Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

turbómaróval pár perc
Ennyit kell kiszedni.De melyiteni is kell a HD vatagsaga miatt.
Hibatlan,a hangszoro helyet leszamitva.Ezt mondom,raprobalom a nagyobbat,bar az vastagabb,ki kell talalnom hogy lehet szepen faragni a hungarocellt.
Hát akkor mégse hibátlan az a sisak hiába mondod😃 vagy a feejeddel lehet még a gond. Ennyi erővel akkor már a nagyobb hangszórót is bele aplikálhatod
A motort hozzakapcsolva minden tuti,a hangeron kell tuningolnom.A marushinnel valahogy nem emberi fulre lett tervezve,a hangszoro a fulem csucsanal van.😃
Lejjebb kell aplikalnom a hangszorokat.
Probaltam az NXR2-t,HJC RPHA70-et,meg a NISHUA carbont,egyik se volt kenyelmes.Szoval a marushint kell hekkelni.
Hát ja, szerencsére én nem találkoztam sokkal, meg száraz is volt a mai nap.
Igen mondtad,este atszervezem.
Igen. De már a lehullott falevelek viccesebbek néhol.
Én mondtam. Mindenkinek mindenféle rendszer akkor működik jol ha a motor csatlakozik mindenhez és az kezeli az eszközöket
Az kimondottan jó lett, pár szar szakasz maradt. A kanyarokban néhol még előfordul kavicsszóródás.
250,a motor es a sena osszeakad a telefonban,szoval meg kell oldanom.
A sisakban meg tul magasan van a hangszoro feszek.Ezt is.😆De legalabb jot mentem.
Pilisborzaszton a szar uton egy 1200 scrambler olyat ment elottem,alig tudtam kovetni azon a hoki szar uton.
Arra kanyarodtam felétek. Mezöcsát-Gelej környékén nem rosszak az utak.270km lett a vége. Remélem az idén még lesz alkalom egy-két ilyen karikákra.
Én is mentem egy gyors kört, kurva jo idő volt ma. Kár hogy a tegnapi szülinap ott alvós volt, mert már reggel indultam volna. Igy csak délután egy gyors 150 km karika
Ja.
Akkor vesztettem.
Nem.
Bicikli is ér?
(35,8 km)
Oda én is elugranék ! 🤔
én csak robogózok de majd csak estefelé, szerencsére most már előbb sötétedik aztán előbb végzek az etetéssel
kíváncsi leszek meddig bírja a váz, mert tuti össze fog csukódni ebben az évtizedben 😂
lengéscsillapítók már letérdeltek, csak kopognak elöl-hátul, nem bírták a maxigázas csatornapartot 160 kilóval
Motorozzatok baze,en elugrottam fagyiert.
Te honnan tudod hogy egy dolgozó mit csinál,te nem is dolgozol
Hát most gyorsan elővettem az excelt, 2012-2024 között a 2012-ben kezdődő évtől évenként 5% kamattal számolva kiszoroztam, nekem 2024-re 67.883,- forint jött ki.
ennek a 2 grammosnak 2012-ben 36 ezer volt az eladási ára: https://www.aranypiac.hu/argor...
jelenleg 67600 a visszavételi ára
azért durva árkülönbözet van az ilyen kicsi egységeknél, többszázezres tételben meg a dolgozók nem szoktak vásárolni
Megy ez még feljebb is,25re meglesz a 3ezer dolláros uncia ár.
Sajnos hidegen hagy mindössze a 40% miatt volt nekem érdekes.