Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az nem jó mert nem műkszik a Ram Air , és csak gyengélkedik a Kawa ! 😂
De csak a felső ritka légkörbe, aztán a sűrűbb légkörbe ő is 200-ra lassult.
A kulcsszó a "földhöz viszonyítva" 😉
A környező levegőhöz képest természetesen nem. Szét is esne a szubszónikus repülésre tervezett repülő.
És nyitott szállyal mint egy H2 ! 😏
Motorozz vákumban 😅
csukottal még könnyebben:) meg esztergáltasd magad kúposra, hogy fasza Cw érték jöjjön ki :)
Mert ki vagy te , Chuck nem Norris ? 🤣
Holmi légellenállás ! A motoron is csak a gondot okozza folyton ! 🤣
Ha akarnám nekem ez nyitott ernyővel is menne. 😎
Neked ne mondja senki, hogy ne legyél kemény. Értem én! :)
Hát nekem aztán a levegő nem áll ellen, ha én zuhanok akkor annyival amennyivel akarok. 🧐
Mindenképp....én is azt feltételeztem hogy függőlegesen orral előre a legkisebb légellenálásal, amivel amugy sem számoltam.
Világhírű extrém sportoló, aki különösen híres veszélyes mutatványairól, melyeket pályafutása során teljesített. Ő az első ember, aki ejtőernyős ugrás során átlépte a hangsebességet. 2012. október 14-én 39 045 méterről ugrott ki, 1342,8 km/h sebességgel zuhant a Föld felé a hangsebesség 1,24-szeresét elérve, 4 perc 19 másodpercet töltött szabadesésben, és végül sikeresen földet ért. Ezzel a teljesítményével a Guinness rekordok könyvébe is bekerült.[4][5] 😏
Attól is függ, milyen "forma" - a légellenállás miatt. Felix Baumgartner a hangsebesség 1.2-szeresére gyorsult 2012-ben, orral a föld felé.
Sose lépik át a hangsebességet... a Concorde óta.
Ez csak attól függ hogy milyen magasan repül, meg mekkora a hátszél. Ha szerencséje van a légitársaságnak a hangsebességet is átlépheti a földhöz viszonyítva. De ez azért ritka.
Ja, kábé 200 fölött nem zuhan semmi a légellenállás miatt, és mindegy milyen magasról
Mekkora pénzkidobás. Mit csinálsz a maradék 57percben? 😆
Sajnos igen 😆
Ráadásul amióta Blődi leszokott innen, baromira unatkozik, mert ő mindig kapható volt az ilyesmire 😆
kiszámoltam
egyszer leestem a sámliról aztán azóta ilyen profi vagyok
a gyakorlat az mégiscsak jelent valamit 😁
Elvileg 3200 m-ről már összejöhet......ha jól számolok persze.....
A321 idén nyáron , ha jól emlékszem 920 körül volt a max. 🙄
Próbáltad? 🤔
zuhanni is csak úgy ha működik a hajtómű
egy akkora böszme dög mint egy repülő nem tud felgyorsulni annyira ilyen alacsonyan, feljebb meg nem nagyon tud menni
az ejtőernyősök se zuhannak 200 felett ha jól emlékszem
A 747 már 10-15 éve is tudta a 10 ezren a 1040-1050 km/h-t.
Szóval lehet mondani, hogy "jöttem ezerrel..." 😁