Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ugyan már,ha az ember legalább nem teheti meg ennyi idősen hogy vegyen egy autót 10-20 millióért,akkor valamit nagyon elcseszett,főleg úgy hogy anya apa is dolgozó ember......Nem mondom hogy nincsenek élethelyzetek amik ezt nehezíteni tudják,egy válás csodákra képes,egy betegség a családba stb,de azért átlagban ezt egy normális család megteheti.
A transitokat, de az nem is kérdés. Abba a kategóriába használtat venni nekem nem célravezető. Családit is vettem ujat is meg most a mazdát kétévesen.
Akkor ez mi?"A mostani autom is kétévesen vettem szervizelve megbizható helyről"
Ha új autóra nincs elég stex , még a legszarabbtra sem , megb@szhatom anyámat akkor sem lesz új , így marad a használt szemét ! Van aki jó helyre születik , és futja újra , akár csak Trabantra , de újra ! Ezzel kell élni ! 🤔
Henry Fordnak az volt az üzlet,nem igaz?
Ezt már egyszer kérdezted,már akkor is leírtam hogy,igen,a hűtőt használtan vettem tizen éve,teljesen hibátlan a mai napig,porszivóból meg felmegyek a netre és megveszem a legolcsóbbat.Ha beszarik,jön a másik.Nagyon nem ugyanaz a két dolog,mert hát házat is ritkán vesz újat az ember,mint ahogy nőt is.Szóval nem ördögtől való ez a használt holmi biznisz.
Nem,a mostanit es az elotte lévot is ujonnan vette,ugyanabban a kereskedesben.
Na várjunk.....akkor a mostani autódat is használtan vetted és fasza? Akkor miről beszélünk.Akkor mégis csak lehet jó állapotút venni,nem?
Hiába győzködlek......?Én arról győzködlek hogy nem számít hogy milyen gazdája volt az autónak?Te valamit nagyon benéztél.Én egy valamit állítok,az pedig az,hogy lehet jó használtautót venni.És szerintem túl is tárgyaltuk,miután kiderült hogy használtautót vettél és fasza,ez csak tovább bizonyította állításomat.
Amikor kérdezte,akkor volt akciós a tescoba,ezerkétszáz valamennyi......
szárítógépem minimum 40 éves és működik, 30 tuti volt amikor a házhoz került
szóval nem olyan egyszerű ez mint gondolod
Ahogy figyeltem mar nem olcsóbb,pedig meg tavaly is az volt.Max elony hogy tobb a valasztek.
Meg itthon regota csak elasztánnal keszult farmert talaltam,az meg negyedannyit birt.
Már Henry Ford megmondta, legjobb autó az új autó! de biztos ő se értett hozzá 🤣
Amúgy hűtőszekrényből is használtat veszel, meg porszívóból is? Végül is tényleg sokkal olcsóbb...
Egyszer elmentem megnézni, soha többet 😡
A nyolcas fúrót nem is ajánlották? 😁
Én abban látok visszásságot, hogy ez számodra képzelhetetlen. Tehát mégiscsak nekem van igazam.
Lehet lenne műszakilag fasza is,cssk hát én adott felszereltseggel adott tipust keresek. Egyedül a szin nem számit. És igy mindjárt leszűkül a kör a többszázról pár tízre.
Ráadásul az is röhej hogy mindenki tök suta csak te vagy tévedhetetlen. Továbbá hiába győzködsz a faszsqgodról, igenis számit hog, milyen gazdäja volt egy autónak. És rengeteg apróság elmaradása nem mutarkozik meg egy órás átnézés alatt. Régebbi autómiat magam szereltem,a mostaniakkal már földi halandó nem tud mit kezdeni. Tehát nem tartom magam sutänak. Csak látom a környezetemben az autók és tulajaik egymáshoz viszonyát és annak későbbi következményeit. Van nepper ismerős, autószerelők is ugyhogy erre is van némi rálátäsom.
De ol,an tévedhetetlen mindent jobban tudó embert valóban nem ismerek.
A mostani autom is kétévesen vettem szervizelve megbizható helyről ugy hogy ne beszelj faszságokat. De egy kintröl behozott neppertől a kinti vezetett bejegyzéseket csak fenntartásokkal veszem biztosnak.
Az meg hogy jól cselekszem az eladásaimmal bizonyitja hogy az utóbbi három autóm mindennap látom mert a környékre ment el, abból egy teljesen idegennek. Mind elégedett a mai napig, az egyiket már azóta tovább adták de most is jó vételnek mondja az akkori vevő.
Ugyanezt várom el én is csak épp az eladók nem nagyon hajlandók ilyenre.
Teszkoba "cseppet" dragabb. Lehet ezert emlekeztem tobbre, amikor Zoltan kerdezte.
Ja,itthon a kilós ár minimum a duplája annak amennyiért vetted.Viszont most itthon a nagy milka 999. a pennybe
Hát ehhez marhára nem kell okosnak lenni.Nem várt dolgok?Persze hogy beleszaladtak,abba bárki beleszaladhat.De mondjuk aki tök suta,az valóban vegye meg inkább a 0km-es autót.Na megint csak visszakanyarodok,Te, teljesen faszát adsz el,viszont te venni nem tudnál faszát......és eladáskor egy szerviz bejegyzés megnyugvás,de ha venni akarsz akkor semmit nem ér,mert az emberek átbasznak és szart akarnak eladni.
Nem mindenki olyan mindenben is kurva okos mint te. Sztem ezért lettél tűzoltó is.
Én az életben mást taoasztalok, és bármiky hihetetlen még tőled jobban hozzáértők is beleszaladtak már nem várt dolgokba.
Én meg nem vagyok se röntgen szemű se multba látó igy átbaszhatnak engem is. Ugyhogy ahogy lehet igyekszek kikerülni.
Igen, teljesen faszát próbálok eladni mert nekem ez a korrekt és nincs reklamáció. És a vevő is örül egy szerviz bejegyzésnek, neki is megnyugvás
Hogy nem szarom le az árát , de milyen finom ! 😉
Az nagyon jó ár.
19 a 2,4 kg
Hány euró egy doboz?
5kg banános ! 🤣
Fullig van minden ! A szlovákok kilóra megvesznek mindent is ! Próbálunk lépést tartani ! 🤣