Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az NKH-nal van a kulfoldi autok ugyintezese, nem fogsz szerintem kapni masnapra idopontot, teht elore gondolkodj.
én a wolframot gyűjtöm, már van jó sok, csak még nem jöttem rá hogy tudnám porrá őrölni
Van meg 5 hónap.
Hajra!
Ok,koszi,ugy tervezem a marciust hogy kozepen visszakerul forgalomba,es negyedaron vizsgazik,es a fennmarado penzbol aranyat veszek.
Persze, kell a vizsga, de ha megoldható a szinte harmadából mint a maszeknál, akkor miért is ne.
Én világéletemben az NKH-hoz jártam, hallottam a szóbeszédeket, de hát én nem azért készítem fel a járművemet, hogy a vizsgán átmenjen, hanem mert nem szeretnék megdögleni. legalábbis nem műszaki ok miatt.
Persze, írtam is, hogy 4.300,- forint, nekem is ennyi volt tavasszal.
Ha közben esetleg változott, azt nem tudom, de nem hinném.
Ez vonatkozik a forgalomban levokre?
De őt az ára érdekli.Mintha nem lenne mindegy,annyi amennyi,műszaki vizsga meg kell.
Külföldi motorkerékpárok:

honosítás: 8.000 Ft
egyedi forgalomba helyezési eljárás: 22.800 Ft
műszaki vizsgálat: 4.360 Ft

Belföldi motorkerékpárok:

műszaki vizsgálat: 4.360 Ft

Ez meg 2 perc volt.
Nem tudom, ez kb. olyan 40 másodperc volt:
amúgy én meg tudnám mondani mert nemrég volt műszakin a sárjáró, de a 4x4 drágább aztán nem lenne jó neked
mert a maszekok úgy adják a számlát hogy külön az kf befizetnivaló meg külön a műhely pénze
Egy pöcs vagy.
Nahát.....Engem meg az nem érdekel hogy téged mi érdekel.
Nem erdekel a velemenyed,legy kussban.
Nem leszek,megnezem,vasarnap nehez,te is gyere hetfon.
Jól csinálják és egyszerűen.Max a te szellemi képességedet haladja meg.Azért meg ne ők legyenek a hibásak.
a vizsgabázison is meg lehet nézni
ne legyél lusta
Minden termeken ott van az árcetli.Nezd meg oket,9-18 óraig.Nelegy lusta. 😆
ezért is van a közlönyben, minden közérdekű dolog benne van
Azért talán annyi mégis, hogy egyikük közfeladatot lát el és hatósági árakkal dolgozik, azaz az adat közérdekű.
ők is tudják....

szóval semmivel sem vagy különb tőlük, sőt még szarabb is mert neked sehonnét nem lehet elővakarni az árakat, nekik legalább megvan valamelyik közlönyben, szóval ők nyertek veled szemben
Igen, ez a normális elvárás. De a közigazgatásban ezt nem sikerül elérniük
Majd kerek idopontot.marciusban
Nem akarom elsajatitani,csinaljak jol es egyszeruen.