Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem kell, anélkül is ezek a tömeg nevek vannak,Hanna,Luca,Zoé,Léna,Szofi,stb,Zalán,Benett,Noel stb,egyik sem cigány név de tuti van legalább 3 a játszótéren
gyereknek van egy tömegnév meg egy ritkább, na de ami ritkább volt 25 éve az kezd egyre jobban tömegnévvé válni
aztán ami tetszik neki azt használja
Nekem meg mindegyik L betuvel kezdodot.
A hulye ciganyokat most ne vegyuk figyelembe.
Én mindig egy nevet választottam max kettőt. 🙄
pl lcd tévékhez 3-8 ezer a led háttérfény, nagyjából mindegyikhez lehet kapni
na mindegy úgysem tetszett a terepjárón,le is vettem egyből csak egyik ismerős meg akarta venni, aztán majd rendel valahonnét újat
ebből meg csinálok steklámpát mert 2 panelból van a másik fele jól világít
Nem,és pont ezért gázabb most.Régen volt 30név aztán mindenki abból csemegézett,most van 300,de mégis mindenki ugyanazt a 5-10 választja.
Nem olyan fura ez. Masfele is szokas ez, pl. amikor komplett fojtoszelephazat kell venni egy 3000Ft-os hidegindito patron miatt.
furák ezek a kínaiak, megvan a fényhíd led paneljének a száma és sehol nem kapni külön a led panelt
fényhíd még mindig kapható amiben ez van
Akar,majd a gyerek eldonti.
Atoperaljak mas nemunek?
Miert ne?
Írtam, hogy ez bármelyik kor sajátossága? Csak jeleztem, hogy ez mindig így volt. Mostanában még jobb is a helyzet, mert ha többől lehet választani, akkor elvileg kevesebb ugyanolyan nevű kis fattyú játszik a homokozóban egyszerre.
Mert hogy írtam hogy ez a mai kor sajátossága?Minden kornak megvannak az elcseszett tömegnevei,amit a fantáziátlan szülők nyomatnak.
...mert ha Józsiztak vagy Ferikéztek 20-30 évvel ezelőtt, akkor mindig csak egy gyerek figyelt?
Miért hívnám annak,van neki saját neve
Akkor lehetőleg hivd a gyereked Uzor-nak,az tuti nem divatnev.
Amit irtam, az a terv. Hogy aztan hogyan alakul, az egy masik dolog.
Ö fogja legyőzni a skynetet... John Conor 😁
Én meg a divat neveket utálom,mikor anyuka szól a játszótéren hogy,Léna,Milán,aztán egyszerre 8gyerek figyel.
Kollégámnak most kell mennie a rendőrségre vallomást tenni,megkeresték a kiberbűnözési tökömtudja honnan,hogy vettek a kollégám nevében 14ezer sim kártyát,mondták neki hogy nyugodjon meg,megfigyelték a mozgását a napi dolgait...mindent,tudják hogy nem ő volt,sőt már tudják hogy ki volt.Mondtam neki hogy azért megnéztem volna ahogy a tek elviszi szolgálatból.
Hollandiából? Ma holnap elsűllyed(kezeit széttáró)
Már 30 évvel ezelőtt is nagy támogatást adtak azoknak a nyuggereknek akik önként elhagyják (kezeit széttáró)
jó néhány éve már én írogattam erről. Akkor láttam a tv-ben egy műsort a maroktelefonok világából. Szóval akkor az volt biztos, hogy a fejlett civilizáció 99%-nál van mobiltelefon. Aztán Figyelték a mozgásokat. Szóval arra a következtetésre jutottak, hogy az ember teljesen kiszámítható. Ciklikusan élünk. Az átlag ember felkel elmegy dolgozni, majd hazamegy ugyan azon az útvonalon. A hobbyját is általában ugyanott végzi és az időpontok is megegyeznek. A meglepetés mint a totóban csak akkor van ha szabadság van és elmegy a polgár nyaralni mert az lehet mindig más helyen és időben. Nos a mesterséges intelligencia előtti korban is jó eséllyel meg lehetett mondani, hogy xy állampolgár épen mikor hol tartózkodik(kezeit széttáró) Mobillal zseben menni rabolni, gyilkolászni már 30 évvel ezelőtt sem volt érdemes pedig akkor még nem is volt minden 3 méteren kamera jó ha volt kerületenként egy az is szar minőség. Ma már odáig fajult, hogy az ország egyik sarkából a másik sarkáig végig lehet követni kamerafelvételen is a pólgárt ha épen erre van igény(kezeit széttáró) De most már autóval sem megyünk rabolni, mert a segélyhívó alapján lenyomoznak, de szerintem már személyigazolvánnyal a zsebbe sem meg semmiféle bankkártyával mert gondolataim szerint azok is nyomonkövethetők sőt szerény véleményem szerint még ajkosszal sem ha azt is pontosan tudják a központból hány cigaretta volt vele elszívva akkor azt is megmondják, mikor merre járt az az ájkosz(kezeit széttáró) Szerintem egyre nehezebb bűnözőnek lenni a mai világban.(gondolkodós)
Az érthető
Ezek nem fognak hazajonni valszleg, es ugy gondoltak, hogy ezzel a nevvel jobban integralodik, mint a Joskaval.