Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A komplett cucc 4e volt.Miafenenek vennek 22e ert?
A felcolos tobb mint 5 eve mukodik,ez meg kiegeszites mer egy 3/8 os nyomatekkulcsom van yatoban,hozza lesz passzitva.Meg keresek hossz dugokulcsokat meg torxot.
Piacos vacak a Würth a parkside-hoz képest ? 😂
a piacos vackoknál minőségibb a parkside szerszám, nekem is lett egy csomó féle tavaj nagy akcióba
a lidl szarok helyett vennél egy ilyet https://www.szerszamkell.hu/wr...
aztán életed végéig le lenne tudva a racsnis szár... még akkor is ha 120 évig élnél
csak felénk nincs ilyen francia guru aki ért is hozzá, vannak beteg emberek akik tudnak javítani akár egy eltört 3 rétegű nyákos ecu-t is de autó diagnosztikával nem foglalkozik, plusz teli van 3 évre előre melóval
bsi-t lehet tanítani is ahogy olvasgattam róla, már attól be tud fordulni ha gyújtás levétel után mozgatod a bajusz kapcsolót
szóval ha takarod akkor hozzá ne érj
Most eksönös? Mindjárt indulok. 🤑
At ev elso parkside-ja. 😆
Mondjuk ha még gyújtás előtt csinálja akkor még nagyobb eséllyel bsi gond lesz amit szintén javítanak vagy bontott, először a bsi-t kéne lepróbálni mert az összevissza működés inkább attól lehet, az enyémnek is van baja mert az ablakok működnek néha másfelé mint szeretném és kapcsolócserével kezdtem, de ugyanúgy megmaradt és mikor fórumon érdeklődtem rögtön a bsi-t mondták egyöntetűen akik foglalkoznak ezzel.
Meg lehet javítani, a naptól illetve a melegtől szoktak elengedni a forrasztások benne és vannak szakik erre vagy bontott holmi, mióta tudom ezt nyáron takarom a műszerfalat mert általános psa gond.
agyrémek ezek a francia gépek
ismerősnek a 307-re nem kapni hátsó pótféklámpát aztán abban van a spriccelő is, egyszerűen nincs hozzá, aztán 2008as a kocsi még nem is valami 80as évekbeli bazár
másiknak a berlingónak zakkant meg a bajusz kapcsoló szett, össze vissza működnek a vezérelt dolgok de úgy hogy még gyújtáson sincs, villog a lámpa töröl az ablaktörlő, ha kinyitod az ajtót abbahagyja
de menet közbe is kapcsolgatja a lámpát az ablaktörlőt is 2010es ha jól emlékszem, aztán a kapcsoló szett 200 ezer felett van
AlAttiya meg Loeb egy Dacsiaval megy a Dakaron..
Ez biztos jó sokba került a renónak 😁
elméletileg annyi aranyat gyűjt amivel tud futni a háború vagy a rendszer ellen.(kezeit széttáró) Számításaim szerint sem tarthat ennél messzebb az eltelt 17 év alatt. (állát vakargató)
Vannak vastagabbak is, csak az a baj, hogy kicsit vastagabb mindjárt kétszer annyiba kerül 🤣
karácsony előtti hetekben eltűnt már vastagon amikor ünnepekről már szó sem volt(kezeit széttáró)
ráesett az aranyrúd 😂
egyszer láttam ilyen lapkát, sokkal vastagabbnak gondoltam
gyereknek lett revolut aztán most már tudok én is kínából rendelni ezekkel az egyszer használatos számlákkal
állítólag a temun is vannak olyan eladók akik a kártya adatokra vannak beindulva
mi egyszer csináltunk ilyen vámos baszást de soha többet, ami vámos inkább nem kell
Rádőlt az az aranyhegy a pincében. 🤔
Ünnepek, szerintem családolt. Majd feltűnik egyszercsak.
már, hogy így említed a balatoni tűzoltót mi lehet vele? Blődi eltűnt mint az aranyóra valaki tud róla valamit? Kezdek komolyan aggódni(kezeit széttáró)
Nem akkor hanem korábban, de volt olyan nekem hogy rendeltem kínából, aztán jött a postától hogy vámolni kell. Na most csináltam már ilyet, és iszonyat gagyi volt a posta ehhez kapcsolódó rendszere és eljárása, és ezért nem tűnt fel először, csak amikor kérte a bankkártya adatokat, hogy fizessem is ki. Na most ez nem volt az eredeti rendszerben, mert a postásnak kellett fizetni amikor hozta a cuccot. Szóval mondom jó akkor kaptak egy kamut én úgy is a postásnak fizetek utánvét mert az a biztos, erre sorra csippantak be a terhelési visszautasítások feleződő összegekkel 😆
Valami digitális parazitát tol a gépedre amivel ellopja az érzékeny adataidat, vagy csak addig addig egyezteti az adatot amíg a bankkártya adathoz hozzá nem fér és lehív róla pár száz dollárt.
Nekem volt ilyen, csak azt szopta be, hogy ilyen célra nekem van virtuális eldobható bankkártya amiről nincs mit levonni, de próbálkoztak.
Kiküld több ezer ilyet, ha csak 0.1% benyeli, már megvan a havi kokainra való.
Ez így van, nem is vitatkozom ezzel, de az anyámból (meg még azért pár idősebbel kiindulva) a fene nagy öntudat, vagy a valósággal történő szembenézéstől irtózás megnehezíti a segítséget.
Pl. amikor a mutter elkezd játszani a telefonjával, szarrá nyomogatja és utána hív, hogy állítsam helyre, de ez nem is baj, az már igen, amikor letagadja a nyilvánvalót, amikor pl. a telefonkönyveb látom a sok rosszul (előhívó nélkül, esetleg + jel és máris a körzetszám) rögzített számokat és azt mondja nem ő volt. Amikor visszakérdezek, hogy akkor ezek szerint vagy átjött a szomszéd, vagy a dzsunkán a kis kínai elkezdte az Ica néni ismerőseinek a telefonszámait rögzíteni, akkor meg hisztizés a vége.
Amúgy nekem semmiféle közösségi elérhetőségem nincs, én nem tudom, milyen arányban vannak ott a különféle korosztályok. de elhiszem.
.... még az átveréshez meg a biztonsághoz: nekem ugye a linux van, az is sokat segít, hogy az oprendszerben ne tudjanak elbújni ezek a csaló szarok... van olyan email címem, ami 27 éve megvan, az gondolom már minden spam szerverben benne van 😂
Az öregeket könnyen átverik, ezen nincs mit csodálkozni, ők nem ezen szocializálódtak...sok trükköt még a fiatalok is benyelnek.
A baj szerintem az, hogyha én négerezek vagy buzizok a facebookon, kitiltanak egyből, de ha fél órát olvasgatok ott, tuti hogy három-négy átbaszós hirdetéssel találkozok, az mehet nyugodtan...
Azt gondolom láttátok, hogy a facebookon kurva sok nyugger van, azok jó célpontok
persze hogy nem sérti hiszen fizetnek érte 😂