Sejtettem, csak az a furcsa hogy a hosszu évek alatt a meglévő gyűrűk egyenetlenségeibe toldásaiba beleépül a talaj és a sulyuk a talaj tapadását hogy győzi le. Ha megindul utánna már megy
És akkor már nem a gyereked?Ezen nincs mit megérteni,ha kell és tudom,támogatom még ha én 80leszek ő meg 50,akkor is.Ez nem kor függő.Ha a gyerekem építkezik és minden pénzét abba tolja akkor igenis segíteni fogok neki,mert az sokkal fontosabb.
Most tényleg, mit lehet a motorozásról beszélni? motorozni azt itt mindenki tud 🤣 max a szerelésről, de arra meg van külön topik. az új motorokról meg ott van a cikkek alatti hozzászólás.
ide maradnak az élet nagy dolgai 🤣
Én adnám ha épitkezik,"aztán majd vissza adod"címszóval.Mondjuk havi 7millás fizetésből lehet haladni,de hát akkor is,én egyértelmű hogy inkább oda adnám.Persze ha neked fontosabb egy saját új autó mint a gyereked háza az is elfogadható.
Az csak a hulye pipi dóga.
Amugy a ruszkik begxorsultak mint állat,a hoholok kivannak mint a liba,az eu balfaszok tultoljak a kretent hogy minnel tobb penzt toljanak hocinesze alapon a zselének,a tagallamok meg vert hugyoznak hogy egyben tartsak a gazdasagukat,a nemetek epp kinyiffantjak a sajatjukat,amit perbpill leszarnek ha nem lennenk vegervenyesen hozzajuk kotni.
Ja es a komplett vezeto elit szerelmes az ukrikba kiveve minket meg ficot,a nepeknek meg tele a toke az ukrikkal csak biztosan elne inkabb,es meg oda vissza szivatjak egymast a kinaival.Csak a kinainak van mibol,mi meg odaadtuk a zset......mar nem monndom kiknek. 🤣
Es meg ha a muszka vegkepp ledobja az ekszijat agyilag mer egy állat,akkor ha szerencsem van minden kutyasetaltatashoz a blökinek is vegyvedelmit kell felvenni ha nem mindennek reszeltek.
annyira lent van a talajvíz hogy lejjebb kell tenni a szivattyút jövőre
ide maradnak az élet nagy dolgai 🤣
Amugy a ruszkik begxorsultak mint állat,a hoholok kivannak mint a liba,az eu balfaszok tultoljak a kretent hogy minnel tobb penzt toljanak hocinesze alapon a zselének,a tagallamok meg vert hugyoznak hogy egyben tartsak a gazdasagukat,a nemetek epp kinyiffantjak a sajatjukat,amit perbpill leszarnek ha nem lennenk vegervenyesen hozzajuk kotni.
Ja es a komplett vezeto elit szerelmes az ukrikba kiveve minket meg ficot,a nepeknek meg tele a toke az ukrikkal csak biztosan elne inkabb,es meg oda vissza szivatjak egymast a kinaival.Csak a kinainak van mibol,mi meg odaadtuk a zset......mar nem monndom kiknek. 🤣
Es meg ha a muszka vegkepp ledobja az ekszijat agyilag mer egy állat,akkor ha szerencsem van minden kutyasetaltatashoz a blökinek is vegyvedelmit kell felvenni ha nem mindennek reszeltek.