színtévesztő, nem színvak
én egyszerűen nem látok ezekkel a hófehér fényekkel
itthon is az összes led 2700 k
ha biztos van akkor biztos tudsz linkelni is 😉
De minek neked ilyen cri 90 izé, a múltkor azt mondtad, szinvak vagy 😃
Egyébként már 1000 ft méteráru led szalagokban is van ilyen nagy színhűségű izé akkor biztos fejlámpában is találni
10 éve én 2500ért vettem a police feliratos lámpámat, de úgy hogy volt benne 220v töltő megy 12v töltő
használható 3db aaa elemmel és 18650 akkuval is
a mai napig működik
ja és egy nagyon fasza papír dobozban volt, de a keményfeeles minőségi doboz, azóta is abban vannak a lámpa töltők a szekrényben
utána volt még egy jó vásárlás, ez már csak 18650 akkus nincs hozzá aaa adapter, de töltő se semmi, ellenben jóval fényesebben világít mint a police feliratos ellenben annak kicsit sárgább a fénye, én inkább azt használom
utána jöttek a fejlámpa vásárlások, volt amit kidobtam volt amit eladtam van most kettő amit megtartottam(kisebbik elemes a wc-re járós lámpa a csatornaparton
de egyikkel se láttam igazán jól
a pecás ismerősök lámpáit is mindig nézegettem de egyik se volt az igazi pedig azért itt már voltak 30+ ezres fejlámpák is
de ha tudsz aminek a cri 90 vagy felette és a színhőmérséklete 4200k alatti és tud legalább 2000lument 4500 feletti akkuval és 30 ezer alatt van akkor linkeld, és meg fogom venni tesztenek
Ha nem leszek nagyon lusta megkeresem a cree led-es lámpámat, amit kb 10 éve vettem 5000 forintért... bár az akkoriban drágának számított.
Alin már látok nyolc tízezerért ír, olvas beszél, hanyatt leszop lámpákat. Nyilván ott se eze500é free postal kell keresni a jót
A tűzoltóról, amíg arról nem teszel fel képet az anyja, nagyanyja és a tanárai között 10-es kulccsal a füle mögött addig itt senki nem hiszi el a sztoridat. 🧐
minden kínában gyártódik, még a 600ezres csoda ájfón is
ha rendelnék kínából 100000 db lámpát akkor nekem is elkészítenék a kívánságaim szerint egészen olcsón
sajna a ledlenser ilyen drága, már 20 éve is drága volt valahogy akkoriban jöttek be ezek a cree ledek, akkoriban a kínaiak még a sok kis leddel operáltak a lámpa testben, aztán elkezdték másolni ők is a tutit
67 volt a legolcsóbb helyen
én se akartam de már évek óta szopok az éjszakai látással, már a 3. lámpát veszem amire az volt írva hogy 6000k alatti természetes fényű de kifolyik az összestől a szemem, meg pl azt se látom merre van a damil éjjel aztán akadok le a nádba miatta
ha ilyen ledes lámpás kocsi jön szembe vagy xeon akkor se látok semmit sem, nem is vezetek éjjel csak ha elkerülhetetlen
amúgy meg leszarom, 70 ezer 7 év garival, évi 10 ezer nem sok, csomó ember havi 70 ezertől többet elkölt cigire
szerintem arra gondolt hogy náluk nem nagyon van egyéni tulajdon, emiatt nem önzőek
pár éve láttam egy kis filmet a csávó összes vagyona egy lándzsahegy, amit a öregapjától örökölt
azt használta késnek is mert könnyen le lehetett venni a nyélről
de már őket is kezdik rezervátumokba beterelni
sógornak ilyen vitarája van, 2 évente rátol 2-300 ezret azán elvan vele, evvel jár sógornő oviba meg dolgozni
hétvégén pecakocsi
évi 100 ezret simán megér hogy nem az audit basszák össze a parkolókban
múltkor egy tuját akartunk kihúzni a vontató füllel aztán leszakadt fél hátulja, valami 50 pénzért foltozták be 😂
amúgy kis szutyok kocsi alig férek el benne, az enyém 2x akkora aztán csak 300 ezerrel volt drágább
nagyon fasza fejlámpa de mintha a fogam húzták volna(nemrég húztak egy bölcsesség fogat össze tudom hasonlítani)
de egyszerűen nem látok a töbivel lófaszt se muszály volt ezt megvenni: https://lenser.hu/ledlenser-h1...
ha a szemed rendben akkor a core változat sokkal olcsóbb
nekem kellett a magas cri érték és a melegfehér szín, sajna ezek a ledek kibaszott drágák
gagyi fejlámpám van három is, egyre szarabbul látok velük
amúgy az 5 ezres fejlámpámtól semennyire se világít se messzebbre se erősebben, ráadásul bazi nagy otromba cucc, az akku tartója 2x akkora mint a réginek(pedig abben is elfér 2 db 18650es akku)
szóval nem vagyok igazán elájulva tőle dizájn szempontjából, de eddig ez volt az egyetlen amivel jól láttam éjjel
Mondjuk velünk kapcsolatban ez nagyon igaz, minden szabadságharcunknál megígérték a segítséget oszt csak azért tették, hogy jobb alkupozíciójuk legyen a habsburgokkal és mikor ez megvolt szépen letojtak, valóban szar népség, de igazából a többi sem jobb és kérdés más szemében mi milyenek vagyunk?
A jórészük már akkor is szét volt rohadva. Az árát persze megkérték, mivel terepjáró. Aztán abból a pénzből, inkább vettem egy 4éves ignist, amit azóta sem bánok. Persze lett vitara is, egy jóval későbbi kiadás. Az ignis maradt a családban, azóta is folyamatosan rója a kilométereket.
én egyszerűen nem látok ezekkel a hófehér fényekkel
itthon is az összes led 2700 k
ha biztos van akkor biztos tudsz linkelni is 😉