Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kopasznak már mindegy, szerintem mindenhol szopatják, erre már ajánlás van kiadva 😂
Akkor majd szólok neki, hogy kérjen tanácsot tőled, mert te jobban értesz ehhez is 😅
Nem olyan rég.
😅
De egyébként elmondta nem csak az a főbaj, hogy szar az időpontfoglalós rendszer és random szerűen nyitják meg, szinte lehetetlenné téve a foglalásokat, hanem az, hogy központilag leszabályozták, hogy mennyi járművet lehet vizsgáztatni naponta. És ez ilyen 12-20 közötti szám.(kezeit széttáró) Én a ceglédi vizsgabázison dolgoztam 95-96-ban, kétszer 3 hónpot tanulóként gyakorlaton. Dugonics utca vagy nem asszem dohány utcában. 65 és 75 közötti autót nyomtunk ki 1 nap. Úgy, hogy volt benne egy fél órás ebédszünet.(óranézegetős)
nevekre már nem sokra emlékszem a soron 3-an dolgoztak+ 2 tanuló. Akkor ott a kirendeltség vezető a Tolna Sanyi volt most valami főfasz lett azóta azt is szokta ekézni kopasz. Nekem vele nem sok dolgom volt naponta egyszer kétszer benézett a sorra hozta vitte a papírokat. Egy elbeszélgetésem volt vele amikor odakerültem kb. Ennyi. A soron a főnök Valami Bene nevezetű volt tök normális fószer volt a másik valamilyen Misi. Akinek azóta sem felejtettem el a nevét az a Pánczél Nándi volt 😅 Na az egy igazi barom volt 😅 Persze voltak jó napjai de ebből volt a kevesebb. 😅 Állandóan morgolódott ugatott na az előszeretettel buktatta az autókat akik magánszemélyként mentek be vizsgáztatni. Az Ő "belső körükbe" tartozó személyek autói azok rendre átmentek bármiféle hulladékok is voltak. Egyedül fékpromléma esetén nem engedték át az autójukat de akkor sem buktak jöttek vissza másnap ha elkészült.(kezeit széttáró) Ezekbe a belső körökbe a helyi ismerős autószerelők tartoztak akik tudták, mit kell tenni a "barátság" fenntartásához 😅 Tanulók előtt pénz nem cserélt gazdát tehát erről érdemben és hitelesen nem tudok nyilatkozni(kezeit széttáró) Volt kb. 15-20 olyan szerelő aki napi rendszereséggel hordta oda az autókat velük még Nándibá is kedélyes volt 😅 Aztán voltak az üzemek autói pékségek robúrjai, hentesek barkasszai stb. Ott már azért voltak látványosabb dolgok. Például mikor a sor előtt megjelent 6 robúr beállt az első akkor mind a 2 kaput le kellett csukni. Ott már akkor volt elektromos kapu. Aztán annak a tartalmát nekünk tanulóknak kellett kipakolni 😅 Én legfeljebb azt nehezményezem ezekből nekünk nem nagyon jutott mint tanuló(szomorú) Néha mondta misibá, hogy válasszatok péksüteményt gyerekek azt egyétek. Ha üdítős autó volt bent egyszer-egyszer mondták, hogy vegyünk ki egy üdítőt magunknak(kezeit széttáró) Amikor a szeszes autók jöttek akkor is pakoltuk kifelé rekesz szám az unikumokat meg a söröket abból sose mondták, hogy vigyünk haza 😅 Karácsonykor a pékes autóból sült malacok is kerültek elő na nekünk abból sem jutott 😅 Ezek az autók lecsukott ajtó mellett vizsgáztak. A motorszám és az alvázszám ellenőrzése után kizárólag csak féket néztek rajtuk(kezeit széttáró) Ha vizes volt az idő a dobfékes szaroknál volt rendes eltérés. Akkor kimelegítették belőle a vizet addig próbálgatták amíg jó nem lett. Ezt magánszemélyes autónál soha meg nem csinálták(kezeit széttáró) Arra csak mondtak a tulajnak nézze csak mennyi az eltérés és mutattak fel az órákra. Nap 60-70 autóból átlagosan 5-10 között volt a bukta. De sosem "belső körből" (ujjával nemet mutató) A kecskeméti ford amikor még szalay volt most ivekó hozta a zsír új fordokat vizsgáztatni. Ott lehetett valami nézeteltérés mert ott helyzetjelző hiba miatt is repült a 0 km-es autó 😅 A következő szezonban mikor mentem már változhatott a helyzet ezt gondolom utánna nem baszogatták a fordosokat meg egy ford szalais óra fityegett a falon 😅 Szóval beálltak ők is a sorba új autók ide vagy oda. 😅 Egyébként a 3 fasziból kettő tök normális volt Nándibá volt az az igazi kiskirály féle aki éreztette is a kuncsaftokkal, hogy itt ő szarik úgy is nagyobbat. (kezeit széttáró)
Amiket mesél, én már lemészároltam volna a vizsgabázis teljes személyzetét a családjukkal együtt Fiat Abarth-ot üvöltözve. 😆
És te mikor honosítottál? Amióta lecsukták a Mozaik utca teljes személyzetét azóta van ilyen lehetetlen helyzet.
Online foglalás van országos szinten. Nem pofára megy, simán nem dolgoznak, nincs ember, nem értenek hozzá, nem akarnak hozzá érteni.
Haver tavaly hozatott be egy motort. Fél év volt a honosítás.
Szerintem neki direkt nincs,en kicsiben utaztam,ket motort honositottam ott,nem volt gondom.
mondjuk a kopaszt én is szopatnám ha ott dolgoznék 😂
Az a híres vizsgabázis ahol Kopaszt állandóan szopatják és nincs időpont? 😅
nekem elviszi a szomszéd
ha baja van meg is csinálják
kf műszaki meg csak kecskeméten meg baján van 5 ezer csak az oda-vissza út
ismerős kibaszták aztán protekció sincs már
meg fél év mire időpontot kapsz. Napi 12 járművet vizsgáztatnak 😅 Szerintem kezdjél már most hozzá 😅
nekem 2 *15 km-er a legközelebbi nkh bázis. 25 körül meg megcsinálják a szomszédba(kezeit széttáró) Egy telefon adnak kb. a következő napra időpontot ott helyben megvárom az eredmény(kezeit széttáró) Ha ceglédre kellene vinni tuti fél délelőttöt elbaxnék rá nekem nem éri meg az a néhány ezer forint amivel ott olcsóbb(kezeit széttáró)
úgy tudom gödöllőn legendásan jól működik a vizsgabázis 😅
Legalább is kopasz ezt mondja sok videót megosztott már róluk, hogy minden fasza 😂
Azzal valoszinuleg nem.
Ki igy, ki ugy. En is vihetnem oda, ahol az automat meg amugy a cegeseket is vizsgaztatjak, soron kivul mehetnek maszek aron, kb. 600 me te lenne, de en annyi kulonbsegert leviszem az nkh-hoz, meg a minusz 8 ezerert.
Az mar legyen az o bajuk. Ha nem keres, kerdez, mert telefon is van, az menjen a maszekhoz, igaz, azt nem tudom, hogy azt honnet tudja, hogy oda mennyi penzt vigyen.
De te is tudod, soha, semmi nem egyszeru a vilagban. Vagyis nem olyan egyszeru, hogy kitalalja a gondolatodat a gep. En ugy gondolom - de lehet, hogy nincs igazam - hogy az ervenyesuleshez egy minimalis logika, ertelem, altalanos muveltseg, olvasottsag szukseges. Van, aki nem akar es kipengeti a maszeknal a mototjara 12 ezret es kesz. En hiszek abban, hogy barki barmit mond a magyar burokraciarol, de akkor is, manapsag mindent el lehet intezni. Ennek egy kulcsa, ne a hatarido elott egy nappal kezdjen ugyintezni senki, semmit.
En is latok neha olyant, amit en maskeppen csinalnek, de nem tudom, hogy csak balfaszsag, vagy valami, elottem ismretlen ok miatt tortenik ugy, ahogy.
Pont nekem valo.
Nana,ezt a szádra se vedd,még a végén megszolnak hogy kérkedsz vele!
Azért irtam, nekem nem opció. Akinek sok ideje van vagy nincs messze negyed áron van.
Kb 2 km tolem a bazis. 😂
Ha februar vegen elkezdem nem lovok melle a marcius kozepevel.
Én már rég leszoktam róluk. 45 km a bázis, régen sorállás volt ezek szerint az már nagyjából megszünt. Viszont amig megjárom (konkrétan az a nap kilőve munkából) plusz nem kell semmit várnom az 16 ezer nem nagy veszteség. Odavissza uttal alig egy óra. Azt meg meg tudom oldani munkából is.
Na, szerinted a felhasználók hány százaléka fogja ezt igy megkeresni?
Én nem akarok vizsgáztatni. Max az árak érdekelnek. Van aki az életét az applikációkban éli, én is az egyszerű megoldások embere vagyok. Nem akarok keresgélni, max az ő keresőjükben célszavakkal.