Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tehát akkor mikor kerül többe?Tudod azért megint csak az idióta sznob beszél belőled.Szerintem nagy titkot nem árulok el azzal hogy aki neked a márkaszervizbe csinálja az autódat,az utána megy és csinálja a saját melóját a "sufni szervizbe"Szóval ne hidd ám hogy ott minőségben mást kapsz mint egyes "sufni szervizbe"Hát,az meg hogy neked egy szerviz könnyedén belekerül 6-800ezerbe és kifizeted,szerintem az nem az én ostobaságomat bizonyítja.Persze szükség van az ostoba emberekre hogy aztán nekem legyen egy alacsonyan fenntartható autóm.
Nem mindenki sufni szervizbe jár, és igen, a gari miatt kellhet a márka szerviz. Elhiszed, hogy a bmw-nél könnyedén ugrik 6-800 ezres szerviz? de szerintem a fóccvágennél is. A gari meg 5-7 evig is megvan.
Miért kötnék bele?Persze hogy vannak ezek,csak ezek pitiáner összegek.Ez hol van a 600-800 ezertől?Fogd már fel,nem azt mondom hogy nincs amit cserélni kéne.Én azt mondom hogy idióta aki azt hiszi hogy az autó eléri a 200ezret és akkor egyből jönnek a 6-800 ezres kiadások.6-800 ezret te hagysz ott a garancia időn belül a szervizelésre.
Hiszen pont ezt mondtam...
Nyilván volt közben olaj csere meg fékbetét csere de blődi beleköt az élő fába is 😁
Mindenki magaból indul ki.
Ramutat a streetre hogy az 7 eves,jabazmeg tudja,kb 13-14 kornyeki evekben.At a szurke oly az n 2010-12 es lehet.
Nem tom.....nálam teljesen más szempontok merültek fel😅 és szomszédom sincs 😁
Ne nezd.
Hát.....én belenézek a videóba ide oda lépkedek,de nem igazán jövök rá hogy itt mit is kéne nézni,vagy mi az érdekes.
600 as bandit. 🤣
Meg a ducati. 🤣
Ez már olyan mint sajtreszelővel rejszolni 😀
Pedig igaza van. Ha rendes gazdája volt akkor nem kell 200 ezernél rákölteni. Csak előtte, utána, apránként mindezt, amit felsoroltál 😆
Az.De dodorral kombinalva.Jo a buli........
Ezt a viccekbe kellett volna
Ez továbbra is egy nagyarc barom.
http://youtu.be/oWOxYHA2NkE?si=Wg7FBLlHblMB8rTO
🤣
Van rá ellenpélda is. De nem muszáj hordani, ugyse romlik el a legtöbb
Mint honnan tudok?Hogy mennyi a kötelező szerviz?Ugyan .....ezen a vonalon kár elindulnod!
Nem azt mondtam hogy sok vagy kevés,azt írtam hogy amíg garancia van sokkal többe kerül egy autó,mint utána.Ki a szart érdekel hogy egy ügyvédnek ez mennyire fáj....
Fektarcsa 340 mm 😃 a nyereg is iparos...
Én ezt tudom, blődi meg úgy se érti meg 😁
Még egy kötelező szerviz van a gar lejártáig így ha akarom a gart ki kell fizetnem és ki is fogom. 😏
Olajcsere százezer? neked ez furcsa, de egy ügyvédnek szeme se rebben erre, meg nem i tudja megcsinalni. legközelebb egy adásvételi szerződésnél elkéri a fél milliót, oszt csá 😁
Ez csak egy lehetőség azoknak, akik fórumon érdeklődnek, egy adott autó, rejtett hibáiról. Aki meg ért hozzá, az tudja, hogy mire kell odafigyelni. Mert itt mindeki profi, de én nem értek minden autóhoz,minden típusához. Ezért bízom a szakértőkben. De ismétlem, ez csak egy lehetőség vásárlás előtt. Nem kötelező! 😉
Mikor volt utoljára új autód? Már hogy ennyire tudod ezeket 😄
Diktálva ez a liberális gugli nem írja ki a csúnya szavakat 🤣
bazdmeg, kurva, meg ilyenek 😂