Világhírű extrém sportoló, aki különösen híres veszélyes mutatványairól, melyeket pályafutása során teljesített. Ő az első ember, aki ejtőernyős ugrás során átlépte a hangsebességet. 2012. október 14-én 39 045 méterről ugrott ki, 1342,8 km/h sebességgel zuhant a Föld felé a hangsebesség 1,24-szeresét elérve, 4 perc 19 másodpercet töltött szabadesésben, és végül sikeresen földet ért. Ezzel a teljesítményével a Guinness rekordok könyvébe is bekerült.[4][5] 😏
Ez csak attól függ hogy milyen magasan repül, meg mekkora a hátszél. Ha szerencséje van a légitársaságnak a hangsebességet is átlépheti a földhöz viszonyítva. De ez azért ritka.
zuhanni is csak úgy ha működik a hajtómű
egy akkora böszme dög mint egy repülő nem tud felgyorsulni annyira ilyen alacsonyan, feljebb meg nem nagyon tud menni
az ejtőernyősök se zuhannak 200 felett ha jól emlékszem
A környező levegőhöz képest természetesen nem. Szét is esne a szubszónikus repülésre tervezett repülő.
Ráadásul amióta Blődi leszokott innen, baromira unatkozik, mert ő mindig kapható volt az ilyesmire 😆
egyszer leestem a sámliról aztán azóta ilyen profi vagyok
a gyakorlat az mégiscsak jelent valamit 😁
egy akkora böszme dög mint egy repülő nem tud felgyorsulni annyira ilyen alacsonyan, feljebb meg nem nagyon tud menni
az ejtőernyősök se zuhannak 200 felett ha jól emlékszem
Szóval lehet mondani, hogy "jöttem ezerrel..." 😁