Az, hogy rakattintasz a linkre, amit odatettek neked. Kilyukadsz egy kamu honlapon, ami megtevesztesig hasonlit mondjuk a Foxpost honlapjara. Ott pl. azt irjak, hogy a termeked el lett adva, most toltsd ki az adatokat es fizesd be a szallitasi koltseget, ok meg majd jol osszeszedik a csomagot, hogy eljuttassak a vevodnek es akkor kapod a penzed is. Vagy valami nagyon hasonlo.
Nagyon tanulekonyak a csalok. Koszonhetoen a neten elerheto AI cuccoknak, a Facebook Marketplace-en egesz jol megirt uzenetekkel probalnak az eladoktol penzt kicsalni. Amig a Google forditoval probalkoztak, egy heteves is kiszurta oket.
Aki rutintalan, az konnyen rafazik.
Ugyanezt kaptam 2 hete mikor feltettem a fejegységet, azt hittem az a figura szórakozik akivel a vita volt a javításról, de ezek szerint nem akkor viszont érthetetlen miért csinálja bárki hisz hasznát nem látom mi lehetne? 🤔
Na, ezt nézzétek, hogy a balfaszok hogyan próbálkoznak:
A jófogáson árultam egy lomot, erre küldi a hülyegyerek, hogy a szövegben látható linkre (persze a jófogás mindig törli az üzenetekből az ilyent) kattintsak mert megvette valaki...
Hülyének néz ez engem? Ráadásul szerencsés a magyar nyelv, mert a (speciális, ékezetes) magyar karakterek megjelenítésével a külföldi szarzsákoknak mindig gondja akad.
ilyen esetben az lenne az első dolog(még a fizetés előtt) hogy megtekintjük a pinát
nemigen zavarnak a buzik, csak nem szeretnék részt venni a dolgaikban
Aki rutintalan, az konnyen rafazik.
A jófogáson árultam egy lomot, erre küldi a hülyegyerek, hogy a szövegben látható linkre (persze a jófogás mindig törli az üzenetekből az ilyent) kattintsak mert megvette valaki...
Hülyének néz ez engem? Ráadásul szerencsés a magyar nyelv, mert a (speciális, ékezetes) magyar karakterek megjelenítésével a külföldi szarzsákoknak mindig gondja akad.
https://www.facebook.com/reel/928737276069153
nemigen zavarnak a buzik, csak nem szeretnék részt venni a dolgaikban
valami usás barkácsáruház volt a szponzor
ott a vége felé csapják ki a gyíkot
a masszázs meg fasza
repülők fele olyan magasra se tudnak menni