Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

zolinál minden képen 😅
De john Conor vagy Sarah Conor lett? 😅
Hát az b+ 🤣
Ki is van a faszom az ilyen idióta nevekkel, a szülők nem tudják hol tartanak annyira nagyot akarnak ebbe is alkotni.
Mondjuk jobb mint a Lajos a Pisti meg a Zoli.
Hollandiában született, gondolom kettős állampolgár. Ott melózik anyja-apja.
Azt így szarul, ezt meg így szarul. Semmi változás.
McGregor-rol?
Amugy miféle istenverte név az a Conor?
Mennyivel másként láttad tegnap a világot😅
A fejfájás kikerülhető....
...egyel több indokom és érvem van az alkohol ellen. Eddig megdönthetetlen érveim voltak, most már megingathatatlan is.
Mindegy, a Conor nevű gyermek Isten kegyelméből egészséges, és ha rajtam múlik, az is marad.
A levélszedés és kerti munka amúgy tökéletes gyógyszer a fejfájásra, csak az elején rossz. Szerencse, hogy amikor a szomszéd hozzám átkúszó szarjait a kerítés felett átdobáltam, akkor nem látta és nem szólt, mert akkor - reggel - óta egy kedves szomszéddal kevesebb lenne.
A tegnapi napon segílyosztás lehetett, mert ennyi mocskos cigányt és neveletlen, bolti csiricsáréságtól megrészegülő fattyat, munkásruhás semmitérőt, és ránézésre gyp-s rokitáppénzen élő, felelőtlenül szaporodó belterjest nem láttam egyszerre a tuskóban. Vettem is csirkecombot, holnap tejszínes-ragus* combot csinálok, meg ha lesz kedvem, akkor csirkeszárnyból galuskalevest.

*teszek bele csiperkét is
Kitárult neki egy szép új világ
Vagy rakd rá egy kóborkutyára aztán vakarják a fejüket a profilozásnál, hogy miért a környék szukáit járod végig 😆
Csak a mozgása, és az is csak statisztikailag.
Tehát tehát ha holnaptól bérgyilkosként akarsz dolgozni, ne vidd magaddal a mobilodat, akkor nehezebben buksz le 😁
nem hinném hogy erre lenne elég tárló kapacitás
csak érdekességképp hogy egy szaros mobiltelefonnal a zsebben már teljesen kiszámíthatóvá vált az ember
Most már érhető a Vodafon bevásárlás (gondolkodós)
Végre kicsit lelazultál, es nem faszságokon mormogsz😅
Gyakrabban kéne, lehet meglátnád a hasznosságot benne 😆
na
mivel nem nagyon tudtam aludni nézegettem videókat, (úgy mint eddig) csak most nem volt kedvem véresa kciókat nézegetni
azért ez érdekes videó: http://youtu.be/5gzBparGnX4
szóval elég egy telefon(és ez mindenkinek van) és simán előjelezhető a viselkedése hihetetlen nagy pontossággal
mindezt nagyon sok évvel ezelőtt még a sima nyomógombos telefonokkal végezték
most meg már egy légkondi app is kéri a helyadataid.........
ezt majd írd le józanon is 😅
Na elkezdted a felnőtt életed 50 valahány évesen 😅 Itt volt az ideje(meghajlós) Innen már nincs megállás(ujjával nemet mutató)
Legalább nem kell élned 100 évig az utolsó 20 úgy is csak szenvedés és kín lenne(kezeit széttáró)
mindenképp 😅
Sztem be volt baxva, mert úgy írt, mint a Török Szultán 😁 de így új dolgokat tudtunk meg róla 😁
Tejfakasztó buli......azért ittál hogy anyukának legyen teje.
Na, az a helyzet, hogy megszulrett a kamionos haver unokaja, el kellett meeni, hogy egeszseges legyen, es mondtam, hogy nem iszok alkohlt, azt mondta, hogy szukseges, mert akkor lesz jo gyerek a Conor, es ittam unicumot, arra szerinte sort kell a pizza elott, valami pLainkat is jeghideg kispoharban, es akkor atmentunk egy nem olyan puccos helyre, ahol akcios volt a kolas viszki, abbol itamvalamennyit, de felek, hogy lepcse sleszek met azt mondta, hogy a poharat nem cserelte csak ujratoltotte, de akkor lehet, hify nem is az en pohararamt kaptam vissza, hanem csereltunk. De ha gyerek egeszsege ezt kivanja, akkor ezt nekell vallana, mdrt maskulonben hogy nez ki? Hat szoval alkoholt ittam, de az ember prehisztorikus ido ota unnepli a gyereket, marmint ha szulutett, de hogy miert palinkaval vagy ilyennel lett ez most, azt nem tudom, de lehetne tancolassal is, mert szerintem biztosan van olyan is, monduk szarul neznek ki, ha a foutcan en tancolnek. Van ez a zene is, hog tanccolnek veled, de az mondjuk eleg szar zene, csak ez jutott az eszembe. Nezmet a motorokat, jol fel van szerelve csomagokkal, en biztosan elesnek vele most, meg amug ilyent autoban kell szallitani, mert meglataj a remdor es tokonrugna.
A lenyeg, hogy rajottem, leht, hogy azert kell inni, mert az megoli a bgderiumokat.
Nagyon GOOD 😎 👍️
Ha majd bedöglik a ingatlan piacod ....... gyere motoros futárnak 😂
Kis csomagokkal indult nap ami ugye rendeltetés szerűen lett kiszállítva motorral
Aztán kaptam a nagyobbakat és csak sodrottam a munkát meg kell csinálni ...................nem lehetett szarakodni az idővel (itt a időt fizetik )
Elsönek csak a dobozok később azok a fém izék , és beindult a küzdelem . Úgy gondoltam meg örökítem ezt kimaxólt szállítást . Módjuk toronydarut nem vállaltam volna ha fene fenét eszik akkor se 😂 😂 😂 😂
Ez is valami? Pfff... (legyintős)
ő így volt kerek(kezeit széttáró) Azóta nem olvasok nyugati fényt(gondolkodós) Mennyit belinkelt már 😅