Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyenlőre elég legyen annyi, hogy szánalmas jelenet volt számomra jelentős döbbenettel és utána nem kevés ideget nyelve, de mára már csak a vicces része maradt meg. 😁
Rájöttem ma valamire: utálok padlólapot fugázni 😡 nem is megy jól, nem is most kéne csinálni (kinti lépcső, qrva hideg van már erre) de meg kellett csinálni, ne menjen be a lapok alá télen a víz. Ráadásul maradt még holnapra is 😡
tasi meg a rolex
http://youtu.be/SDycnSlRg7Y
Nem szivesen konfrontálódom főleg, hogy csak olvassa a fórumot, de már nem ír (nem csoda amik akkor voltak 😆), de igazad van. 🙃
A legjobb volt, mikor a szar 20 éves mercijével meg a Rolex órájával nagyzolt a tiktokon asszem, és egy szakértő bebizonyította pár ezer ember előtt, hogy hamis a Rolex 🤣 tasibá régen égett akkorát, teljesen egyértelmű volt a szitu, mégse hagyta magát... vót ám fenyegetés! 😄
Kíváncsivá tettél
Ha hivatalosra kell venni márpedig úgy fest igen akkor a féltetőnél fontos megnézni kell-e még engedélyeztetés is?
Nem követem a munkásságát, erényei miatt se foglalkoztatott. Igazából egy buta műveletlen tajparaszt némi műszaki érzékkel. De ilyen celeb szinten kíváncsivá tesz a honnan hová
Mivel eccer találkoztam is vele csak személyesen mondanám el mi történt. 😆 Viszont ha valaki sokáig foglalkozik valamivel amit jóllehet csak a netről és tapasztalatból tanul, de csinálja így óhatatlanul elkezd valami derengeni előbb utóbb. 🙂
Egy tűrhető megélhetést sikerült elérnie a vasúttól lelépve, az, hogy ezt miképp érte el már ízlés kérdése, de elérte.
Ez még csak a promója a későbbi videónak és Dodor reakciója lesz majd érdekes a kiváló mester előadására, lehet, hogy m2gnézem ha nem csak a face-n lesz mert ott ugye nem tudom. 😁
Pedig az, mert a problémák csak sokasodtak. Továbbszámlázások, trapézlemezes féltető kialakítás költségelés, stb. Most ott tartok, ha egy hétig csak azt csinálnám, ami most már nálam van, se biztos, hogy végeznék vele.
Akkor ez csak premier bebarangozó? Remélem valami neves producert találtak.
Dehogy.....motorszerelést.....profi módon mert mindet elbasszák mire odajut a vas.
Ez nem is szar nap.........kicsi probléma figyelmetlenség miatt....néha örülnék ilyeneknek😀
Meg csak elozetes,a full video 8.-an lesz.
Jaszkarizast, foleg. :D
Ja, a fene gondolta volna. Férfi hiszti a legrosszabb. Pláne, ha olyan férfi, aki a motort fához kötve egyengeti a vázat.
Ma szar napom volt, az elmúlt 8 év talán legvackabbja.
Havi gázfogyasztás kimutatás, kicsit elszaladt a kollégákkal a ló, főnök meglátta, kegyetlenül éreztem magam, pedig én csak a rossz hír hozója voltam. Számoltattak mindent, de hát hiába mondtam, hogy a számok kegyetlenek. Ráadásul úgy, hogy csak kényszerből vagyok megint "energetikus" a tegnapi hülye felmondása miatt. Ráadásul közben a szolgáltató is zaklat, hogy xxxxx POD-számú fogyasztási hely nincs benn a kereskedelmi szerződésben, mi legyen, de nem írja, hogy mi az, csak a POD-számot, mire tök feleslegesen levelezgetek vele, hogy nekem a címet mondja, hogy mi az..., jaaz? az átadás alatt van a nemzeti vagyonkezelőnek úgyhogy nem vonatom be semmilyen szerződésbe, de amúgy két éve már egy molekulát sem használunk gázt ott, jó hogy észrevették mostanra. A már kikapcsolt fogyasztási helyre harmadszor küldik ugyanazt a levelet, hogy szerződés nélkül vételezünk, mindent kikapcsoltattam, de az azonos levelek csak jönnek tovább. vagy a kikapcsolásra váró mérőnek lejárt a hitelesítése és lecserélték, hiába írtam meg hivatkozással, hogy kértem a kikapcsolását hagyjátok békén, csak lescerélték. Igaz, kb. egy hónap múlva le is szedték a nullás állású mérőt. És ez mind-mind olyan költség, mit a fogyasztókkal kifizettetnek ám.
Nem vagy kitartó. Pedig tanulhatnál sokat.
Nem tudom, 500ms utan lelottem. Ahogy elolvastam a cimet. :D
Mer amugy hova?
Dodor nem. Taschner meg behisztizett és lelépett jó rég
Ki volt a fórumon?
Kösz. Az magasröptű lehet akkor......