Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi az a mimás?
Akkor most mimásba vagy motorba? 🤨
Motoros fórumon mimásba , motorba ! 🤣
Én se. Nem spórolok annyit hogy megérje kinlódni vele. Bár a cascot nem tom hogy érinti, amiatt érdemes lenne
Mibe, kompresszorba?
Èn sem vonattam ki soha se a lakókocsikat sem a motorokat ! 😏
Sejtettem, csak az a furcsa hogy a hosszu évek alatt a meglévő gyűrűk egyenetlenségeibe toldásaiba beleépül a talaj és a sulyuk a talaj tapadását hogy győzi le. Ha megindul utánna már megy
Ki milyen olajat ajánlana ? Csereintervallum nèlkül magas fordulatra meleg nyári 50C fokba ? 😅
Valamiért soha nem vonattam ki semmit még amit egyszer sem használtam 1 évben azt sem, de tulképp igazad van, a lakót és a motort ki kéne. 🤔
Körbe szedik ki a kavicsot,földet alóla , ès csúsznak lejjebb ! Így làttam amikor nagyapámnál kiszáradt , és lejjebb mentek 1 gyűrűvel ! 🤨
Kiássák alul es lejjebb megy az egesz.
Az érdekelne amugy, hogy hogy teszik lejjebb.
Ugyis jársz erre egy évbe eccer, feldobjuk a tetöcsomagtartóra 😀
Csak platósról jó magasról legurítva , ahogy a youtoobon szokták lerakni ! 🤣
Kb. Hogy milyen olajat, mennyi levegőt a gumikba , milyen gumit , stb ! 🤣
közelebb lennél érdekelne
annyira lent van a talajvíz hogy lejjebb kell tenni a szivattyút jövőre
Mert a motorozás is olyan mint a dugás,csinálni kell,nem beszélni róla.
És akkor már nem a gyereked?Ezen nincs mit megérteni,ha kell és tudom,támogatom még ha én 80leszek ő meg 50,akkor is.Ez nem kor függő.Ha a gyerekem építkezik és minden pénzét abba tolja akkor igenis segíteni fogok neki,mert az sokkal fontosabb.
Tobbet mint borokrol.
Most tényleg, mit lehet a motorozásról beszélni? motorozni azt itt mindenki tud 🤣 max a szerelésről, de arra meg van külön topik. az új motorokról meg ott van a cikkek alatti hozzászólás.
ide maradnak az élet nagy dolgai 🤣
Saját élete van... ez is olyan, amit - még - nem értesz meg.
Itt? Tök mindegy hogy mikor van felhozva, fél oldalnál nem nagyon jut tovább.
Én adnám ha épitkezik,"aztán majd vissza adod"címszóval.Mondjuk havi 7millás fizetésből lehet haladni,de hát akkor is,én egyértelmű hogy inkább oda adnám.Persze ha neked fontosabb egy saját új autó mint a gyereked háza az is elfogadható.
Az csak a hulye pipi dóga.
Amugy a ruszkik begxorsultak mint állat,a hoholok kivannak mint a liba,az eu balfaszok tultoljak a kretent hogy minnel tobb penzt toljanak hocinesze alapon a zselének,a tagallamok meg vert hugyoznak hogy egyben tartsak a gazdasagukat,a nemetek epp kinyiffantjak a sajatjukat,amit perbpill leszarnek ha nem lennenk vegervenyesen hozzajuk kotni.
Ja es a komplett vezeto elit szerelmes az ukrikba kiveve minket meg ficot,a nepeknek meg tele a toke az ukrikkal csak biztosan elne inkabb,es meg oda vissza szivatjak egymast a kinaival.Csak a kinainak van mibol,mi meg odaadtuk a zset......mar nem monndom kiknek. 🤣
Es meg ha a muszka vegkepp ledobja az ekszijat agyilag mer egy állat,akkor ha szerencsem van minden kutyasetaltatashoz a blökinek is vegyvedelmit kell felvenni ha nem mindennek reszeltek.
Motoros téma?novemberben? 😁