20 méter széles csatornaparton mija faxnak akarsz te 2000 lument 😂 500 méter széles merenyepartot megoldom a 30 lumenes lámpáimmal. Bár most este már én is csak a szaráshoz használom de amikor még este horgásztam akkor is elég volt az a fényerő 😅
terepjáró képessége nem megkérdőjezehető ha 2 évente rákölti azt az összeget amit írtál még az is lehet,hogy idős kora ellenére hosszú ideig fenntartható. De általában nem az a jellemző, hogy évente két évente megelőző karbantartásokat csinálnak egy autón, hanem először hagyják lepusztulni majd amikor már nem is indul vagy kiszakadt alóla valami akkor nyúlnak hozzá(gondolkodós)
na ez pont egy kapcsolós, gomb nyom és világít mégesgszer megnyomod és kialszik, ha tekered lehet a fényerőt növelni/csökkenteni
és mindig olyan fénnyel indul amivel kikapcsoltad bárhogy tekergeted kikapcsolt állapotban
a fókuszálás is tekerős
én nappal nem pecázok, csak estefelé megyek ki, évek óta nem voltam nappal horgászni, olyan 2020 körül voltunk kint pár napot de csak főztünk nappal bot se volt bent mind
amúgy az a parszájd szétnyithatós lámpa kb fél órát bír olyan kicsike akku van benne, haver vett de egy rakat fos
plusz kimerül állásában egy hónap alatt
nagyon nem tudom most megfogalmazni a szavakat, mert elakad a hangom. Most vettem egy új csónakmotort akcióba 170-ért 230-ról árazva de nem, hogy nem tudnék 1 kilát kifizetni egy fejlámpára de ennyiért én még nem is láttam fejlámpát 😅 Én a dekatlonba szoktam venni 2500-ért. 30 lumenesek. Múltkor egy kicsit nagyobb befektetést csináltam vettem egy 50 lumenest 3000-ért(dollárjeles) Aki ennél többet ad ki egy fejlámpára az egy magamutogatós hülye 😅 ha felveszed a fejedre a pántnál fogva akkumlátoros szögbelővővel rögzítsd majd a fejedhez, nehogy a cigányok lecibálják amikor alszol benne 😅 Egyébként nem is értem vízpartra minek olyan lámpa ami nagyot világít?
Én mondjuk már úgy csinálom, hogy napközben megfogom azt a mennyiségű halat amit gondoltam este meg kint az összes bot oszt alszok(meghajlós) De amikor még horgásztam éjszaka akkor sem kellett nagy fény mert a vizet nem kell világítani. Elég ha van annyi fényed, hgoy a botod megtaláld, meg amikor szákolsz az orrod előtt(kezeit széttáró) Ha meg ilyen qrva nagy díszkivilágítás akarsz a vízparton akkor meg veszel egy tölthető akkumlátoros szétnyithatós párkszájdos munkalámpát néhány ezer forintért ami a baglyogat is levakítja a fáról. (kezeit széttáró) Valamikor az ős időkben nekem is volt ilyen hátul akksis állítható fókuszú mindent is tudó lámpám vagy 6 programmal. 1 horgászat után neki adtam valakinek kínlodjon vele a qrvaanyja. Ezek nem horgásznak való lámpá(ujjával nemet mutató) Én is 6-szor nyomtam meg rajta a gombot mire azt csinálta amit én akarok. Kis fényerő nagy fényerő piros szín villogó piros szín villogó fehérszín stb. Mire körbetekered rajta a menüt már rég elköszönt a halad 😅 A legjobb fej lámpa az a lámpa ami 1 kapcsolás fel és egy kapcsolás le. (meghajlós) Amelyik ettől többet csinál azt nem horgászatra tervezték(ujjával nemet mutató) Ettől most vannak korszerűbb technológiájú lápák amin nincs gomb hanem integetni kell a fel és a lekapcsoláshoz. Temun volt onnan nem mertem megrendelni. Faszát láttam 11 ezerért ott még számítok egy erős árcsökkenésre 5 ezernél többet nem vagyok hajlandó adni egy szaros fejlámpára(kezeit széttáró)
elég rohadós darabok voltak látszottak már az előző lakatolás nyomai amik közben szintén átrohadtak. 98-ban vette meg fater együtt mentünk érte át kiskunfélegyházára. Ő használta arra amire való. Csak terepen ment az autó. Majd egyszer csak lett egy ujjabb vitara ez meg a fa alatt kötött ki,hogy majd lesz vele valami. De én voltam a legnagyobb marha. Amikor a karosszériásnál volt ott egy faszi és ajánlott érte úgy ahogy volt 800 ezret(dollárjeles) Mondtam, hogy nem nem eladó, mert kell munkaautónak az erdőbe favágókat ellenőrizni. Na akkor kellett volna rögtön kezet adni az ajánlatra(állát vakargató)De hát ez a vonat már elment.
Senki nem gondolt ilyesmit szerintem, a jelen videóban szereplők egy része legalább következetesek a párthűséggel viszont akkor még liberálisok voltak ma meg nem így elvhűségről esetükben már nem lehet szó. 😁
volt halogén izzós fejlámpám de az nem volt jó
ha abból lenne egy sorban ívesen 4-5-6 db akkor az tökéletes lett volna
most már lehetne nyomtatni olyan tartót amibe belemenne ennyi foncsor, csak m ár ilyen lámpa a világon nincs
a foncsora megvan puska lámpának használtam éjszakai vizipatkány lesre, még kb 30 éve 😁
amúgy 3,7 voltos izzó volt ha jól emlékszem 0,7 amperes, jó fénye volt csak gyorsan ette az elemet
ez a drágább 3700-4400k mert ha csökkentem a fényerőt akkor sárgább lesz a fénye
amúgy félgázon vagy kicsivel felette a legfaszább, nekem nem kell hogy 100m felett világítson, igazándiból 10m túl se nagyon kell, nagyon sok fény se kell mert ha van pára akkor nagyon zavaró a sok fény
én amiket néztem mind 70 felé volt, de igazság szerint lényegtelen a szám mert ez a mostani tényleg fasza
ugyanennek a típusnak van fényes fehér kivitele is annak is 70 a cri ráadásul az a szemkifolyós 6000k+
csak kurvára kényelmetlen lenne a fejemem egy zsiguli első lámpa 55/60w h4 izzóval
plusz a hozzá tartozó minimum 12db 18650es akkuval amivel kihúznék egy éjszakai pecát 1 hal fárasztásával
30 éve még ilyen eszközökkel nyomultunk, a stég teli volt lámpákkal hogy tudjunk bedobálni meg ha megy a hal oldalra akkor legyen fény mindenhol
és mindig olyan fénnyel indul amivel kikapcsoltad bárhogy tekergeted kikapcsolt állapotban
a fókuszálás is tekerős
én nappal nem pecázok, csak estefelé megyek ki, évek óta nem voltam nappal horgászni, olyan 2020 körül voltunk kint pár napot de csak főztünk nappal bot se volt bent mind
amúgy az a parszájd szétnyithatós lámpa kb fél órát bír olyan kicsike akku van benne, haver vett de egy rakat fos
plusz kimerül állásában egy hónap alatt
Én mondjuk már úgy csinálom, hogy napközben megfogom azt a mennyiségű halat amit gondoltam este meg kint az összes bot oszt alszok(meghajlós) De amikor még horgásztam éjszaka akkor sem kellett nagy fény mert a vizet nem kell világítani. Elég ha van annyi fényed, hgoy a botod megtaláld, meg amikor szákolsz az orrod előtt(kezeit széttáró) Ha meg ilyen qrva nagy díszkivilágítás akarsz a vízparton akkor meg veszel egy tölthető akkumlátoros szétnyithatós párkszájdos munkalámpát néhány ezer forintért ami a baglyogat is levakítja a fáról. (kezeit széttáró) Valamikor az ős időkben nekem is volt ilyen hátul akksis állítható fókuszú mindent is tudó lámpám vagy 6 programmal. 1 horgászat után neki adtam valakinek kínlodjon vele a qrvaanyja. Ezek nem horgásznak való lámpá(ujjával nemet mutató) Én is 6-szor nyomtam meg rajta a gombot mire azt csinálta amit én akarok. Kis fényerő nagy fényerő piros szín villogó piros szín villogó fehérszín stb. Mire körbetekered rajta a menüt már rég elköszönt a halad 😅 A legjobb fej lámpa az a lámpa ami 1 kapcsolás fel és egy kapcsolás le. (meghajlós) Amelyik ettől többet csinál azt nem horgászatra tervezték(ujjával nemet mutató) Ettől most vannak korszerűbb technológiájú lápák amin nincs gomb hanem integetni kell a fel és a lekapcsoláshoz. Temun volt onnan nem mertem megrendelni. Faszát láttam 11 ezerért ott még számítok egy erős árcsökkenésre 5 ezernél többet nem vagyok hajlandó adni egy szaros fejlámpára(kezeit széttáró)
1990es felvétel.....
ha abból lenne egy sorban ívesen 4-5-6 db akkor az tökéletes lett volna
most már lehetne nyomtatni olyan tartót amibe belemenne ennyi foncsor, csak m ár ilyen lámpa a világon nincs
a foncsora megvan puska lámpának használtam éjszakai vizipatkány lesre, még kb 30 éve 😁
amúgy 3,7 voltos izzó volt ha jól emlékszem 0,7 amperes, jó fénye volt csak gyorsan ette az elemet
amúgy félgázon vagy kicsivel felette a legfaszább, nekem nem kell hogy 100m felett világítson, igazándiból 10m túl se nagyon kell, nagyon sok fény se kell mert ha van pára akkor nagyon zavaró a sok fény
de akkor már zsiguli lámpából is kellene 2db és jobban terítene 😂
ugyanennek a típusnak van fényes fehér kivitele is annak is 70 a cri ráadásul az a szemkifolyós 6000k+
plusz a hozzá tartozó minimum 12db 18650es akkuval amivel kihúznék egy éjszakai pecát 1 hal fárasztásával
30 éve még ilyen eszközökkel nyomultunk, a stég teli volt lámpákkal hogy tudjunk bedobálni meg ha megy a hal oldalra akkor legyen fény mindenhol