Mert itt sokkal olcsóbb megoldani, hogy hátsó tengelyre teszik a motort, nem kell kardán és nem kell a kormányzott kereket hajtani.
Ezekkel azért nem olyan szenvedés mert jobb a súlyeloszlása. Ladának túl könnyű volt a hátulja, de a villanyautók ezzel nem vádolhatóak.
A hátsókerék előnye azért az hogy sokkal jobban meg tud indulni mint az első kerék hajtások.
Mondjuk szerintem is a 4 kerékhajtás a legjobb, de az már drágább szokott lenni.
Milyen állatból, mekkorára vágva, milyen fűszerekkel, serpenyő, rács talán nyárs? Pita, rósejbni, zöldség aprítva vagy készen véve, szósz miből készül? Ezek tudatában dönthetünk, hogy gyros vagy gyors sikerült? 🤔
Nem, de aki leblokkol vagy irreális cselekedetek csinál, az nem megfelelő erre a feladatra. Például a niggereknél a sötétben való félelemérzet sokkal nagyobb az átlagnál, biztos a démonoktól félnek, ez a génjeikben van, ezért a legtöbb nyugati hadseregben a különleges erőknél kerülik a használatukat, mert mire a jó az a katona, aki fél a sötétben a... a... a farkasembertől? Vértől rosszul lévő sebész? Klausztrofóbiás vadászpilóta? Herpetofóbiás terráriumi gondozó? Hexakosioihexekontahexafóbiás zsidó?
stresszhelyzetet nem gyakoroltatnak(kezeit széttáró) Az mindenkiből más hoz ki.(kezeit széttáró) Valószínű én is beszartam volna ha kezd csukódni ránm a sorompó de én ijedtembe kislisszantam volna a félsorompó szabad felén 😅
Ott a gyrosforgató remélem megfelel.
valahol a padláson van ha meglátom lefotózom, de nem láttam már sok éve
Ezekkel azért nem olyan szenvedés mert jobb a súlyeloszlása. Ladának túl könnyű volt a hátulja, de a villanyautók ezzel nem vádolhatóak.
A hátsókerék előnye azért az hogy sokkal jobban meg tud indulni mint az első kerék hajtások.
Mondjuk szerintem is a 4 kerékhajtás a legjobb, de az már drágább szokott lenni.
Rakjak képeket???