Ha az ytong lappal el tudom vágni a vályog falat hogy kicseréljem a gerébtokos ablakot simára akkor már bőven megérte. Valami bitang lószarral keverték anno mert a sima lapon egy fog nem maradt pár perc próbálkozás után és a tokrögzítő csavart sem bírtam beletekerni 🙈😁
Na igen, még vagy 15 éve én sem vonszoltam a légkábelt mert elég volt annyi amennyi a számtól kellett és percekig bírtam a folyamatos 8-9 bar-t, de ma már 5 perc után köhögnöm kell, ehhh sose öregedjetek meg. 😒
levegősnek egy kurva nagy előnye hogy nagyon könnyű, aztán ha egy helyen kell (nem kell a kábelt vonszolni 10 munkaterületre) akkor sok órás melónál érezhetően kéz kímélő
pl csiszológép negyede súlyban van mint a villanyos
hátránya a kurva sok levegő igény, pl egy kis turbó maró is 10 bar-ról 5 bar-ra még a 100 literes tartályt is másodpercek alatt leszedi, nem bírja fél percig se
A levegőssel csak az a gondom, hogy a légkábelt kell vonszolnom, hajtogatnom ami a vellanykábelnél is sokkal körülményesebb, ezért kedvelem az akksis cuccokat igaz, hogy azok nyilván gyengébbek így ha erő kell hamar lehervadnak.
levegős a vasas cégnél volt ilyesmi, ott rengeteg levegős szerszám volt
de ott levegő is volt szinte korlátlan mennyiségben
ott azért sok leselejtezett kukázott levegős cuccot szétszedtünk és megmentettünk, volt ami utána sokáig bírta
a nyelét tekerheted bármerre, a négyzet mindig abba az irányba forog amerre az irányváltó áll
szűk helyen kurva jó mert gyorsan kitekeri
szóval nem fix a nyél mint általában az ilyen dolgokon
Nincs szuksegem 2x vastagabbra meg tekerentyűre,egy racsnis behajtora volt,mert untam az atalakitot a fel es a haromnyolcados kozt.
Mondom,nem ipari,csak felvente egy gyertya meg szelepfedel stb.
mert kb 2x olyan vastag mint a gagyi szóval nem esik szét 3 év alatt, plusz a nyelét tekered akkor is tekeri a négyszöget, szűk helyen kurva jó tud lenni, aztán a kocsikban sok szűk hely van
aztán 20 ezer meg kb lófasz, 3 kör a helyi kiskocsmában 3-4 embernek olcsó piából
Most kellett egy relative nagyot szerelnem az aszman,siman megoldottam vele.Nem egeszevben vonatokat es mezogazdasagi vontatokat kell 0-24-ben szerelnem.
A legtobben keverik az ipari felhasznalst a hobbi dolgokkal.
Viszont a furo es vagoszerszamai a parkside-nak semmit sem er.
Azt nem ott kell venni.
Talan a kardfuresz lapok birjak.
pl csiszológép negyede súlyban van mint a villanyos
hátránya a kurva sok levegő igény, pl egy kis turbó maró is 10 bar-ról 5 bar-ra még a 100 literes tartályt is másodpercek alatt leszedi, nem bírja fél percig se
de ott levegő is volt szinte korlátlan mennyiségben
ott azért sok leselejtezett kukázott levegős cuccot szétszedtünk és megmentettünk, volt ami utána sokáig bírta
https://nbg.szerszamcity.hu/pr...
Nekem levegős van, ha szűk a hely
1:15-től van a nyél tekergetés
szűk helyen kurva jó mert gyorsan kitekeri
szóval nem fix a nyél mint általában az ilyen dolgokon
Az a fekete széle az az irányváltó, pont ezt utálom ha ott van, mert áttekerődik véletlen ha a fején fogod
Mondom,nem ipari,csak felvente egy gyertya meg szelepfedel stb.
aztán 20 ezer meg kb lófasz, 3 kör a helyi kiskocsmában 3-4 embernek olcsó piából
A legtobben keverik az ipari felhasznalst a hobbi dolgokkal.
Viszont a furo es vagoszerszamai a parkside-nak semmit sem er.
Azt nem ott kell venni.
Talan a kardfuresz lapok birjak.