorsaságban nem segített
ellenben bedugult az orrom a szertől
régen már ez első betoláskor éreztem hogy a másodperc mutató fél kört se fog menni mire végzek
most meg szarakszik az ember hosszú 10 percekig mire van remény a befejezése
aztán valamelyik doki felírt neki frontint hogy ettől megnyugszik és nem fog fájni a feje
a megnyugvás sikerült mert képes volt 15-16 órákat is aludni de a migrén nem aradt el
azóta csak ritkán eszegeti
amúgy asszony eszi nálunk ha nem tud aludni, meg ha nagyon felbaszom 😂
amúgy is párszáz forint, nagy tételben még olcsóbb
fejenként 2 doboz/hét simán kiírnám, 12 éves kortól
Asszony ügyelt 24 délelőtt.
Beesett egy halott vizsgálat, ez előfordul ezzel nincs mit tenni.
Viszont a buzi betegek kétharmada általában feleslegesen jön, leggyakoribb okok, szövegek:
- már napok óta fáj, de nem merek így az ünnepeknek nekimenni
- már napok óta fáj de nem volt időm bejönni
- azért jövök most mert hétközben sokan vannak
Aztán van az öregasszony, aki unatkozik, van a cigány aki a legkisebb bajával is egyből az ügyeletre rohan "inyekciójé" meg Frontint íratni ( mert a háziorvosa már nem írja fel mert elfogyott a kerete)
Szóval így fest egy átlagos ügyelet nem csoda ha az orvosnak tele szalad a fasza délre
Borsó (kezeit széttáró)