Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meg néhány kiöregedett fotelmotoros. 😺
Vannak megrögzött motorellenes zöld aktivisták, meg egy csomó balfék aki nem hajlandó felkarolni a témát😅
Szoktak azért aktuálpolitikai témák is lenni, szóval a közélet sincs elhanyagolva.
Szoktam látni, hogy néha motoros dolgokkal is próbálkoztál elterelni a figyelmet, de rögtön rád szóltak, hogy ilyen ide nem való témákkal ne szpemmeld már szét a topikot. 😸
Meg ne probald........
Járok arra, bedobom.....
Kosz nem kell.
Tényleg simán csak hülye vagy 😁 30 éves gyereknek toljam a pénzt? el se fogadná...
Ja.....van kutgyűrűm, ingyen vihető.....
Most alljal le sajat szempontokat ismertetni egy kútgyűrűnek?
Sok sikert.
Papírkutya.....
Neha probalok motoros temat,keves sikerrel.
Marad hogy ujauto-hasznaltauto- auto-villany-auto-napelem.
De az allando hogy blődi minden temaban mindent jobban tud,aki ellentmond az nem jol tudja.
Nincs ertelme belemenni,regen megtettem.Nem kellett volna.
Blődi egy pöcs oszt annyi.
Viszont hogy legyen mas is,kivonattam marciusig mindket motrot. 😆
...és a lőszer is mindig ugyanaz. :)
Pontosítok, ugyanannak a 4-5 témának a valamelyikét látom. De abban igazad van, hogy a lövészárkok ugyanott húzódnak.
Tévedés. A téma váltakozik de a reakciók ugyanazok......
Baszki tökmindegy hogy melyik év melyik hónapjában nézek be ide, kb. mindig ugyanazt a témát látom. 😸
Nem erdekel mit tudsz vagy nem tudsz.
https://www.facebook.com/reel/1541244609846500
Ez kész ! 🤣
Hát azt had tudja már mindenkinél jobban hogy nekem mire van és mire nincs szükségem.
A piros kabatos manusz sörkeszlete ami kifogyott.
Itt nem a szarvasokat kéne utántölteni ? Csak kérdem , nem úgy lenne oldalhelyes ? 🤔
Szerintem blődi a mindent jobban tudo,olyan pepitaba mint a teslaslaci,csak ő jo fej,blődi meg egy pöcs. 😆
Tehát a gyerek egy 10éves autóval jár,minden pénzét tolja az építkezésbe te meg azt mondod nincs mire költened ezért veszel az 5éves autód helyett egy újat.......mintaapa.
Az a helyzet hogy ha nyernék,az életem eleve venne egy nagy fordulatot,15éves alhambrát biztos nem vinném magammal,de igazából új autóra továbbra sem lenne szükségem,motorcsónak,jetsky meg egy olyan autó ami tudná ezeket húzni,szerintem valami jó állapotú összkerekes pickup aztán kész.
Superb belseje mindig is böszme nagy volt.
Te figyu, ha nyernél 1 milliárdot a lottón, vennél új autót? vagy akkor is a 15 éves Alhambrával járnál? 🤣Nem hiszem...
Szóval zárjuk rövidre: nem veszel új autót, mert nincs rá pénzed.