Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

... a legtöbb ilyennél elegendő egy pillantás a domain névre mondjuk az átlag usert át lehet verni vele
Ok, ez valóban működhet.
Az, hogy rakattintasz a linkre, amit odatettek neked. Kilyukadsz egy kamu honlapon, ami megtevesztesig hasonlit mondjuk a Foxpost honlapjara. Ott pl. azt irjak, hogy a termeked el lett adva, most toltsd ki az adatokat es fizesd be a szallitasi koltseget, ok meg majd jol osszeszedik a csomagot, hogy eljuttassak a vevodnek es akkor kapod a penzed is. Vagy valami nagyon hasonlo.
Ok, de ebből miképp lenne haszna? A linkre kattintás talán ami az üzenetben van?
Nagyon tanulekonyak a csalok. Koszonhetoen a neten elerheto AI cuccoknak, a Facebook Marketplace-en egesz jol megirt uzenetekkel probalnak az eladoktol penzt kicsalni. Amig a Google forditoval probalkoztak, egy heteves is kiszurta oket.
Aki rutintalan, az konnyen rafazik.
Na ugye? 😁
Ugyanezt kaptam 2 hete mikor feltettem a fejegységet, azt hittem az a figura szórakozik akivel a vita volt a javításról, de ezek szerint nem akkor viszont érthetetlen miért csinálja bárki hisz hasznát nem látom mi lehetne? 🤔
Na, ezt nézzétek, hogy a balfaszok hogyan próbálkoznak:
A jófogáson árultam egy lomot, erre küldi a hülyegyerek, hogy a szövegben látható linkre (persze a jófogás mindig törli az üzenetekből az ilyent) kattintsak mert megvette valaki...
Hülyének néz ez engem? Ráadásul szerencsés a magyar nyelv, mert a (speciális, ékezetes) magyar karakterek megjelenítésével a külföldi szarzsákoknak mindig gondja akad.
Szegény Baumgartner , hova jutottunk a világrekordtól !? 🙃
Felénk ezért letartóztatják az embert, szomszéd ballonban mászott fel egy mászókára és ott nyitogatta.
Értem, de az elég fárasztó lehetett, na mindegy, én az ágyút választanám.
ilyenkor mire gondolhat ez az emberszerű entitás?
https://www.facebook.com/reel/928737276069153
Ballonnal ment fel.
ilyen esetben az lenne az első dolog(még a fizetés előtt) hogy megtekintjük a pinát
nemigen zavarnak a buzik, csak nem szeretnék részt venni a dolgaikban
létrákat kötöztek össze úgy jutott fel jó magasra
valami usás barkácsáruház volt a szponzor
Akkor ő a másik felével ment vagy Münchausen báróként ágyúból lőtték ki? Jómagam az utóbbiban hiszek. 🤔
Ő csapja ki a "lánynak" 😁
Hassal lefelé, 200 km/h környéke a "végsebesség", igen.
masszázs
ott a vége felé csapják ki a gyíkot
a masszázs meg fasza
de ő nagyon magasról ugrott ahol sokkal ritkább a levegő
repülők fele olyan magasra se tudnak menni
Dehogy nem , az összes haJÓ !
Az esztergálás megvolt, a cw-m mínuszos lett, már attól gyorsulok ha állok.
akkor neked semmise jó