nekünk is másabb lett mint gondoltuk (kezeit széttáró) Amikor a karácsonyfa alól elvittem az asszonyt az ügyeletre akkor derült ki, hogy egy 25 ezres városban nincs is ilyen 😅 Na sebaj kecskemét karnyújtásnyi távolságban egy jó villanyos autóval(meghajlós) Mivel csak 4-en voltak előttünk gondoltam, hogy a tortára visszaérünk(óranézegetős) 2 paciens 1 órás műsor volt(fejét fogó) Sebaj ha lassan is de halad a sor. Aztán vártuk, hogy mikor szólítják az előttünk lévőt(óranézegetős) Miután 15 perc múlva sem történt meg ez az aktus benéztem a rendelőbe. Az üveg folyosóról beláttunk mert a rendelő ajtót nem csukták be. A doki a széken ülve keményen nyomkodta a telefonját a nővérke kifelé bámúlt az ablakon a sötét semmibe. Aztán még 10 perc így telt(óranézegetős) Egyszer csak a csukott üvegfolyosó ajtóig kijön a doki de nem nyit ki a váróba hanem elindul az ellenkező irányba(kezeit széttáró) 1 perc múlva szól az asszony nézd már ott megy a doki a hátunk mögött a váró végén lévő folyosón. Pont látta mert kínjában már forgolódott. (kezeit széttáró) Hát a doki kisurrant hátul nem a várón keresztül. na mondom lekövetem még is merre indult. Aztán a folyosó azon részén ahonnan a váróból nem lehet oda látni hosszú percekig nyomogatta tovább a telefonját(szemeit körbeforgató) Majd egyszer csak elindult és lefordult jobbra átment egy másik épületszárnyba ott megállt és ott nyomogatta tovább a nyamvadt telefonját. (hüledezős) Ekkor már kb. 40 perce nem lett behívva beteg a rendelőbe ketten lettek volna az asszonnyal együtt. Egyszer csak megfordult a telefon nyomkurászása közbe és lassan bandukolt visszafelé. Mivel nem akartam belé állni így jó nevelt állampolgárként csak annyit kérdeztem, hogy doktor úr vége a rendelésnek? Mennyünk a picsába vagy remélhetünk még szentestén, hogy a gyerekkel bontunk ajándékot a karácsonyfa alatt még máma? Mondta, hogy van rendelés majd mindjárt. Aztán telefon nyomkodás közepette elindúlt a rendelő felé de nam a rendelőbe vette az irányt hanem egy privát folyosóra ahová már nem tudtam követni(kezeit széttáró) Aztán megint eltelt 5-10 perc. Aztán megjelent egy kabátban és köszönés nélkül távozott(kezeit széttáró) ott hagyta a betegeit mint szent pál az oláhokat(szemei körbeforgó) Akkor benyitottunk az üvegfolyosón az előttünk várókkal és megkérdeztük a nővérkét, hogy mi a faszra várunk már egy órát a doktor úr is elment a picsába. Én azt is kérdeztem van e itt ügyeletes takarítónő esetleg behívhatnánk hátha tudná folytatni a rendelést(kezeit széttáró) A nővérke annyit mondott, hogy a mentőorvos mindjárt érkezik az fogja folytatni a rendelést(meghajlós) Na még 10 perc eltelt aztán megérkezett a mentős díszben a másik orvos aki elküldte az asszonyt azzal, hogy vegyen be egy algópirint ha holnapra nem javul jöjjön vissza 😂
Én azt is megértem, hogy az eredeti doki esetleg rossz hírt kapott(kezeit széttáró) Esetleg épen akkor exitált az édesanyja vagy bár mi más ami miatt nem tudta folytatni a rendelést előfordulhat ilyen. De olyan nem, hogy nem tudjuk mire várunk 1 + órát aztán egyszer csak sarkon fordul és távozik(kezeit széttáró) nem lehetett volna azt mondani a nővérnek, hogy Gizike menjen már ki a váróba aztán annak a 2 büdös paraszt szerencsétlen betegnek akik nem általkodtak ide dugni a pofájukat szent karácsony este mondja már meg nekik, hogy előre nem látott rendkívüli esemény bekövetkezte miatt az ügyeletes doktor urat helyettesíteni fogják ami némi időt vesz igénybe ezért köszönjük a megértésüket és türelmüket és szíves elnézésüket kérjük. (kezeit széttáró)
Volt kint a folyosó ajtón egy kisméretű plakát egy kúár kóddal. A plakátra az volt írva, hogy a kúárkód beolvasása után kérjük értékelje az "új" ügyeleti rendszert. Nekem rögtön az jutott eszembe ha ez az új milyen lehetett a régi? (szemeit körbeforgató)
unikomtól nekem mondjuk a gyomrom liftezne 😅
Mondjuk én megiszok 4 cent pálinkát egy sörrel azt a legegyszerűbb szó is legalább olyan bonyolúlt lesz mint az útelágazódás 😅
Üt az... csak ugye a testtömeg... neked 2x annyit kell inni, mint egy normális embernek 😃 Nekem 3-4 fél Unicum meg fél üveg bor, és már szédelgek...
Most is kaptam két jó szamorodnit, meg egy olasz édes pezsgőt, ezek is sorra kerülnek nemsoká 😁
Olyan szemléletesen tudsz mesélni karácsonyról ,szinte látom ahogy árnyék bokszolva szurkolsz Grincsnek tv előtt .
Mintegy Amerikai átlag munkás kedvenc pankrátorának 😂 😂 😂 😂
na a nulladik nap megvan, a frontin+ pezsgő átsegített a nehezén, nem volt könnyű de végül csak beállt az optimista leszarok mindenkit állapot 😂
amióta fájdalomcsillapjtó függő lettem valahogy nem akar ütni a szesz, pedig nem ittam jó ideje, nem jó ez így...lehet át kell térni a nitrohigítóra
amúgy a száraz pezsgő olyan savanyú volt hogy majd szétmarta a pofám, az édes pezsgő meg olyan lónyál hogy majdnem visszajött
már csak 2 nap......ami más mint a többi......
én már egy idegrohamon túl vagyok, 3 helyre kell menni a közeljövőben és mindhárom helyen töltött káposzta a menü
én meg jobban utálom a töltöttkáposztát a munkától is
nálunk meg bezzeg mindenféle rántott meg töltött húsok lesznek 10x annyi költségen mint a moslék káposzta
ráadásul mindent is fölzabálnak mert mindenki unja már azt a fos káposztát
szóval aki boldog karácsonyt mer emlegetni azt elverem a kardlappal
legszebb ajándék egy nőnek
https://www.facebook.com/reel/567093989545010?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v
megyek is keresni egy rongyot, telefon doboz meg van itthon
igény szerint lehet rá inni valamit 😂