Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Előttük még a keresztes lovagrend volt hasonló akik kölcsönöket adtak ezáltal elképesztő vagyonra tettek szert és ez is lett a vesztük mert a francia uralkodónak nem fűlt a foga visszafizetni a kölcsönt így inkább kiírtotta őket és elrabolta a vagyonukat az aktuális pápa kollaborációjával (mondjuk mert volna nemet mondani és akkor úgy jár mint az elődje), tehát a kölcsönadásnak kamatra régi hagyománya van a keresztény kultúrkörben (már amennyiben ez a kultúrához tartozik).
Na ja.....,,
Zsi.. ja nem, nemet.
Mikor baleseteztünk, én szóltam a tűzoltónak,hogy hozzon egy tizes kulcsot ! 😂
És hozott 😘
Az első bank a fuggereké volt és jó kamatra adtak kölcsönt uralkodóknak, haduraknak meg bárkinek aki esélyesen visszafizethette. Kik voltak?
Bankárok nem kérnek kamatot egy fehér szegény európai fiatal embertől aki hitelt szeretne felvenni első hazaépítéshez 😂 😂 😂 egy durvább mély értelműbb képek 😂 😂 😂
Legalább borotvált lenne. 🙄
3D , vagány ! 😉
Vizsgáltasd meg magad ! 🤔
na itt egy igazi 3d kép 😉
És a mentőorvos anyja? Az smafu!? A nővére, húga sőt már az apja sem számít? Hol itt a tisztelet és a hála? Látni akarjuk a képeket mindenkiről akiknek majd jól megköszönjük a jelenlétedet itt. 🤨
Ő egy tanárnő , és a volt diákja mentette meg az életét ! Aki most mentőorvos ! 🤔
Dublőr....
Te középen vagy? 🤔
ha ott baj lesz akkor mindenhol
a vége az lesz hogy járhatunk 50 éves lomokkal mint kubában
Blődi itt van még? Vajon még mindig az a véleménye, hogy semmi baj a németeknél? 😃
https://totalcar.hu/magazin/hi...
Még jó , hogy csak a személyautóét szabták szét ! 😂
Volt , hogy a mellettem sávból a mixer C tengelyének csúszott egy autó , a tűzoltók hivatlanul megálltak kell-e segíteni , de az akkumulátor pozitív kábelét kérdés nélkül átmetszették ! 😂
Hadd' kapjon levegőt, különben sose ég ki normálisan... 🤣
Remek.
A baloldali a mentőorvos !
a tűzoltókat is.azok meg egy legkisebb autótűznél is kiütik az összes üveget ami csak van a kocsiban
És igaz is ! 🤫
Má mondtad sokszor....
Hát ez az ! Én még a mentősöktől sem sajnáltam ! 😂