Az atallas lesz pofánbaszva.A 35 os datum mar szerintem nem lesz.
El kell engedni a tamogatast,tiltásokat,piaci alapon azt kell hagyni ami tulel,akku,dizel,benzin, villany,hidrogen.
VW elég jól elindult a villanyosítás irányába a dízelbotrány után. Csak amikor az akkori vezérigazgató mondta hogy le kéne építeni némi embert akkor kirúgták, behúzták a fejlesztésekre a kéziféket, mert ugye az drága, és inkább megtartották a dolgozókat, na ennek most isszák a levét sokszorosan.
Pedig szépen indultak. Ha fogadni kellett volna a VW-ra fogadtam volna hogy túléli az átállást, de már nem 🙁
Ahogy olvasom kétségbeesetten keresnek vevőt a gyárakra így ezek a cikkek szerintem csak felvezetése annak, hogy a már amúgy meglévő ázsiai (kínai) vevőnek társadalmi ellenkezés nélkül átadhassák mint a volvo-t meg a többi hasonló adás-vételnél, gerjesztik a pánikot és nem megszállóként hanem megmentőként tekint a nép a vevőre. Persze ez csak agymenés, nyilván nem így lesz. 😁
pár 25+ éves full fa bútor is van a házban és a mai napig hibátlan
én már nem is veszek másikat helyettük
úgyra huszonéves lennék csak full fa és saválló anyag kerülne a házba
esetleg réz amiből nem lehet savállót beszerezni
a többi anyag kidobott pénz, bárhol is van
Én háromajtós ruhás szekrényt vettem a lányomnak, az volt körülbelül 10-15 kiló.. a leírás szerint a felső sarkait a falhoz kell rögzíteni, különben nem áll meg normálisan 😁 cseklik nyeklik az egész szar
az a durva hogy a féktisztító a darazsat simán kinyírja másodpercek alatt, ezeket a geci poloskákat meg nem
ha locsolom rá ezerrel akkor is túléli a többsége
a füstös képűekkel vigyázni mert mindent lenyúlnának
telepítettünk pakackozó sort aztán szemrebbenés nélkül ment volna sokszázezres fúróval el a jóember
pedig előtte lefúrt vagy 120 dűbelt a betonba megállás nélkül
én majdhogynem csak azt néztem mit akarnak magukévá tenni
El kell engedni a tamogatast,tiltásokat,piaci alapon azt kell hagyni ami tulel,akku,dizel,benzin, villany,hidrogen.