Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Adjál belőle!
Én gondolkoztam eleget, hogy awd legyen vagy rwd, végül a hátsó mellett döntöttem. 140 kilóval könnyebb, meg a hatótáv is nagyobb, a 320 ló meg elég
Nem,nagyobb kell.
nagyobb bulikra meg így(kezeit széttáró)
Ott a gyrosforgató remélem megfelel.
kis bulikra így szoktuk(kezeit széttáró)
térden felül ér a kihúzó, szóval simán kiszedi
valahol a padláson van ha meglátom lefotózom, de nem láttam már sok éve
Rendes nagy hústoronybol
itthonra magamnak mivel kéne csinálnom? 😅
A serpenyős szar.
csirke comb, metrós giroszfűszerrel serpenyőben. Pita kuktás, zöldségek aprítva kígyóubi, lila hagyma, paradicsom, lilakáposzta, szósz görög joghurt foghagymásra ízesítve(meghajlós)
Seagull kell,kinaban annyiert mérik.
jaj(fejét fogó) Már későn olvasom 😅
Annyiért kapsz egy jó villanyrollert 😁
Mert itt sokkal olcsóbb megoldani, hogy hátsó tengelyre teszik a motort, nem kell kardán és nem kell a kormányzott kereket hajtani.
Ezekkel azért nem olyan szenvedés mert jobb a súlyeloszlása. Ladának túl könnyű volt a hátulja, de a villanyautók ezzel nem vádolhatóak.
A hátsókerék előnye azért az hogy sokkal jobban meg tud indulni mint az első kerék hajtások.
Mondjuk szerintem is a 4 kerékhajtás a legjobb, de az már drágább szokott lenni.
Kevesen mernek hozzányúlni, jól fizet. Én is gondolkodom, hogy elvégzek erről is egy OKJ-t és akkor már ezt is szerelhetem hivatalosan 😄
Manapság már nem érdemes. Árban ugyan ott van mint egy rendes hatótávú villanyautó, amiben nem kell szopni a benzinmotorral.
Ja, tökipompos. 😁
Az kenyérlángos volt.
Akkoriban neve volt a sportban a gépeinek, mostanában 1-et sem látok, mondjuk 1x beszéltem vele amúgy nem ismerem, köszönünk oszt annyi.
Milyen állatból, mekkorára vágva, milyen fűszerekkel, serpenyő, rács talán nyárs? Pita, rósejbni, zöldség aprítva vagy készen véve, szósz miből készül? Ezek tudatában dönthetünk, hogy gyros vagy gyors sikerült? 🤔
Nem, de aki leblokkol vagy irreális cselekedetek csinál, az nem megfelelő erre a feladatra. Például a niggereknél a sötétben való félelemérzet sokkal nagyobb az átlagnál, biztos a démonoktól félnek, ez a génjeikben van, ezért a legtöbb nyugati hadseregben a különleges erőknél kerülik a használatukat, mert mire a jó az a katona, aki fél a sötétben a... a... a farkasembertől? Vértől rosszul lévő sebész? Klausztrofóbiás vadászpilóta? Herpetofóbiás terráriumi gondozó? Hexakosioihexekontahexafóbiás zsidó?
Inkabb ne, mert ugy jarsz, mint a pizzaval.
Na csinálok vacsira egy gyrost(meghajlós)
Rakjak képeket???
stresszhelyzetet nem gyakoroltatnak(kezeit széttáró) Az mindenkiből más hoz ki.(kezeit széttáró) Valószínű én is beszartam volna ha kezd csukódni ránm a sorompó de én ijedtembe kislisszantam volna a félsorompó szabad felén 😅