Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de mé van ott az a gödör? Úgy néz ki, mintha valaha árok lett volna, de mé nem szűntették meg?
Bocs, tul sokat vezettem a bal oldalon ezek szerint, mert nem tunt fel.
Fordított menetiránnyal?
Jaaa, azt hittem az egy korforgo kozepen a bucka.
Nem vót bucka,30 eve árok,mindennap elotte kanyarodok le,tán benézte a 3 meterre lévő lekanyarodast a bóthoz.
Aki iszik,ne vezessen.
Legalabbis dodzsemet.
Egy sunyi ureg a bucka alatt, jo esellyel :)
Ehhez a tájdíszhez mi kellett?
Nekem 3hét múlva jött meg, ráadásul ugyanazon az úton kettő is volt,és mégis egy hét eltéréssel jött a két bünti.
Tok jo buli,bar mar ők is elkurvultak,mar nem olyan fasza a valtas arfolyam.De meg mindig jobb mint a banki vagy a penzvalto.
Igazabol par kattintas.
Azt mondjuk nem.próbáltam, akkorriban még nem volt revolut. Bementem a bankba és ilyen garantált összeges lófaszt kellett utalnom.
Revoluton van erre tartalek 120 eurom,abban azert remenykedek hogy ha a 20.-ai megjott,17-19 koztrol mar nem jon.
Één,ártatlan vagyok........
Mit csináltál?
Nem sok, a sok az lesz hogy garantáltan megkapják árfolyam meg váltás függetlenül a pénzt. Nekem anno valami 15ezer körül volt csak ez, szintén 30 eurora
A nap szarul kezdodott,es erős visszaeses tapasztalhato.
Kovi talan ujra beszallna ebbe.
Igen, szerencsére azért gyorsan kötnek ezek.
kb. 3-ra kész lett, még most se fagy, talán megköt annyira, hogy kibírja a hajnali hideget.
Terasz lépcső, nem fedett, hó, sár, minden dzsuva ott jön le a fedett terszra lépés előtt, plusz a két kutya is nagy koszt csinál, kemény sörtés műanyag seprű győzi csak ☹️ sokxor egész komolyan kell síkálni.
Lehet, jó lett volna a sziló, a burkolólap árus haver nem ajánlotta, én meg nem ismertem, sose használtam még ilyet.
Hát ja. Akkor jó ezt csinálni, amikor éjjel szétfagyhat 😆
nekünk anappali meg az étkezde között van egy sor sziló, meg sem látszik a színkülönbség
kb 10 évig mászkáltunk rajta naponta 100x aztán semmi baja
sár az nem nagyon volt bent de takarítás azért volt néha
most laminált van a kövön másik felém nem padlószőnyeg, szóval most már kiatart az örökkévalóságig
de a sarkokban sziló van a fürdőszobában is meg a konyhában is, ott is azért van takarítva és a fürdőben már 25 éve bírja
szóval egy 50nm teraszt nem szilóznék mert elég sok pénz, de lépcsőt simán
Ez nem olyan, ez egy meglévő, felújítás alatt lévő (raktár) épület rámpája fülé lesz, tehát az épületvízszintes vetületéből nem lép ki.
(Nem változik az épület területe.)
Járt felületre nem a legjobb a sziló, nem birja a sarat, takarítást. Meg aztán leszarom, ha kipattog, újra csinálom tavasszal a fugát. Igazából a burkolás lett elkésve, soká jött meg a lap, ráadásul kellett még hozzá rendelni, mert kevés lett. De nem okolok senkit, már lerakás után másnap (még október elején) ki kellett volna fugázni, csak lusta voltam, meg volt más.
Ez jó, nem olcsó, de egyre több burkoló preferálja főleg azok akik nem csak a megállapodás elején vállalnak garanciát és utána elérhetetlenek hanem valódi gart vállalnak.
én kint tuti nem fugáznám, kihúznám színazonos szilóval, ekkor tuti nem megy alá a víz plusz a 60+ fokos hőingadozás miatt se fog elpattogni a fuga