emlékeim szerint ezeknél ez típushiba(gondolkodós) Régebben amikor még jobban járogattam a sógorhoz ott láttam ilyenféle szopásokat. De szerintem csak az idő a rezonanciának dolgozik.(kezeit széttáró) Jutubon néztem egy ilyen old-tájmer építő faszit. Az elmondta, hogy ezeknél az öreg autóknál már nem lehet az ember biztos semmiben(kezeit széttáró) Hiába néz ki hibátlannak az alkatrész amikor benne van a kor egyszerűen elfárad az anyaga(kezeit széttáró) Nincs olyan,hogy örök élet az opelt is addig tudod hebrákolni amíg gyártanak hozzá alkatrészt(gondolkodós) Bár átlag ember már nem foglalkozik 25 + éves autóval. (óranézegetős) Én egyszer megpróbáltam és bele is buktam. Édesapám 91-es vitarája ki volt csapva tanyára a fa alá. 8 éve már indítva se volt. A nővények úgy átfonódtak a kerekeken, hogy traktor húzta ki a fa alól. Természetesen megszaladt nekivágodott a traktornak és bebaszta a hátsó szélvédőt meg letörte a pótkerék tartót(fejét fogó) Ennek kellett volna egy jelnek lenni, hogy ezt hagyni kell a picsába(szemneit körbeforgató) na mind1. Az autót kilakatoltattam, lett bele hátsó ablak újjonan, a fékek komplett fel lettek újjítva, természetesen az üzemanyag pumpa cserélve, új akksi, rádió stb.. Ki lett cserélve minden folyadék, fékből, motorból váltóból osztóműből a hűtőfolyadékok is rendeltem hozzá komplett kárpitot méretpontos ülléshuzatot sok munkaórám és pénzem árán összeállt az autó miután levaxoltam egész pofás lett a végeredmény kívül belül. Pöcre indult ment előre-hátra tette a dolgát. Aztánbe akartam jelenteni a vizsgára ki akartam vele menni a vizsgaállomásra és egyszer csak nem indult 🤣 Ez egy fél éves huzavonává vált majd kiderült, hogy a központi egység van szétrohadva benne. Én meg közbe rájöttem az erdész ki visz engem a land krúzerrel az erdőbe amikor menni kell nem kell nekem ehhez külön autót fenntartani 😅 Szóval az én ráfordított költségem alatt 200 ezerrel sikerült eladni a lomot viszonylag rövid idő alatt. Vannak ilyen idióták akik az ilyen szarokat akarják talpra állítani. Sosem lesz jó legfeljebb ideiglenesen(szemeit körbeforgató)
milyen fejlámpát vettél? Én is gondolkozok valami újításon. Vannak ezek a kézlegyintős fejlámpák amit nem kell kapcsolni csak elhúzod a kezed előtte(gondolkodós) Csak hát 11 ezer ennyit nem szeretnék áldozni rá(állát vakargató)
az hagyján(legyintős) Most cseréltek toronycsapágyat, meg lengéscsillapítót gariba 😅 3 éves az ótó 30 + ezer km-el(óranézegetős) Eddig került az autó 60-70 ezer ft-ba(szemeit körbeforgató)
Nem is tudom mi lesz velem ha lejár róla a garancia 🤣
Bár ha abból indulok ki, hogy 4 éves hajeszom gari szervízére elköltöttem közel 1 millát úgy, hogy eddig semmi baja sem volt nehéz eldönteni, hogy melyik a jobb választás 😂
azért az opel is romlik, pl letört egy csőcsonk a hűtővíz tágulási tartályról, ami a pillangószelep házat hűti az a kis vékonyka cső csatlakozó elkezdett ereszteni
meg kellene hebrákolni valahogy ingyen vagy olcsóbban, azt hiszem beteszek egy bicikli szelepet némi fbs-el 😁
mentem a fenyőfáért aztán feltűnt hogy nem akar a víz melegedni, pedig le se állítottam amíg felbasztam a tetőre a fát
itthon meg beleöntöttem 3 liter fagyállót mire megmaradt a tartályban némi anyag, utána látom folyik az oldalán a drága fagyálló
érthetetlenek ezek a dolgok...... faszba tud eltörni egy csonk ami szinte a homlokfalhoz van támasztva és semmi se tud hozzáérni
azért arra nagyobb összegbe mernék fogadni hogy az a kínai dacia előbb levégel mint nekem az opel, pedig az opel legalább 25 évvel idősebb mint a dacia
szóval csak a lomok maradnak mert a modern cuccokat nem lehet majd megcsinálni
De a narratíva szerint amire ugyan nem volt közvetlen bizonyíték mint a bálványimádásra, de itt jobban leírják: https://bbc-history.hu/templom... .............persze ettől még igaz is lehet amit írtál, rég volt, ki tudja?
nekem mindig van az autóban(meghajlós) Az ajtó zsebben nekem alapfelszereltség a 10-es, 13-as kulcs a szigszalag a fázis ceruza és egy obis 5-ös mérőszalag ja meg egy szike 😅 Ezek nélkül el sem indulok 😅 Mondjuk ezekkel minden napi bajomat megoldom + bicska az övtáskámban 😅
Nem is tudom mi lesz velem ha lejár róla a garancia 🤣
Bár ha abból indulok ki, hogy 4 éves hajeszom gari szervízére elköltöttem közel 1 millát úgy, hogy eddig semmi baja sem volt nehéz eldönteni, hogy melyik a jobb választás 😂
meg kellene hebrákolni valahogy ingyen vagy olcsóbban, azt hiszem beteszek egy bicikli szelepet némi fbs-el 😁
mentem a fenyőfáért aztán feltűnt hogy nem akar a víz melegedni, pedig le se állítottam amíg felbasztam a tetőre a fát
itthon meg beleöntöttem 3 liter fagyállót mire megmaradt a tartályban némi anyag, utána látom folyik az oldalán a drága fagyálló
érthetetlenek ezek a dolgok...... faszba tud eltörni egy csonk ami szinte a homlokfalhoz van támasztva és semmi se tud hozzáérni
A renaultosok nem a legjobb kínai beszállítót választották 😁
szóval csak a lomok maradnak mert a modern cuccokat nem lehet majd megcsinálni
😀