Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Érdekes,ha csak az önös érdeket nézném,akkor igazából pont leszarhatnám a minimálbért is,hiszen a legkevésbé sem érint.......az viszont tény hogy azt vallom hogy minden ember a saját magáért felelős.Míg más új autót vesz,ezáltal kidob az ablakon súlyos milliókat,én inkább aranyat,de ezzel nem csorbítom más érdekeit.
Nálunk sokan bath-ban, filippínó peso-ban meg ilyenekben kapják, most kezdenek átszokni a boltosok is ezekre. 😅
Szerencsére kevesen dolgoznak ebben az országban forintért. De amúgy faxsag ez a milliós átlagbér, ezek csak számok. Olyan sose lesz, hogy mindenki sokat keres de minden olcsó, hiszen a másik ember is sokat akar keresni azt is ki kell fizetni valakinek. Ez mindig csak más országok kirablásával jött össze az amcsiknak, msg a kínai egy tál rízsért dolgozók miatt, de ennek is vége lassan.
A multkor épp a minimálbéren meg hasonlókon szitottátok a tüzet. De ősszességében képtelenek vagytok látni a gazdaságot. Mondjuk te mindenben önös érdekeket nézel, de akkor meg nem kell háborogni megbecsüléssel meg bérezéssel jönni.
Szóval nekem mindegy, csak figyelek.
Annak aki forintért dolgozik,és nem aranyba tartja a megtakarítását.
Épp hogy akkor van......na mindegy....
Amíg az euró meg az arany felfelé megy addig nincs baj.
közben a juró négyszázkilenc, jövőre öccáz
az európai autógyárak helyett már rég kínai gyáraknak kellene itthon működniük(kezeit széttáró)
Bár az infrastruktúra már meg van már csak a gazdáknak kell lecserélődni meg a gyárak emblémáinak 😅
van de az is hangos
pl az opel enne kb fél liter gázt óránként ami nem nagy összeg, de hangos aztán elszaladnak a nagy pontyok
vesszenek az ótógyárak, a pohos minket megment
ja most olvasom, hogy sajnálod rá a pénzt egyébként meg a séta egészséges 😅
kocsiba nincs fűtés?
tényleg van mit örömködni. Ahogy letérdelnek az autógyárak mi is melléjük fexünk(tapsolós)
nagyon hangos az állófűtés
akku a legkevesebb gond, 100as van a kocsiba de van itthon 2db 150es
volt teszt mini központi fűtéssel de nem tudtam elegendő hőt bevinni a kocsiba, gázégő volt kint, egy 12v pumpa bent meg fűtő radiátor
akkora a kocsi hővesztesége hogy -5 fok felé semmit se tudott hozzádni a rendszer, nagyobbat meg nem éri meg mert egy palack gáz elmenne 2 este alatt
egy nagyon halk strand aggergát lenne a jó megoldás elvinni 50-60 métert a kocsitól bent meg egy ventillátoros hősugárzó
az 1200w-os már emelne 8-10 fokot bent
de sétálgatni olcsóbb 😆
vettem polcrendszert a spájzba. Na nem túl drágát hisz albiba lesz. Fém polc a becses neve. Ha nem dűbelezem a falhoz az önállóan biztos nem áll meg(fejét fogó)
25-30 éves bútorlapot alig bírtam átfúrni. A mostaninál vissza kell fognom a fúrót, nehogy megszaladjon, mert belemélyed a tokmány a lapba(fejét fogó)
Állófűtés? Már elég olcsók a kínai Webasto másolatok és szűrt használt étolajjal is simán megy, csak be kell lőni rá. Dízellel felesben keverve meg pláne. Mondjuk nem tudom mekkora akksi van a kocsiban.
alvás közben szar mozogni
amúgy azt csinálom 2-3 óránként séta egy kört, hiába van rajtam 5-6 takaró teljesen el tud gémberedni az ember, és nem a fekvés miatt mert amikor 10 fok felett van akkor nincs meg ez az érzés
Mozogj.
sokat kint alszok télen is, eléggé hideg van ahhoz télen hogy ki lehessen hűlni
Annyira mar nincs hideg.
nagyjából....
persze csak ha nem fagyunk halálra télen
Az ut szelen a porban guggolva perselyezzuk a dizelmotort?
itt minden el lesz baszva, európa hamarosan olyan lesz mint pakisztán