En akkusbol a feketet veszem.ket 12v os behajto,egy 20v os,bar az nem sokat van hasznalva,egy 20v utvecsavarozo,meg a kadfuresz.Az is 20v.Mind uzemel.Nem 0-24 es hasznalat.
Azt fel kene fogni,tesom dewalt genius es proxon manias,kb 3 tonnanyi cuccot vett,minden IS van.
Amit meg en hasznalok az en munkamban az olyan hogy onindito csere,meg a szivosor takaritas az aszman,egybekotve egy szelepfedel cserevel.Meg a hodda blokk kiszedes,darabra szet valto csere stb.Mindezt hetvegeken ha van ido mondjuk 2-3 oraban a normal eletvitel mellett.Nem kell csilliardert meno racsiniskulcs mert csak all benne a penz.
A meloban is,attol hogy makitaval tekerem be az 5mm es butorosszefogot egy gardrobba,vagy 3,5x35 ossel egy munkalapot rogzitek,vagy beta 4-es inbusszal tekerem be a fenyő agy oldalat rogzito tönkanyaba a csavart mintadarabkent,attol nem leszek elorebb,csak tobb penzem all a szerszamban.
Es ez nem azt jelenti hogy mindennap vevonel projekteket kivitelezek,csak azt hogy a mintadarabokat rakom ki.Van hogy harom hetig egyet sem,van hogy 3 franciaagy fejveget egymas utan ket nap.
Szoval fogadd el,teljesen jo a parkside amire nekem kell.
ezek közül egyikért se tenném tűzbe a kezem. Pedig most is francia autóm van. Bár szerintem 2000-es évek után gyártott autóknál mind1 mi áll az emblémán egy -shit -el ki lehetne egészíteni mindet 😅
nálam itthon általában semmi szerszám nincs mert mind az aktuális felújítási helyemen van. Kellett egy 4-es vagy 6-os fúró. Pont nálunk sörözött a szomszéd, mondtam neki ugorjon már át egy fúróval meg egy akksis fúróval. Áthozott készletben ilyen párkszájdos fúrót(fejét fogó) 2 fúró oda lett a 3-ikkal sikerült egy egyszerű fém küszöbsínt átfúrnom 😅 A fúrót a lidl-ből akkor sem hoznám el ha valamihez ingyen adnák 😅 Akkor szépen a kosárpakoló rámpán felejteném 🤣
én nem , van akkus ágvágóm, imbusz-torx marokcsavarhúzók, laposfejü kisflex, akkus behajtók és fúrókalapács, orrfűrész is , de csak itthon gányolok ezekkel
de legalább 11,7 évig kell működnie ini számításai szerint(kezeit széttáró) Ha a parki 4 ezer a würt meg 22 és 120 éves korodig van még 70 év akkor így jön ki a matek, hogy egy árba legyenek(kezeit széttáró)
Sima vályogot kell vágni, remélem elviszi ez a lap ha lassan is. Valami carbid fogai vannak, caak tud annyit mint a laposvas. 2x140cm-t kell vágni 20cm vastagságban.
Egy 12 ezres kabeles parkside-al szeleteltem fel egy ducato kasznit,a kuszobot,a c oszlopot es a fulke jo reszet szecskaztam szallithato mereture.Az alvaz hossztarto a nwcces,vastag nagyszilardsagu 3-4 reteg anyag.Azt is elvagta.Siman megerte vele a munka.
Ezek utan meg egy evig zartszelveny vagas volt.A lap befogo ami feladta.Utan meg felhegeszettem egy lapot ra,es meg mindig megy. 🤣
Ez az ismeros ismerosenek a dumaja nem mozgat tulsagosan.
vályog falra csinálj egy fűrészt laposvasból, kicsit melós elkészíteni de olcsó és kurva jó, egyszerűen élezhető
én még fúrót is sima vascsőből csináltam, avval fúrtam ki a páraelszívónak meg a szellőzőnek a lyukat
ismerős vett ilyen kardfűrészt disznót bontani, azt mondja egy rakás fos az egész
ha minden igaz dewalt van a vejkójának aztán avval vagdosnak
nekem mindegy ki mivel szopik, nekem is van park cuccom, a fúró használható nem jó de használható
mondjuk anno a céges metabo se volt sokkal jobb, kicsit jobban szabályozható volt, de annak meg a tokmánya volt ratyifos
A vályog föld......konkrétan agyag. Abba bármi ásványianyag lehet. Pl homok. Mindennnek kiszedi az élét. Horonymaróba is a korong semeddig nem tart, bármimást tőbbszörösen kibir.
A tokrögzitőhöz meg sűrű anyag. Kétszázas szög😉
Fémvágót vettem,az rövid.
Nyaron neki kell undorodnom es hatra egy kisebb garazst osszerakni.Megoregedtem,a motort fel kell tolni,es szűk is a pincegarazs,meg kene egy akna is.
A boltban meg van egy nem nagyon hasznalt 50x50 es vastagfalu zartszelven polcrendszer.Eleg sok az anyag.Ugy szamoltam kijon belole egy 6-8 meteres garazs vaza,a beton kerulne penzbe meg az alap kiásása,mer en nem lapatolok annyit az ziher.
Ez a terv.Elso hogy a raklap polcrendszert meg telen levagom egy jo reszen.Arra mar megvan a kardfureszem.Parkside.😀
Csak ini miatt,ő is azt venne,tudom jol.😂
Azt fel kene fogni,tesom dewalt genius es proxon manias,kb 3 tonnanyi cuccot vett,minden IS van.
Amit meg en hasznalok az en munkamban az olyan hogy onindito csere,meg a szivosor takaritas az aszman,egybekotve egy szelepfedel cserevel.Meg a hodda blokk kiszedes,darabra szet valto csere stb.Mindezt hetvegeken ha van ido mondjuk 2-3 oraban a normal eletvitel mellett.Nem kell csilliardert meno racsiniskulcs mert csak all benne a penz.
A meloban is,attol hogy makitaval tekerem be az 5mm es butorosszefogot egy gardrobba,vagy 3,5x35 ossel egy munkalapot rogzitek,vagy beta 4-es inbusszal tekerem be a fenyő agy oldalat rogzito tönkanyaba a csavart mintadarabkent,attol nem leszek elorebb,csak tobb penzem all a szerszamban.
Es ez nem azt jelenti hogy mindennap vevonel projekteket kivitelezek,csak azt hogy a mintadarabokat rakom ki.Van hogy harom hetig egyet sem,van hogy 3 franciaagy fejveget egymas utan ket nap.
Szoval fogadd el,teljesen jo a parkside amire nekem kell.
ha jó nagy lehet ketten is húzogatni 2 oldalról mint a régi fafűrészeket
annyit tudok hogy megvette aztán az első röfi után már nem erőltette
Ezek utan meg egy evig zartszelveny vagas volt.A lap befogo ami feladta.Utan meg felhegeszettem egy lapot ra,es meg mindig megy. 🤣
Ez az ismeros ismerosenek a dumaja nem mozgat tulsagosan.
én még fúrót is sima vascsőből csináltam, avval fúrtam ki a páraelszívónak meg a szellőzőnek a lyukat
ha minden igaz dewalt van a vejkójának aztán avval vagdosnak
nekem mindegy ki mivel szopik, nekem is van park cuccom, a fúró használható nem jó de használható
mondjuk anno a céges metabo se volt sokkal jobb, kicsit jobban szabályozható volt, de annak meg a tokmánya volt ratyifos
A tokrögzitőhöz meg sűrű anyag. Kétszázas szög😉
Nyaron neki kell undorodnom es hatra egy kisebb garazst osszerakni.Megoregedtem,a motort fel kell tolni,es szűk is a pincegarazs,meg kene egy akna is.
A boltban meg van egy nem nagyon hasznalt 50x50 es vastagfalu zartszelven polcrendszer.Eleg sok az anyag.Ugy szamoltam kijon belole egy 6-8 meteres garazs vaza,a beton kerulne penzbe meg az alap kiásása,mer en nem lapatolok annyit az ziher.
Ez a terv.Elso hogy a raklap polcrendszert meg telen levagom egy jo reszen.Arra mar megvan a kardfureszem.Parkside.😀
Csak ini miatt,ő is azt venne,tudom jol.😂